AMATEURVOETBAL

vv Roden en vv ONR organiseren landelijk voetbal talententoernooi

RODEN - Op zaterdag 22 augustus organiseren VV Roden en VV ONR gezamenlijk het Voetbal Talenten Toernooi 1STE KLASSE van district Noord. Het succesvolle jeugdtoernooi dat in 2004 voor het eerst in Alkmaar werd georganiseerd is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieus Nederlands kampioenschap. Vanaf augustus worden, verdeeld over het land, in totaal 12 districtstoernooien gehouden voor tien tot twaalf jarige voetballers, de zogenaamde D pupillen. De beste teams van alle districtstoernooien voetballen later in het seizoen samen met elkaar om het Nederlands Kampioenschap.
Reageer!

FC Emmen gaat Richmond Bossman testen

EMMEN - FC Emmen krijgt vanaf maandag Richmond Bossman op proef. De 23-jarige, in Ghana geboren, rechterspits stond de afgelopen vijf seizoenen bij Telstar onder contract waarvoor hij 122 competitieduels speelde en 21 maal scoorde.
Reageer!

FC Emmen blijft keurig overeind in Zwolle

ZWOLLE - FC Emmen heeft het eerste competitiepunt binnen. In Zwolle eindigde het duel tegen de plaatselijke FC in 0-0. Ondanks het gemis aan doelpunten was het een aantrekkelijk duel met een in alle opzichten sterk verbeterd FC Emmen. Er waren de vorige week nogal wat twijfels gerezen over de voetbalkwaliteiten van het FC Emmen anno 2009 maar die zijn na de prima voorstelling in Zwolle toch grotendeels weggenomen. Dat blijkt dan niet direct uit de uitslag maar wel uit het vertoonde spel. De inzet was honderd procent en af en toe was weer het flitsende vanuit de oefenperiode zichtbaar.
Reageer!

FC Emmen niet verder met Daniel Asztalos

EMMEN - FC Emmen biedt Daniel Asztalos geen contract aan. De Hongaar(rechts op de foto naast Tamas German, was enkele dagen op proef, maakte een redelijke indruk maar de technische staf had niet de indruk dat hij een versterking zou zijn.
Reageer!

FC Emmen en FC Zwolle op zoek naar eerherstel

EMMEN - FC Emmen ontmoet in de eerste uitwedstrijd van het seizoen FC Zwolle. Beide clubs hebben gemeen dat ze de competitie begonnen met een valse start. FC Emmen ging thuis fors onderuit terwijl de Zwollenaren in Apeldoorn verloren. Voor Harry Sinkgraven is het vrijdagavond een aparte wedstrijd. Immers de tegenwoordige oefenmeester van FC Emmen heeft slechts ??n andere club in de Jupiler League getraind en dat was FC Zwolle waar hij ook zijn spelersloopbaan afsloot.
Reageer!

SVBO duelleert met Titan, Emmen en Nieuw Buinen

BARGER-OOSTERVELD - Op het sportpark van zondageersteklasser SVBO uit Barger-Oosterveld wordt op vrijdag 14 en zondag 16 augustus voor de tweede maal de Adbeco League gehouden. De deelenemde ploegen naast de organiserende ploeg zijn Titan, Emmen en SVBO 2. Aanvankelijk stond Nieuw Buinen ook in het programma, maar die hebben zondag bekerverplichtingen tegen WKE. SVBO 2 zal de opengevallen plaats innemen.
Reageer!

Steven de Blok schiet beloften naar winst

ALMERE/EMMEN - Jong Sc Heerenveen/FC Emmen oefende gisteravond uit tegen de eerste selectie van FC Omniworld en keerde met een 2-1 zege huiswaarts. FC Omniworld kwam vlak voor rust op voorsprong maar SC Heerenveen/FC Emmen kwam in de 51ste minuut op gelijke hoogte. Hernan Losada benutte een penalty. Vijf minuten voor het einde bezorgde Steven de Blok op aangeven van Wesley Wakker de beloften van Jong SC Heerenveen/FC Emmen de winst.
Reageer!

C1000 geeft korting voor duel Jong Oranje

EMMEN - C1000 heeft vanaf dinsdag 11 augustus kaarten voor de EK kwalificatiewedstrijd Jong Oranje-Jong Finland met een aanzienlijke korting in de aanbieding. Deze wedstrijd wordt zoals bekend op 4 september in het Univ? stadion gespeeld. Zo kunnen bij aankoop van flessen Robijn of Omo (zie bijgaande advertentie) 2 kaarten worden gekocht voor slechts 5 euro: een korting van 11 euro want normaal kosten deze kaarten 16 euro.
Reageer!

Voetbalvereniging Hoogeveen presenteert geheel vernieuwde website

HOOGEVEEN ? Een vereniging kan tegenwoordig niet meer zonder een goede website. Bij eersteklasser Hoogeveen besefte men dat al geruime tijd. Men beschikt dan ook al een groot aantal jaren over een zeer uitgebreide website. Sinds kort heeft de club de website www.vvhoogeveen.nl geheel vernieuwd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Dit mede dankzij een samenwerking met ICT-bedrijf Rovecom. Deze Hoogeveense onderneming heeft zich voor vijf seizoenen verbonden als websponsor.
Reageer!

FC Emmen blij met nieuwe hoofdsponsor

EMMEN - Peter van Dijk Projects & Investments prijkt dit en het komende seizoen op de voorzijde van de FC Emmen shirts. Mocht een optie worden gelicht kan er eventueel zelfs nog een derde seizoen aan vast worden geknoopt. Dat was het goede nieuws rond de wedstrijd FC Emmen ? RBC Roosendaal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda