MET HARWIG NAAR DE TOP

EMMEN - Maar liefst 23.500 euro hebben 26 deelnemers bestaande uit Harwig medewerkers, sponsoren en relaties op zondag 5 juni 2022 opgehaald door hun beste beentje voor te zetten en de Mont Ventoux te beklimmen voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Het initiatief is al ontstaan in 2019, helaas door corona drie keer uitgesteld.


Maar op donderdag 2 juni 2022 was het eindelijk zover en vertrokken de deelnemers naar Frankrijk. Met de FC Emmen bus kwamen ze aan bij het verblijf aan de voet van de Mont Ventoux begeleidt door een volgwagen van Jumbo Visma. Op zondag 5 juni hebben alle deelnemers met de racefiets of de mountainbike de zware klim overwonnen en de top van de Mont Ventoux bereikt. Naast dat het voor de fietsers een hele sportieve prestatie is, wilde Harwig ook graag een maatschappelijke bijdrage leveren. Er is gekozen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Actiepagina
Hiervoor is op de website van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een actiepagina aangemaakt. Op deze pagina konden alle deelnemers zich aanmelden als teamlid. Donateurs konden hier via het team doneren, maar ook via de teamleden. De teamleden hadden ieder namelijk een eigen persoonlijke actiepagina waar familieleden, collega’s, vrienden etc. een donatie op konden plaatsen.

Uitreiking cheque
Op maandag 20 juni jl. was een groot deel van de deelnemers aanwezig bij de uitreiking van de cheque met de waanzinnige opbrengst. We waren uitgenodigd voor een bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis te Groningen waar we deze mooie prestatie feestelijk met elkaar hebben afgesloten. De stichting heeft een presentatie gegeven waarna het vervolgens tijd was om te proosten op de onthulling van de cheque.

Barbara Baijens, Coördinator Fondsenwerving van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis:
“Wij zijn enorm trots op dit prachtige resultaat en vinden het geweldig dat Harwig, tevens een van onze bedrijfsvrienden, zich op deze wijze heeft ingezet voor ons Kinderziekenhuis. Als Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis vinden we het belangrijk dat, naast een goede behandeling, het gezinsleven zoveel mogelijk door kan gaan. En deze donatie draagt enorm bij aan het realiseren van deze waardevolle welzijns- en wetenschapsprojecten. We zijn hier heel blij mee”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda