AMATEURVOETBAL

Tynaarlo - VIOS eindigt met staking

TYNAARLO - Op het sportpark in Tynaarlo heeft VIOS (O) dit weekeinde drie punten mee naar huis weten te nemen. In een aantrekkelijke wedstrijd werd het 1-2, nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot in de 88e minuut. VIOS begon zeer opportunistisch, het kreeg veel kansen in de openingsminuten, waaronder al eerste twee minuten. Een goede corner vanaf rechts werd na een volley van spits Betten afgeslagen. Ook rechterspits Geuze wurmde zich door de verdediging van Tynaarlo, echter tot scoren kwam het niet.

Lammert Kiers trainer DVC'59

NIEUW DORDRECHT - Lammert Kiers zal tot het eind van het seizoen de selectie van DVC'59 onder zijn hoede nemen na het op non-actief stellen van trainer Johan Piening. De in Barger Compascuum wonende Kiers is overigens geen onbekende bij DVC 59. Hij was al van 1998 tot 2001 als trainer werkzaam in Nieuw Dordrecht en werd in het seizoen 98-99 kampioen met DVC'59.

Prijswinnaars op bezoek bij SC Heerenveen

EMMEN - Seizoenkaarthouders van FC Emmen die bij vroegtijdige verlenging een prijs wonnen in de vorm van een toegangsbewijs voor een thuiswedstrijd van SC Hereenveen hebben zondag de wedstrijd tegen VVV-Venlo bezocht. Het duel tussen twee voormalige trainers van FC Emmen eindigde in 1-1.

SVBO nestelt zich op kop na winst op VEV

BARGER OOSTERVELD ? SVBO(zat) pakte een belangrijke 2-1 overwinning in de derby tegen VEV. Beide ploegen beginnen slecht aan de wedstrijd. Het spel veert over en weer en gaat gelijk op. De eerste en eigenlijk enige goede kans voor SVBO van de eerste helft komt van Ruben Strating die maait wild over na een goede actie van Thijs Scholte Albers. Ook VEV is tot enkele doelpogingen gekomen. Henri Nijenkamp komt tot een schot, maar keeper Doek pakt goed. Even later krijgt VEV een vrije bal op randje zestien meter, Jeroen Hartmann schiet echter over de kruising.

Winst voor C-jeugd, D'tjes verliezen

EMMEN - FC Emmen/SC Heerenveen C heeft de uitwedstrijd tegen PH Almelo met 3-2 gewonnen. De D-pupillen waren thuis tamelijk kansloos tegen FC Groningen en verloren met 4-1.