AMATEURVOETBAL

Erica?86 ook te sterk voor Elim

ERICA- Afgelopen zaterdag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma, Erica?86 had aan een punt genoeg om verder te bekeren, Elim was al uitgeschakeld. Erica?86 begon goed aan de wedstrijd en kreeg na vijf minuten al een dot van een kans. Patrick Bruins werd door Roy Lit aan de linkerkant weggestuurd en haalde de achterlijn, hij legde de bal perfect terug, maar Roy Boelens miste de bal finaal.
Reageer!

C-jeugd bekert moeiteloos verder

COEVORDEN - De Emmer C-jeugd heeft ook de derde en laatste bekerwedstrijd in de poulefase gewonnen. Na eerdere overwinningen op SC Erica en SVBO werd nu Germanicus met 10-0 verslagen. SC Heerenveen/FC Emmen A1 versloeg FC Groningen met 2-1.
Reageer!

FC Emmen voor de beker naar Alkmaar

EMMEN - FC Emmen heeft voor de tweede ronde in de strijd om de KNVB beker het Alkmaarse AFC '34 als tegenstander. De Alkmaarse zondageersteklasser versloeg in de eerste ronde Zaamslag met 2-1. AFC '34 - FC Emmen staat voor dinsdag 22 september gepland. Aanvang: 17.00 uur.
Reageer!

WKE op alle fronten afgetroefd

VEENENDAAL - WKE heeft vanavond de belangrijke KNVB-bekerwedstrijd met 1-0 verloren van een tot aan de tanden gewapend kwalitatief mindere tegenstander. GVVV liet WKE niet in het spel komen en cre?erde zich beduidend meer kansen en speelde gedisciplineerder en met meer passie. De 1-0 overwinning van GVVV was dan ook meer dan verdiend.
Reageer!

Emmen D1 bekert verder

EMMEN - Emmen D1 heeft de eerste taak van het seizoen goed volbracht: doorbekeren. In de bekerpoule, waarin NkvvProtos D1 (0-10) en SVBO D1 (5-1 winst) al werden verslagen, bleek SVV?04 D1 geen lastige horde. In Schoonebeek werd het 0-10 voor de jeugdige Emmenaren. Dubbele cijfers, wat niet meer dan logisch was gezien het spelbeeld.
Reageer!

Geen vervolg in KNVB-bekertoernooi voor Sp. Zweeloo

ZWEELOO ? Net als vorig seizoen is het Sportclub Zweeloo niet gelukt de eerste knock-out ronde van het KNVB-bekertoernooi te bereiken. De ploeg van trainer Hans Pullen kon zaterdag tijdens het laatste pouleduel niet stunten tegen de Nijeveense derdeklasser SVN?69: 0-3. Na een 0-1 stand bij de rust liepen de Zuidwest-Drenthen snel uit naar 0-2. In de slotfase bouwde poulewinnaar Sport Vereniging Nijeveen de voorsprong verder uit op vreemde bodem. Toch kreeg Sp. Zweeloo ? zonder onder meer de vrijdag in het huwelijksbootje gestapte Gerko Lanting ? grote kansen, al draait het nog altijd om de doelpunten.
Reageer!

Bekeravontuur SVBO 1 voorbij na verlies tegen Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN - Door het verlies bij Nieuw Buinen is SVBO niet door in de beker. De eindstand was 2-1 voor Nieuw Buinen. SVBO was de bijna de hele eerste helft veel beter dan Nieuw Buinen, en kreeg een paar kansen, maar er werd voor rust door beide teams niet gescoord. Na rust begon SVBO nog goed, en kwam het op 0-1 door een benutte strafschop van Toin Loves. Maar daarna was het niveau bij SVBO niet al te hoog meer, en niet veel later kwam Nieuw Buinen door een counter op 1-1, en door weer een counter werd het ook 2-1 voor Nieuw Buinen, waardoor zij wel door zijn naar de volgende ronde in het bekertoernooi.
Reageer!

Zwartemeer wint van Bellingwolde

KALZIENAVEEN - Zwartemeer wist vanmiddag vrij eenvoudig te winnen van Bellingwolde. Bellingwolde was de gehele wedstrijd nauwelijks gevaarlijk en Zwartemeer was de bovenliggende partij. In de eerste helft scoorden eerst Robin Bruinsma en daarna Danny Jaspers. In de tweede helft werd verzuimd de score snel uit te bouwen. Het duurde tot de 90e minuut toen Jeroen de Vries de 3-0 liet aantekenen. Het bekeravontuur is voor Zwartemeer echter voorbij. Alle aandacht kan nu gericht worden op de competitie die volgende week van start gaat met een uitwedstrijd naar Gieten.
Reageer!

EHS 85 toont veerkracht

EMMERSCHANS - Voor zondag 30 augustus stond de 3de beker wedstrijd op het programma. EHS'85 - SVZ. Wegens de Vuelta werd er begin deze week besloten om de wedstrijd te verplaatsen naar zaterdag avond 29 augustus 19:00 uur. EHS kent een zeer slechte voorbereiding en na afgelopen donderdag een flink pak slaag te hebben gekregen van Oring (1-6)werd het tijd om de koppen bij elkaar te steken en er vol voor te gaan. De verdediging werd aangepast en Harold Vos kwam als laatste man te spelen. EHS'85 begon goed aan de wedstrijd , het balletje werd goed rond gespeeld en er onstonden veel kansen, alleen jammer dat de keeper van SVZ steeds op de goeie plek stond.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda