AMATEURVOETBAL

BSVV en DZOH in evenwicht

BOVENSMILDE - BSVV en DZOH speelden gelijk: 3-3. Naast drie goals noteerde BSVV ook drie rode kaarten. Niels Hendriks, Marijn Stam en Bas Schut moesten vervroegd naar de kleedkamer. Bij rust leidde BSVV met 3-1. Niels Veenstra scoorde voor de rust voor DZOH. Via twee goals van Brian Bokkers kwam BSVV op gelijke hoogte
Reageer!

SVV?04 ?Bargeres in evenwicht

SCHOONEBEEK - In een wedstrijd wat meer spannend dan goed was verdeelden SVV?04 en Bargeres broederlijk de punten. Koploper Bargeres kon deze middag net als SVV?04 geen ?vuist? maken,trainer Fokke de Jonge was vocaal nogal aanwezig maar kon niet verhinderen dat SVV?04 meer in balbezit was.De kleine Bargeres spelers werden door de robuuste SVV?04 verdedigers simpel aan de kant gezet,helaas zag scheidsrechter de Vries hier vaak overtredingen in zodat het spel nogal eens ?dood?gefloten werd.
Reageer!

Schoonebeek pakt punt in slotfase

DE WIJK - In de zondag 4e klasse C eindigde dewedstrijd Wacker - Schoonebeek iin een 2-2 gelijkspel. Wacker dicteerde de 1e helft en de strijd speelde zich grotendeels af op de helft van Schoonebeek. Reden was de enigszins timide speelwijze van Schoonebeek. Knullig was ook de totstandkoming van de tegendoelpunten; ongehinderd en bijna uit stand krulde van Zanten de 1-0 in de rechterkruising en vanaf de achterlijn mocht Wacker nogmaals een klutssituatie afronden en frommelde van Zutphen 2-0 binnen.
Reageer!

Valther boys pakt periodetitel.

VALTHE - Valther boys heeft met een 2?0 overwinning tegen Heiligerlee de eerste periodetitel in de 5e klasse F gewonnen. In een slechte wedstrijd voetbalde Valther boys meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander. Toch begon de wedstrijd niet verkeerd voor de Valthenaren, want reeds in de 12e minuut scoorde Gideon van Lottum van dichtbij de 1?0. Hierna ontspon zich een wedstrijd van matig niveau. Geheel in het teken van de wedstrijd was er in de eerste helft twee keer een oponthoud van ongeveer 5 minuten voor een blessure van de keeper van Heiligerlee.
Reageer!

Emmen wint met 8-3 van Peize

EMMEN - Emmen had geen kind aan Peize: 8-3. De ploeg van Erik de Jong had ook wel zestien keer raak kunnen schieten. Halverwege de wedstrijd hadden Rob Herbers, Radovan Zivic, Joeri van der Tuin en Dave Bos gescoord. Na de thee waren Jelle Siekman, Jonny Koops, Gertjan Reinders en opnieuw Van der Tuin succesvol.
Reageer!

Achilles 1894 wint van CEC

EMMER COMPASCUUM - Titelkandidaat Achilles 1894 maake korte metten met degradatiekandidaat CEC. De ploeg uit Assen won met 4-0 van de ploeg uit Emmer Compascuum. Nadat Rick Mast de score had geopend, brak het tijdperk Ryan Bruinsma aan. De spits van Achilles 1894 scoorde drie keer op rij in Emmer Compascuum.
Reageer!

Punt voor SC Erica

In de derde minuut van de extra tijd prikte Peter Oost de gelijkmaker voor SC Erica achter de doelman van Appingedam binnen: 1-1. Appingedam had het duel tig keren kunnen beslissen. Na een half uur kwam Appingedam op voorsprong. Zowel voor als na de openingsgoal liet de thuisploeg tal van kansen onbenut.
Reageer!

Puike partij levert Titan drie punten op

NIEUW WEERDINGE - Titan speelde een puike partij tegen Tubantia. Hoewel er kansen waren, lukte het Titan niet om voor de thee te scoren. Na de rust ging het scoren van een leien dakje: 4-0. Wim van Klinken, Willem Prins en Edwin Drenth (2x) zorgden voor de de doelpunten. Ondanks deze zege blijft Titan hekkensluiter.
Reageer!

SVBO wint van Stevo

EMMEN - In de slotseconden van de 1e helft scoorde Stevo tegen SVBO. Rean Bolk en Barry Schepers brachten de ploeg van de Parkstraat na rust de overwinning: 2-1. In de 65e minuut moest Stevo met tien man verder. Desondanks zette Stevo zware druk op het doel van SVBO, maar de elf uit Barger Oosterveld bleven overeind.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda