Kunst in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Mensen zijn op verschillende manieren en om verschillende redenen creatief bezig. Vaak is het een uitlaatklep voor mensen die druk bezig zijn of willen graag iets om handen hebben om hun vrije tijd in te delen. Deze mensen kunnen op hun eigen manier de meest mooie dingen maken. Vaak gebeurd dit binnenshuis in een kelder of op zolder en is er bijna niemand die deze prachtige kunstwerken te zien krijgt.


Er zijn dus mensen die creatief bezig zijn maar er zijn ook mensen die het leuk vinden om de creativiteit van anderen te bewonderen. Het zou heel mooi zijn als deze 2 doelgroepen elkaar kunnen vinden tijdens een kunstevenement. Voor de kunstliefhebber bied het de mogelijkheid om kunst te zien die wellicht niet verwacht wordt of waarvan men het niet weet dat er gemaakt wordt.

Misschien raken mensen ook wel geïnspireerd om zelf ook creatief bezig te gaan en zich aan te melden bij een cursus of workshop. Het is een kans voor de amateurkunstenaars om hun werk tentoon te stellen en hiervan te leren en te motiveren om vooral door te gaan met hetgeen ze leuk vinden om te doen.

Kunst: Aan kunst valt dan te denken aan schilderijen, tekenen, keramiek, sieraden maken, bloemschikken, boetseren, fotografie etc.

Doelgroep: De kunstenaars die mee kunnen doen aan het kunstevenement ‘Kunst in Klazienaveen’ betreffen zowel amateur kunstenaars als professionele kunstenaars. De bezoekers die kunnen komen betreffen het algehele publiek. Het is een openbaar evenement waarbij iedereen die wil de kunst kan komen bewonderen. De kunstenaars zullen voornamelijk uit de gemeente Emmen komen dan wel uit de provincie Drenthe. Mocht iemand bijvoorbeeld net verhuisd zijn buiten de provincie maar die wel kunstwerken hebben gemaakt die betrekking hebben op Drenthe dan zouden die ook wel mee mogen doen. Dit zal dan per situatie bekeken moeten worden

Wanneer vind het evenement plaats: zondag 30-10-2022 van 11:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Wijk- en dienstencentrum de Noorderbreedte Meteoor 3, 7891 BD Klazienaveen
Deelnamekosten: 15 euro per persoon.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Aanmelden kan vanaf nu door een email te sturen naar astrid_schuitema@hotmail.com. Stuur een paar foto's mee van de kunstwerken en vermeld je naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

De uiterste aanmelddatum is 20-08-2022.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda