AMATEURVOETBAL

SVBO wint van Titan ondanks valse start

NIEUW WEERDINGE - SVBO won zondagmiddag na een 1-1 ruststand met 4-2 van Titan. De doelpunten kwamen op naam van Toin Loves, Nick Klingenberg, opnieuw Loves en Martin Bauerhuit. Voor de thuisploeg scoorde Edwin Drenth twee keer. SVBO begon de wedstrijd slap en stond na 5 minuten al op achterstand. Balverlies van Rene Wolbers op de 16 meter betekende een treffer voor Titan. Daarna was het nog niet best wat SVBO liet zien, maar werd na een kwartier wel wakker geschud. Het begon beter voetballen en was de rest van de wedstrijd beter. SVBO voetbalde aardig, en kreeg veel kansen.

Erica?86 wint van SVBO zat

ERICA - Op een zonovergoten sportpark de Veenschappen won Erica?86 ook zijn tweede bekerwedstrijd van het seizoen, van zesdeklasser SVBO met 4-2. Erica?86 begon slap aan de wedstrijd, dit resulteerde in de 4e minuut dan ook in een achterstand. Een steekpass werd gegeven op Frank Goeree, en hij kon zo doorlopen naar de keeper, hij omspeelde deze en schoof binnen 0-1.

SVBC niet verder dan 4-0 in Witteveen tegen de plaatselijke boys.

WITTEVEEN ? Vlak voor tijd liet Witteveense Boys tegen SVBC een goede kan liggen om de volle winst te pakken. Net zoals tegen Beilen was de wedstrijd tegen SVBC een kwartier te lang. In de eerste 75 minuten had SVBC het niet gemakkelijk tegen een goed spelend Witteveense Boys die via goed counter voetbal drie keer wist te scoren. Bob Seele mocht in de eerste helft aantekenen voor een echte hattrick. Een kwartier voor tijd sloeg het noodlot toe voor de Witteveners. Of het nu kwam door de hitte of door het feit dat er in de defensie een omzetting gedaan moest worden.

Zwartemeer te sterk voor Zwartemeerse Boys

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer moest weer met een uitgedunde selectie beginnen aan de bekerwedstrijd tegen Zwartemeerse Boys. Wegens langdurige blessures en nog openstaande schorsingen ontbraken nogal wat spelers. Met het oog op de derby tegen de Boys was men toch wat ongerust op een goede afloop. Hiervan bleek in de wedstrijd echter niets. De Boys speelden vrij mat en Zwartemeer kon in de eerste helft vrij gemakkelijk uitlopen naar een 4-0 voorsprong.