AMATEURVOETBAL

WKE simpel naar winst op Babberich

EMMEN - WKE begon zondagmiddag de competitie voortvarend met een overwinning op Babberich. Via een wedstrijd 4-0 ruststand eindigde het duel op het Grote Geert Sportpark in een 4-1 overwinning voor de Emmenaren. Grote man was volgens velen Robin Demeijer die bij de eerste drie doelpunten van WKE nadrukkelijk betrokken was. Paul Weerman zorgde met drie treffers op rij voor een zuivere hattrick en de vierde treffer scoorde Robert Fik vanaf de stip nadat Erik Ereveld in het strafschopgebied onderuit werd gehaald.

SVV?04 vergeet te scoren

SCHOONEBEEK - SVV?04 had weinig moeite met Schoonebeek, maar voetbalde omdat de kansen niet ongezet werden in doelpunten meer tegen zich zelf? De eerste wedstrijd van de competitie en dan al gelijk een derby tegen (Nw) Schoonebeek wat achteraf het predicaat derby niet mocht voeren.Het was geen beste wedstrijd maar wel ??n met een terechte winnaar. SVV?04 kende nogal wat blessures,spits Anne de Jonge en de gebroeders Michel en Martijn Kerkdijk ontbraken in de openingswedstrijd,gelukkig beschikt trainer Wilbert Arends over een brede selectie zodat zonder moeite andere spelers de plaats kunnen innemen van de geblesseerden.

Niek Wessels velt Annen

EMMER-COMPASCUUM - Door goals van Niek Wessels won CEC met 2-0 van Annen na een ruststand van 0-0. De eerste treffer in de 46e minuut was een volley van zestien meter. Een beauty volgens de kenners. Annen was in de eerste helft wel de betere partij, maar scoren lukte niet. Na de thee was CEC gretiger en gevaarlijker. De tweede treffer van Niek Wessels viel in de slotfase. Eindstand 2-0.

Kaartenfestival bij Titan - Sc Erica

NIEUW-WEERDINGE - Martin Idema namens Titan in het eerste kwartier en Kelvin Jager in de zevende minuut van de extra tijd zorgden voor de 1-1 eindstand bij Titan tegen SC Erica. Dat Titan een punt pakte was opmerkelijk, want het eindigde de wedstrijd met acht spelers. Peter Koops (rood), Wim van Klinken en Ron Kuper, beide 2x geel), werden door descheidrechter voortijdig naar de kleedkamer gestuurd.