AMATEURVOETBAL

Lip en Fischer naar FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Patrick Lip en Sander Fischer. Patrick Lip is een aanvallende middenvelder en komt over van FC Oss en daarvoor speelde hij voor de BV Veendam. Sander Fischer is een rechter centrale verdediger en speelde voor SC Cambuur en daarvoor was hij speler van NAC Breda. De spelers zijn 25 en 21 jaar oud. De leiding van FC Emmen ziet de 2 spelers als de eerste 2 versterkingen voor de rest van het seizoen. Woensdag 6 januari worden de spelers gepresenteerd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club.
Reageer!

Pedro Beda weg bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen maakt het seizoen af zonder Pedro Beda. De Braziliaanse aanvaller is teruggestuurd naar Heerenveen. Hij speelde in Emmen op huurbasis. De aanvaller kwam vaak te laat op de trainingen
Reageer!

Cor Huls langer bij SVBC

BARGER COMPASCUUM - Tijdens de goedbezochte nieuwjaarsreceptie van de v.v. SVBC op zondagmiddag 3 januari heeft het bestuur bekend gemaakt dat het contract met trainer Cor Huls met een jaar verlengd is.
Reageer!

FC Emmen pakt de training weer op

EMMEN - FC Emmen heeft op de tweede dag van het jaar 2010 de training hervat. Gezien de weersomstandigheden was trainen in de buitenlucht onmogelijk waardoor de Esdalhal plaats van handeling was. Er was geen nieuws onder de zon voor wat betreft de samenstelling van de selectie die zich voorbereid op de uitwedstrijd tegen FC Omniworld op 15 januari. De training zal gelet op het dikke pak sneeuw in Emmen en omgeving ook de komende week problemen opleveren.
Reageer!

Emmen D1 wint 5000 euro op Volkswagen Junior Masters

AMSTERDAM - Een lange maar prachtige dag in de Amsterdam ArenA, een overwinning op het Z@ppsport-voetbalteam, verliespartijen tegen Spijkenisse D1 en Alphense Boys D1 en 5000 euro aan trainingsmaterialen voor de D-pupillen van voetbalvereniging Emmen. Dat leverde de Volkswagen Junior Masters op voor de vv Emmen D1.
Reageer!

Woltinge nieuwe trainer Protos

STEENWIJKSNMOER - Rudy Woltinge uit Nieuwlande wordt de nieuwe trainer van vv Protos. De 46 jarige Woltinge volgt trainer Ronald Sjabbens op. De nieuwe protos trainer is geen onbekende in de voetballerij. Als speler heeft hij een verleden bij Elim, B.V.O Emmen, Hoogeveen en Beilen. Als trainer is Woltinge actief geweest bij Scn, VVAK, Elim en Tiendeveen. Bij deze laatste club is hij aan zijn vierde en dus laatste seizoen bezig. Protos wordt zijn eerste zondag vereniging waar hij een contract voor een jaar heeft getekend.
Reageer!

Voetbalvereniging Drenthina bakt ze weer bruin

EMMEN - De voetbalvereniging Drenthina heeft ook dit jaar weer haar naam als oliebollenbakkers waargemaakt. Met een zeer geroutineerde oliebollenbakploeg onder de vrijwilligers heeft gisteren en vandaag weer ruim 20.000 oliebollen gebakken. De leden waaronder ook de selectiespelers zorgden voor de distributie van de vele bestellingen door geheel Emmen. Voorzitter Feitsma was dan ook weer zeer trots op de groep vrijwilligers die toch elk jaar maar weer klaar staan om via deze aktie de kas van de vereniging te spekken. De recessie was echter ook hier merkbaar doordat verschillende bestellingen van grote bedrijven deze keer een beetje achterbleven bij voorgaande jaren.
Reageer!

D1 van vv Emmen doet mee aan Junior Masters in de ArenA

EMMEN - De D1 van de voetbalvereniging Emmen zal op 30 december 2009 meedoen aan de Volkswagen Junior Masters in de Amsterdam ArenA. Dit vanwege de goede prestaties in de KNVB D-pupillen-competitie. De beste 12 amateur D-teams uit Nederland zullen strijden om ??n plaats aan het Volkswagen World Junior Masters Tournament, in mei 2010 in Madrid.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN - Het zaalvoetbalspektakel Protos Weering toernooi gaat maandag 28 december van start. Vanaf 18.00 uur starten honderd clubs in twintig hallen tegelijk in de voorronde van het populaire zaalvoetbaltoernooi van organisator Protos uit Steenwijksmoer. De climax van het toernooi vindt plaats op zaterdag 9 januari in sporthal Angelslo in Emmen. Er wordt gespeeld in Dalen, Westerbork, Hardenberg, Ommen, Dedemsvaart, Beilen, Coevorden, Angelslo Emmen, Esdalhal Emmen, Weerdinge, Zwartemeer, Emmercompascuum, Borger, Hollandscheveld, Vroomshoop, Erica, Gramsbergen, Hoogeveen (Zwembadweg), Veenoord en Zuidwolde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda