AMATEURVOETBAL

FC Dordrecht maatje te groot voor FC Emmen

DORDRECHT - Na de eerste zege een week eerder tegen AGOVV was de stemming in het Emmer kamp uitstekend maar na negentig minuten voetbal aan de Krommedijk in Dordrecht bleek het optimisme niet gerechtvaardigd te zijn. De 'Schapekoppen' maakten gehakt van de onthutsend zwak spelende Emmenaren en wonnen met liefst 5-0.

C-jeugd klopt 'd Olde Veste '54

EMMEN - De Emmer C-jeugd heeft het competitieduel tegen 'd Olde Veste '54 uit Steenwijk met 2-0 gewonnen. De D'tjes leden een zware 7-1 nederlaag bij Vitesse/AOVV D1.

Michel van Oostrum trainer van Weerdinge

WEERDINGE - Michel van Oostrum is door het bestuur van vv Weeerdinge aangetrokken als opvolger van de vorige ontslagen trainer Erik Voskuil. De in Weerdinge wonende van Oostrum is ook trainer van hoofdklasser Berkum en zal dit ook blijven doen. Weerdinge staat op dit moment onderaan in de zondag 4e klasse.

FC Dordrecht zware dobber voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen wil graag de vorige week ingezette stijgende lijn doortrekken maar zal dat moeten doen tegen FC Dordrecht, de nummer vijf van dit moment. Bovendien betreft het een uitwedstrijd naar de moeilijk te nemen veste GN Bouw stadion. De eerste overwinning van het seizoen smaakt uiteraard naar meer en dat zal gelet op de preciare situatie op de ranglijst dan ook moeten. Trainer Harry Sinkgraven zag dat de winst op AGOVV iets deed met zijn jonge ploeg.

VIOS O pakt de punten in Tynaarlo

TYNAARLOO - Op het sportpark in Tynaarlo heeft VIOS (O) dit weekeinde drie punten mee naar huis weten te nemen. In een aantrekkelijke wedstrijd werd het 1-2, nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot in de 88e minuut. VIOS begon zeer opportunistisch, het kreeg veel kansen in de openingsminuten, waaronder al eerste twee minuten. Een goede corner vanaf rechts werd na een volley van spits Betten afgeslagen. Ook rechterspits Geuze wurmde zich door de verdediging van Tynaarlo, echter tot scoren kwam het niet.