AMATEURVOETBAL

4e Ronde KNVB Beker

EMMEN ? Op maandag 21, dinsdag 22, en woensdag 23 december werden onderstaande wedstrijden in de 4e Ronde in de KNVB Beker afgewerkt met de volgende wedstrijden. Sc Heerenveen - PSV werd afgelast, maar de uitslagen van de andere wedstrijden zien er als volgt uit:
Reageer!

KSC winnaar C-junioren op AH Vuurwerktoernooi

SLEEN ? De eerste dag van het Albert Heijn Vuurwerktoernooi is dinsdag een prooi geworden voor KSC C1. De formatie uit Schoonoord was in een heuse burentwist op het parket van een goed gevulde sporthal Broekveld in Sleen tijdens de finale met 4-0 te sterk voor de hoogste C-junioren van de organiserende voetbalvereniging Sleen. De strijd om de kleine finale werd na zeven strafschoppen in het voordeel beslist door Drenthina. In de reguliere tijd kon Borger het met 1-1 nog in evenwicht houden. KSC had in Lars Haandrikman ook de beste speler van het toernooi in huis, terwijl DZOH-sluitpost Ronald ter Mors door een vakkundige jury tot beste doelman werd verkozen.
Reageer!

Woltinge nieuwe trainer Protos

STEENWIJKSMOER - Rudy Woltinge uit Nieuwlande wordt de nieuwe trainer van vv Protos. De 46 jarige Woltinge volgt trainer Ronald Sjabbens op. De nieuwe protos trainer is geen onbekende in de voetballerij. Als speler heeft hij een verleden bij Elim, B.V.O Emmen, Hoogeveen en Beilen. Als trainer is Woltinge actief geweest bij Scn, VVAK, Elim en Tiendeveen. Bij deze laatste club is hij aan zijn vierde en dus laatste seizoen bezig. Protos wordt zijn eerste zondagvereniging waar hij een contract voor een jaar heeft getekend.
Reageer!

Jan Vos nieuwe hoofdtrainer van EHS'85

EMMERSCHANS - v.v.E.H.S.?85 uit Emmen heeft voor het seizoen 2010/2011 Jan Vos vastgelegd als hoofdtrainer. Jan Vos is momenteel voor het 4e seizoen assistent-trainer van Drenthina. Vos heeft voor 1 jaar getekend bij de zondag 5e klasser en is de opvolger van Yme Boersma die EHS?85 momenteel als interim trainer onder zijn hoede heeft.
Reageer!

FC Emmen richt Club van Duizend op

EMMEN - Om de broodnodige versterkingen te kunnen aantrekken heeft FC Emmen de hoop gevestigd op een op te richten Club van Duizend. Het plan is in elk geval anderhalve ton bijeen te vergaren: een derde van dat bedrag is reeds definitief toegezegd.
Reageer!

Stadion van 24 december tot 4 januari gesloten

EMMEN - In verband met de feestdagen is het Univ? stadion vanaf a.s. donderdag (12.00 uur) tot maandag 4 januari gesloten. Op de vierde dag in het nieuwe jaar zijn alle afdelingen dus weer bereikbaar.
Reageer!

Andre Blom nieuwe trainer van HZVV

HOOGEVEEN ? De 54-jarige Andr? Blom uit Zwolle is per 1 januari 2010 interim-trainer van HZVV. Blom volgt daarmee tijdelijk de in november 2009 vertrokken Bert Scholing op. Deze week kwamen het bestuur van HZVV en Andr? Blom tot overeenstemming met elkaar. HZVV hoopt dat Andr? Blom het eerste elftal kan leiden naar promotie naar de hoofdklasse. Andr? Blom heeft 17 jaar in het eerste elftal van Be Quick ?28 uit Zwolle gespeeld en hij speelde enige jaren bij Berkum. Hij fungeerde meestal als controlerende middenvelder of als verdediger.
Reageer!

FC Emmen benoemt nieuw algemeen directeur

EMMEN - Namens de Raad van Commissarissen van FC Emmen deel ik u mede per direct de heer Gerrit Volkers benoemd te hebben als algemeen directeur van FC Emmen. Zijn eerste daad was de heer Azing Griever te benoemen als technisch manager.
Reageer!

Kerstzaalvoetbaltoernooi jeugd afgelast

HEERENVEEN - Gezien de weersomstandigheden en de weersverwachtingen vinden wij het onverantwoord om de jeugd op weg te laten gaan naar de verschillende sporthallen. Daarom heeft de KNVB district Noord besloten het GEHELE programma van het Kerstzaalvoetbaltoernooi GEEN doorgang meer te laten vinden. Dit betekent dat ook de finalewedstrijden op 2 januari 2010 komen te vervallen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda