AMATEURVOETBAL

Emmen wint met 8-3 van Peize

EMMEN - Emmen had geen kind aan Peize: 8-3. De ploeg van Erik de Jong had ook wel zestien keer raak kunnen schieten. Halverwege de wedstrijd hadden Rob Herbers, Radovan Zivic, Joeri van der Tuin en Dave Bos gescoord. Na de thee waren Jelle Siekman, Jonny Koops, Gertjan Reinders en opnieuw Van der Tuin succesvol.
Reageer!

Achilles 1894 wint van CEC

EMMER COMPASCUUM - Titelkandidaat Achilles 1894 maake korte metten met degradatiekandidaat CEC. De ploeg uit Assen won met 4-0 van de ploeg uit Emmer Compascuum. Nadat Rick Mast de score had geopend, brak het tijdperk Ryan Bruinsma aan. De spits van Achilles 1894 scoorde drie keer op rij in Emmer Compascuum.
Reageer!

Punt voor SC Erica

In de derde minuut van de extra tijd prikte Peter Oost de gelijkmaker voor SC Erica achter de doelman van Appingedam binnen: 1-1. Appingedam had het duel tig keren kunnen beslissen. Na een half uur kwam Appingedam op voorsprong. Zowel voor als na de openingsgoal liet de thuisploeg tal van kansen onbenut.
Reageer!

Puike partij levert Titan drie punten op

NIEUW WEERDINGE - Titan speelde een puike partij tegen Tubantia. Hoewel er kansen waren, lukte het Titan niet om voor de thee te scoren. Na de rust ging het scoren van een leien dakje: 4-0. Wim van Klinken, Willem Prins en Edwin Drenth (2x) zorgden voor de de doelpunten. Ondanks deze zege blijft Titan hekkensluiter.
Reageer!

SVBO wint van Stevo

EMMEN - In de slotseconden van de 1e helft scoorde Stevo tegen SVBO. Rean Bolk en Barry Schepers brachten de ploeg van de Parkstraat na rust de overwinning: 2-1. In de 65e minuut moest Stevo met tien man verder. Desondanks zette Stevo zware druk op het doel van SVBO, maar de elf uit Barger Oosterveld bleven overeind.
Reageer!

FC Emmen staat rode lantaarn af aan FC Eindhoven

OSS - Dankzij een 3-1 overwinning bij FC Oss heeft FC Emmen de laatste plaats overgedragen aan FC Eindhoven. In Oss zorgden Roy Stroeve, Hans Denissen en Milos Malenovic voor de doelpunten. FC Emmen staat nu achttiende maar kan nog worden voorbij gestreefd door Fortuna Sittard dat in het weekeinde speelt.
Reageer!

Winst voor jeugdteams FC Emmen

EMMEN - De beide jeugdteams van FC Emmen kwamen zaterdag tot winst. De C-jeugd won in Oldenzaal van Quick '20 en de D-pupillen wonnen thuis van Quick '20 D1.
Reageer!

SVBO moet op zoek naar nieuwe voorzitter en wedstrijdsecretaris

Persbericht SVBO BARGER OOSTERVELD - Tijdens een uitstekend bezochte en in een prima sfeer verlopen Algemene Ledenvergadering op 29 oktober jl. heeft Theo Ploeg aangekondigd aan het eind van dit seizoen (of zoveel te eerder een opvolger is gevonden) na bijna 5 jaar afscheid te nemen als voorzitter i.v.m. aanvaarding van een nieuwe drukke werkkring. Mede gezien structurele werkzaamheden in de avonduren ziet hij helaas onvoldoende mogelijkheden om deze functie op een goede wijze te combineren met het voorzitterschap van SVBO. Ook wedstrijdsecretaris Menso Appeldorn stopt aan het eind van dit seizoen (of zoveel te eerder een opvolger is gevonden). Door dit nu alvast aan te kondigen heeft het bestuur voldoende tijd om goede opvolgers te vinden.
Reageer!

Overschrijving Leonardo nog niet perfect

EMMEN - FC Emmen trainer Harry Sinkgraven hoopt morgenavond in Oss over verdediger Leonardo te kunnen beschikken. Daar wordt hard aan gewerkt maar de Brazilaanse voetbalbond moet nog het bewijs van vrijgave leveren omdat Leonardo het laatst voor een Brazilaanse club heeft gespeeld. FC Emmen heeft hem tot het einde van dit seizoen vastgelegd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda