AMATEURVOETBAL

Supporters met verplichte buscombi naar Volendam

VOLENDAM/EMMEN - Omdat de wedstrijd FC Volendam-FC Emmen van aanstaande zondag als een risicoduel is aangemerkt, een erfenis uit het verleden, kunnen FC Emmen alleen per buscombi naar Volendam reizen. Liefhebbers kunnen zich aanmelden bij de supportersvereniging Rood Wit.
Reageer!

Beloften kloppen Jong Ajax

EMMEN - Jong Heerenveen/ Emmen was maandagavond met 3-2 te sterk voor Jong Ajax. Met de steun van enkele honderden supporters was de Fries-Drentse combinatie de verdiende winnaar. Er werden veel kansen gecre?erd en dankzij mooi en vlot combinatiespel, kwam Jong Ajax er grote delen van de wedstrijd niet aan te pas.
Reageer!

Erica?86 wint in Geesbrug

GEESBRUG - In de 5de klasse C stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tussen VCG en Erica ?86 op het programma. Beide teams konden de punten goed gebruiken. Erica ?86 stond op plek 9 en VCG zelfs voorlaatste. Het was trouwens niet te zien dat beide teams de punten nodig waren, want de eerste helft begon matig. Er ging aan beide kanten veel mis en er werden weinig kansen gecre?erd.
Reageer!

Zwartemeer wint van Twedo

KLAZIENAVEEN ? In de zondag 3e klasse D stond de derby Zwartemeer ? Twedo op het programma. In een van beide kanten slechte wedstrijd wist Zwartemeer deze wedstrijd nipt met 1-0 te winnen. Beide ploegen hadden te maken met een waslijst aan geblesseerde spelers, maar dat mag echter nauwelijks een excuus worden genoemd voor het vertoonde spelpeil. Voetbaltechnisch was het allemaal zeer matig doordat veel de lange bal werd gehanteerd en er heel veel mis ging in de passing op het zware veld. Zwartemeer had in de eerste helft de meeste kans om op voorsprong te komen. Maar zowel Danny Jaspers, Robin Hartmann als Herald Heijnen wisten geen doel te treffen.
Reageer!

SVBO opnieuw onderuit

EMMEN - Het spel dat SVBO en GVAV Rapiditas op de grasmat legden, was het aankijken amper waard. De ploeg uit Groningen zal dat verder een zorg zijn geweest, want het ging met de punten aan de haal: in de 38e minuut opende Gutierrez de score. 0-1. Na een uur spelen was het Hoving die de Groningers op 0-2 zette. In de 73e minuut deed Toin Loves nog even de supporters hopen op een beter resultaat, maar vijf minuten later verstoorde Hoving die hoop door 3-1 te scoren. Arjan Grummel maakte nog 2-3, maar daar bleef het uiteindelijk ook bij. Na een goede eerste helft waren de Bargeroostervelders in de tweede helft niet in staat om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Eindstand 2-3.
Reageer!

Remise Drenthina in matige wedstrijd

EMMEN - Voorafgaand aan de wedstrijd was er even onduidelijkheid of Michiel Sanders fit genoeg was om aan de wedstrijd te beginnen. De ervaren doelman kampte met rugklachten en het leek er even op dat reservedoelman en keeperstrainer Peter Louissen zijn pupil moest gaan vervangen. Na de warming-up bleek Sanders toch fit genoeg om aan de pittige thuiswedstrijd tegen Buitenpost te starten. De Friezen kenden een moeizame en grillige start in deze nog prille competitie en waren niet van plan om het de thuisploeg gemakkelijk te maken. De eerste fase van de wedstrijd was het van beide kanten vooral aftasten. Drenthina was de meest voetballende ploeg en de gasten hadden in fysiek opzicht een duidelijk overwicht. Vooral in aanvallend opzicht kwamen de frivole Drenthina-spelers meerdere malen tekort tegen de reuzen uit Buitenpost.
Reageer!

Drie punten voor Erica'86

GEESBRUG - In de 5de klasse C stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tussen VCG en Erica ?86 op het programma. Beide teams konden de punten goed gebruiken. Erica ?86 stond op plek 9 en VCG zelfs voorlaatste. Het was trouwens niet te zien dat beide teams de punten nodig waren, want de eerste helft begon matig. Er ging aan beide kanten veel mis en er werden weinig kansen gecre?erd. Pas in de 25ste minuut kreeg VCG de eerste kans. Er werd echter huizenhoog over geschoten door de spits van VCG.
Reageer!

S.V.B.C. en S.P.W. in evenwicht

BARGER COMPASCUUM ? In de zondag 5e klasse C kreeg SVBC bezoek van SPW en dit duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. In een beginfase van aftasten werd het tempo geschroefd door SVBC en dat resulteerde binnen tien minuten in vijf goede kansen. SPW kreeg in de tegenaanval plotseling een kans na een blunder in de verdediging van SVBC maar de keeper Gustin stond goed opgesteld. Kort daarop kopt Hummel uit een goede voorzet de 1-0 binnen. SVBC kreeg even later de mogelijkheid om 2-0 te scoren, maar liet deze onbenut. Uit de daaropvolgende counter die verdacht veel op buitenspel leek, scoorde Nanninga nadat de scheidsrechter het vlagsignaal van de grensrechter negeerde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda