AMATEURVOETBAL

Moeizame zege voor Jong Oranje

EMMEN - In de jacht op een ticket voor het EK 2011 was de 2-0 zege van Jong Oranje in het eerste kwalificatieduel met Finland wel erg belangrijk. Siem de Jong en Diego Biseswar waren in Emmen de doelpuntenmakers. In de 15e minuut kreeg Jong Oranje flink hulp van de Finse doelman. Siem de Jong knalde van de rand het zestien de bal op het Finse doel, maar het schot was binnen het bereik van Jukka Lehtovaara, maar deze wist de bal niet buiten zijn doel te tikken. Een snelle treffer waar KNVB-coach Cor Pot op hoopte om de Finnen uit hun verdedigende stellingen te lokken.
Reageer!

FC Emmen scoort eindelijk maar verliest opnieuw

MAASTRICHT - Het is FC Emmen ook niet in de zesde wedstrijd van deze nog jonge competitie om een overwinning te behalen. MVV was onder het toeziend oog van ruim 5000 toeschouwers in stadion De Geuselt in Maastricht met 2-1 te sterk. De Maatsrichtenaren stonden bij rust met 2-0 voor maar Hans Denissen scoorde in de 86e minuut de aansluitingstreffer. Ook al kreeg Fc Emmen in de laatste minuten nog wel enkele mogelijkheden, gescoord werd er niet meer. (later meer)
Reageer!

Voorbeschouwing amateurvoetbal regio Emmen 2009-2010

EMMEN - Het aanstaande weekend zal het amateurvoetbal ook weer van start gaan. Voor velen is het weer afwachten in hoeverre het voorbeiding goed heeft afgesloten en voortvarend van start kan gaan. In de afgelopen weken heb ik een bezoek gebracht aan een speler, trainer of begeleider van de 30 clubs uit Emmen. Het resultaat is de volgende voorbeschouwing met tekst en foto's op hopelijk weer een mooi voetbalseizoen. Alle club worden bij deze bedankt voor hun medewerking en heel veel succes in de competitie.
Reageer!

Stadionkassa?s open voor Jong Oranje

EMMEN - Het stadion van FC Emmen loopt zo goed als vol voor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Finland. Er zijn nog kaarten beschikbaar, zodat de stadionkassa?s vanaf 18.00 uur zijn geopend. De interland van Jong Oranje begint om 19.30 uur
Reageer!

Jong Oranje: zeven redenen om erbij te zijn

EMMEN - Jong Oranje is terug in Emmen. Heb je nog geen kaartje gekocht voor de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland die vrijdag wordt gespeeld? Zeven goede redenen waarom je dit duel niet mag missen. Jong Oranje rekent op volle tribunes!
Reageer!

FC Emmen gaat op bezoek bij MVV

MAASTRICHT - FC Emmen gaat vrijdag in het verre zuiden proberen om de negatieve indruk van de laatste week weg te poetsen. In Maastricht wacht het plaatselijke MVV dat met een elfde stek ook nog niet helemaal tot volle tevredenheid presteert.
Reageer!

Jeugdteams starten zaterdag met competitie

De twee in Emmen gebaseerde jeugdteams van de voetbalacademie SC Heerenveen/FC Emmen starten zaterdag met de competitie. De C-jeugd gaat op bezoek bij Victoria '28 (aanvang 12.30 uur) terwijl de D-pupillen thuis starten tegen SC Cambuur (aanvang 11.00 uur).
Reageer!

Bekervoetbal Amateurs Dinsdag 1 september

Groep 05 Friese Boys 1 Zeerobben 1 19:00 SC: Dreves H.J.C. 5-3 Groep 55 ZEC 1 Nieuwolda 1 19:00 SC: Brouwer R.Groep 3-0 Groep 41 Eext 1 Stadskanaal 1 19:30 SC: Feyen H 0-4 Groep 1 Germanicus 1 HHC 1 20:00 SC: Mulder S. Groep 3 HZVV 1 ACV 1 19:30 SC: Holties H. 3-4 Groep 7 Oranje Nassau 1 Harkemase Boys 1 18:30 SC: Wijma R 7-0
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda