Rit voor Lucas een groot succes

BARGER OOSTERVELD - Afgelopen zaterdag ging de “Rit voor Lucas” van start. Een 200 kilometer lange wielerrit, om geld op te halen voor het goede doel. Het goede doel was Villa Joep, dat zich inzet voor gezinnen die te maken krijgen met kinderkanker. De Rit voor Lucas is ontstaan nadat Ian en Ivo Bos te horen kregen over De Loop voor Lucas. Dit is een wandeltocht van Barger-Oosterveld naar Sauerland. Deze actie is bedacht door de vader van de inmiddels overleden Lucas. Het doel: €15.000 euro ophalen voor Villa Joep.


Inmiddels staat de teller op ruim €20.000. En daar mag na vandaag nog eens €3300 bij worden geschreven! De laatste maanden zijn de gebroeders Ivo en Ian Bos samen met hun vader en vriend Dirk-Jan Stap in de weer geweest om sponsoren te vinden voor hun wielerrit. Zowel particuliere als zakelijke sponsoren waren al snel bereid hun bijdrage te doen. Waarvoor zij natuurlijk ontzettend worden bedankt.

Bij thuiskomst stond een grote groep familieleden, sponsoren en andere genodigden het J&R Foodservice Cycling Team al op te wachten. Ian, Ivo en Dirk-Jan werden vergezeld door Jan Klein Heerenbrink, voormalig paralympisch kampioen handbiken. Hij wilde bij deze actie graag zijn steentje bijdragen en ging een deel van de route mee.


Na de finish was er nog een kleine ‘after party’ waar de cheque werd overhandigd aan de familie van Lucas. Het feestje werd opgeluisterd door zangeres Sandra Strating, die geheel belangeloos zorgde voor het muzikaal vertier.


Bij aankomst werd natuurlijk even de champagnefles geopend door één van de sponsoren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda