SVBO haalt € 3.500 op voor de Loop voor Lucas

BARGER OOSTERVELD - Middels een speciaal voor de Loop voor Lucas georganiseerde bingo heeft de activiteitencommissie van SVBO maar liefst € 3.500 weten op te halen. Nadat Lucas Gerdes overleden was aan neuroblastoom, besloten vader Mark, enkele familieleden en vrienden zich in te gaan zetten voor Villa Joep. Middels een wandeltocht naar Sauerland, één van Lucas’ favoriete vakantiebestemmingen willen de heren geld inzamelen dat gebruikt dient te worden in research om deze vreselijke kinderziekte tegen te gaan.


De heren die de wandeltocht gaan lopen, zijn ook allen lid of supporter van SVBO. Daarom besloot de activiteitencommissie om haar steentje bij te dragen door de volledige opbrengst van de succesvolle online bingo te doneren aan De Loop voor Lucas. Sponsoren stelden massaal prijzen beschikbaar en de opbrengst van de bingoboekjes kon worden gedoneerd.

Op de foto wordt de cheque overhandigd aan Mark Gerdes. Op de achtergrond de overige wandelaars en op de voorgrond Mark Siekman en Richard Veringa van de activiteitencommissie. Alle heren zijn overdag nog negatief getest, zodat het maken van de foto geen Coronaproblemen op zou leveren

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda