Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij schenkt gift aan Griendtsveenpark Erica

ERICA – Afgelopen zaterdagmiddag kwam Fred Snoep namens de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij naar het Griendstveenpark aan de Berkenlaan in Erica om de nominatie in het kader van de jaarlijkse actie “Kern met Pit” te verzilveren. Hij deed dat middels het overhandigen van het bijbehorende certificaat en de symbolische cheque van 1000 die inmiddels al verzilverden met het bouwen van twee nieuwe hoenderhokken.


Fred Snoep: ,,De stichting kreeg maar liefst 400 stemmen om voor deze prijs in aanmerking te komen en daar mogen jullie heel trots op zijn. Ik mag jullie dan ook van harte feliciteren met dit mooie project dat inmiddels gerealiseerd is op dit mooie park die al jaren met veel vrijwilligers in stand wordt gehouden”.


Stichting voorzitter Andre Blaauwgeers was zeer ingenomen met deze mooie prijs: ,,W ij hebben in de afgelopen jaren met veel projecten dit park kunnen realiseren maar zijn toch veel van giften afhankelijk ook financieel in stand te kunnen houden. Met dit hoenderhokproject hebben weer iets aan dit park kunnen toevoegen waarmee wij weer jaren vooruit kunnen. Een woord van dank aan al die mensen die op ons hebben gestemd is dan ook zeker op zijn plaats.”


Fred Snoep (rechts) adviseur bij de KNHM feliciteert het bestuur van de stichting met deze prijs. Op de achtergrond de twee nieuwe hoenderhokken die inmiddels al gebouwd zijn. (foto Heintje Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda