AMATEURVOETBAL

CEC kopje onder tegen Emmen

EMMER COMPASCUUM - CEC probeerde van alles, maar bleek niet bij machte om tegen Emmen een punt veilig te stellen. Deze gemeentelijke derby op het sportpark in Emmer Compascuum eindigde in 2-0 voor de Emmenaren. Ingmar Reins scoorde de 0-1 voor de thee en Dave Bos zorgde in de tweede helft voor 0-2 voor de titelkandidaat uit Emmen. reageer op dit bericht REACTIE We verzoeken dringend een ieder die reageert zich te houden aan de regels van fatsoen, wet en privacy. De redactie behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Naam: Reactie: Voer de afgebeelde code in: De inhoud van het bericht moet te maken hebben met het artikel en niet aanstootgevend en/of kwetsend zijn of persoonlijke informatie bevatten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties en behoudt zich het recht voor reacties te verwijderen. Bij misbruik kan de toegang tot deze site worden geblokkeerd! Indien de uitgeverij daartoe wordt gevorderd door Justitie, verstrekt de uitgever ingeval van mogelijke misdrijven (laster/ bedreigingen) ten behoeve van onderzoek de ip-adressen van waaruit deze misdrijven mogelijk zijn verzonden. Reacties op dit berichtlaatmenietlachen schreef op zondag 15 november 2009 om 19:15 Bij cec probeerden ze helemaal niets. reageer ongepast? Adriaan schreef op zondag 15 november 2009 om 19:23 Over die twee rode kaarten voor CEC zullen we het maar niet hebben. reageer ongepast? emmenaar schreef op zondag 15 november 2009 om 19:50 in emmercompas hebben ze nog nooit kunnen voetballen reageer ongepast? sloper schreef op zondag 15 november 2009 om 21:28 word het niet tijd bij cec om wat voetballers weg te schoppen reageer ongepast? van gaal schreef op zondag 15 november 2009 om 21:30 volgens geruchten stroom brinkman weer voor de groep reageer ongepast? emmermeer schreef op zondag 15 november 2009 om 21:51 dat moeten ze doen deze trainer past niet bij de club reageer ongepast? geen supporter van cec schreef op maandag 16 november 2009 om 00:06 Ze hebben geen voetballers bij cec alleen schoppers reageer ongepast? supporter cec schreef op maandag 16 november 2009 om 11:41 weten de ""supporters" buiten het veld het weer beter???Blijf de volgende keer lekker thuis. reageer ongepast? volger schreef op maandag 16 november 2009 om 13:57 cec heeft tenminste supporters en tis wel hun cluppie......! reageer ongepast?
Reageer!

Nipte zege WKE op Alcides

VOETBAL - WKE won zondag thuis met 2-1 van Alcides uit Meppel. Robin de Meijer opende de score voor de thuisploeg in het begin van de wedstrijd (1-0). Halverwege de 2e helft kwam Alcides op gelijke hoogte door een treffer van Martin van den End. In de slotfase was Paul Weerman trefzeker door de winnende treffer te maken (2-1). Scheidsrechter Souwen deelde maar liefst 12 gele kaarten uit. Twee keer geel was er voor Will Koops.
Reageer!

Erica loopt 3 punten mis.

ERICA - Afgelopen zaterdag speelde Erica ?86 tegen VVS uit Oostwold. VVS is koploper met 1 punt voorsprong op drie achtervolgers. Erica ?86 staat met een schamele 6 punten op de 10de plaats. Het is zaak voor de mannen van Gerard Lambers punten te pakken om aansluiting te vinden bij de middenmoot.
Reageer!

Harm Zeinstra pakt punt voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen had zich ten doel gesteld om drie punten te behalen in het thuisduel tegen Fortuna Sittard. Die opzet lukte niet want na negentig minuten stond er slechts een 0-0 stand op het scorebord. Dat wel met dank aan doelman Harm Zeinstra die een strafschop stopte. Voor het eerst in de competitie startte FC Emmen als lichtelijk favoriet maar die rol kon de ploeg tegen Fortuna nog niet echt aan. Het had zo graag een stap op de ranglijst willen maken maar door de 0-0 bleef het bij een stapje van de negentiende naar de achttiende plaats.
Reageer!

FC Emmen staat voor 'ongelooflijke belangrijke pot.'

EMMEN - In voorgaande jaren was een duel tussen de nummers negentien en twintig in de Jupiler League echt om 'des keizers baard' maar dit seizoen is alles anders. FC Emmen en Fortuna Sittard willen beiden uit de degradatiezone dus staat er vrijdagavond in het Univ? stadion veel op het spel.
Reageer!

Erica ?86 en Sportclub Erica denken na over samenwerking.

ERICA ? In Erica wordt er hard gewerkt aan een samenwerking tussen Erica ?86 (zaterdag) en Sportclub Erica (Zondag). Volgens de leden van beide verenigingen is het beter om 1 voetbalclub op te richten in dorp. Het heeft te maken met de financi?n en de accommodatie. Ook met de inzet van vrijwilligers valt er ook veel te winnen volgens de betrokkenen.
Reageer!

Titan en NWWW zien niets in samenwerking

NIEUW WEERDINGE ? De voetbalclubs NWVV en Titan uit Nieuw Weerdinge voelen er niets voor om te gaan fuseren. De KNVB heeft de clubs een aanbeveling gedaan maar beide clubs zien dat niet als een noodzaak. Beide clubs zijn levensvatbaar en zitten niet in elkaars vaarwater, volgens NWVV voorzitter Fokko van Oosten.
Reageer!

Beloften verslaan Jong ADO Den Haag

EMMEN - Jong SC Heerenveen/ FC Emmen heeft een moeizame 3-1 overwinning op Jong ADO Den Haag geboekt. Het team van trainer Johnny Jansen kwam al na een kwartier op voorsprong via Igor Djuric maar zag Jong ADO kort daarop alweer gelijkmaken. Na rust scoorde Samir Fazli de 2-1, waarna Jong ADO Den Haag op jacht ging naar de gelijkmaker. Zes minuten voor het eind van de wedstrijd scoorde invaller Luciano Narsingh de bevrijdende 3-1 voor de thuisspelende ploeg. Onder andere Timothy Cathalina, Xander Houtkoop, Michael Dingsdag, Paulo Henrique en Mika V?yrynen stonden in de basisformatie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda