AMATEURVOETBAL

Sc Roswinkel neemt pas laat afstand van tegenstander Zandpol.

ROSWINKEL - Zoals de laatste weken normaal, begon de thuisploeg vol enthousiasme aan deze klus. Het zou tenslotte allemaal goed komen maar het ging vooral in de eerste helft niet gemakkelijk. Onder leiding van de zeer ervaren scheidsrechter Bakker uit Norg sloop er vanaf het begin veel irritatie in het spel van de gasten. Er werden in het eerste kwartier een paar behoorlijke overtredingen gemaakt door Zandpol wat resulteerde in enkele gele kaarten. Ook vanuit de dug-out werd verbaal veel ongenoegen geuit richting scheidsrechter.
Reageer!

Bargeres mentaal winnaar tegen Steenwijker Boys

EMMEN - Bargeres heeft zondag zijn zegereeks in de 4e klasse C voort kunnen zetten met een terechte 2 ? 0 overwinning op Steenwijker Boys. De ploeg uit Steenwijk beschikt uit uitstekend technisch onderlegde voetballers maar de ploeg ging mentaal in de fout op het sportpark Brinkendal. Vooral scheidsrechter Kees Laanstra uit Franeker was de gebeten hond in de ogen van de Steenwijkers terwijl de leidsman volgens deze redacteur een prima wedstrijd leidde. De arbiter was gedwongen tijdens de wedstrijd 2 spelers van Steenwijker Boys een veldverwijzing te geven na 2 terechte gele kaarten.
Reageer!

Schoonebeek verzuimt volle winst te pakken tegen Dwingeloo

SCHOONEBEEK - De 4e klasse C blijft onberekenbaar. dat bleek ook weer tijdens de wedstrijd Schoonebeek - Dwingeloo. Schoonebeek toonde tegen Dwingeloo aan dat de stand op de ranglijst eigenlijk omgekeerd moest zijn. Direct vanaf het begin pakte Schoonebeek het heft in de handen, al in de derde minuut kreeg Jesper Swieters de eerste grote kans maar hij schoof net rechts voorlangs. De volgende grote kans was voor Edfrin Silvania die in kansrijke positie links naast schoot. Het duurde tot de 25e minuut voordat Dwingeloo een eerste echte wapenfeit ten toon spreidde maar doelman Guus Leferink pareerde met de vuist een gevaarlijk schot van Rolf Alberts.
Reageer!

Volle buit voor jeugdteams FC Emmen

EMMEN - Zowel de C- als de D-jeugd kwam zaterdag tot winst. FC Emmen C won thuis met 5-0 van ACV terwijl de D-pupillen in Zwolle met 2-0 van de plaatselijke FC wonnen.
Reageer!

Emmen - De Graasfschap risicowedstrijd

EMMEN - Burgemeester Cees Bijl van Emmen heeft een noodbevel uitgevaardigd met het oog op het competitieduel in de Jupiler League tussen FC Emmen en De Graafschap aanstaande zondag. Er zouden plannen zijn dat enkele supporters uit Doetinchem per trein naar Drenthe willen afreizen. De burgemeester wil echter niet dat supporters te voet vanaf het station naar het stadion van FC Emmen gaan. Het noodbevel behelst dat supporters van de Superboeren bij aankomst op het treinstation te Emmen verplicht dienen in te stappen in gereedstaande bussen om zo de weg naar het stadion te vervolgen. Bij het niet vrijwillig plaatsnemen in de bus, gebeurt dat gedwongen. Personen die dit noodbevel niet naleven, plegen een strafbaar feit, waardoor aanhouding dreigt, meldt De Graafschap op haar eigen website.
Reageer!

Leonardo zondag nog niet inzetbaar

EMMEN - Leonardo wacht nog steeds op vrijgave van de Braziliaanse voetbalbond. De nieuwe aanwinst van FC Emmen heeft weliswaar toestemming van zijn vorige club (Veranopolis) maar die schriftelijke bevestiging is bij de Brazilaanse bond nog steeds niet ontvangen.
Reageer!

Enige thuiszege FC Emmen op De Graafschap 16 jaar geleden

EMMEN - FC Emmen en De Graafschap staan zondagmiddag voor de dertiende maal tegenover elkaar. In deze reeks was er vooral in Emmen weinig succes voor de Drentse formatie weggelegd.Er werd namelijk slechts een keer in eigen huis gewonnen en die gebeurtenis vond plaats op 2 oktober 1993.
Reageer!

Joos Valgaeren be?indigd voetballoopbaan

EMMEN - Joos Valgaeren be?indigt zijn voetbalcarri?re bij FC Emmen. In april 2008 zijn Joos Valgaeren en FC Emmen met elkaar in contact gekomen en hebben in een goede sfeer met elkaar gepraat over een contract bij FC Emmen, dat voor twee seizoenen werd afgesloten. Sportief heeft het echter niet gebracht wat beide partijen ervan verwacht hadden.
Reageer!

Tweede team WKE wint periodetitel

EMMEN - De 1e periode in de Reserve Hoofdklasse is gewonnen door WKE 2. Van te voren zag het er niet naar uit dat die kans nog gepakt kon worden. WKE 2 moest aantreden tegen koploper Be Quick 1887 uit Groningen en enige concurrent SVBO had vooraf een punt meer dan WKE. Maar in een spannende en bij vlagen zeer goede wedstrijd wist WKE een 1-0 achterstand om te buigen in een verdiende 2-1 overwinning.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda