Kinderen lopen ook de Gouden Pijlloop

EMMEN - In het centrum van Emmen wordt op 11 augustus wederom de Rabobank Gouden Pijl verlopen. De lopers gaan over hetzelfde parcours als waarop de grote wielrenners ?s avonds hun rondes rijden. Dit jaar wordt er een extra loop gehouden voor de schoolkinderen van basisscholen uit de gemeente. De kinderen houden een prestatieloop over het parcours met een lengte van 1.575 meter.

Kinderen die in het jaar 1997 of later geboren zijn, mogen meedoen en de deelname is gratis. De start is om 17.15 uur en na afloop krijgen ze een medaille. Sinds een jaar werken er bij de gemeente Emmen Combifunctionarissen Sport, die onder andere tot taak hebben de jeugd op de basisscholen in beweging te krijgen. E.A.C. De Sperwers heeft deze Combifunctionarissen benaderd en gevraagd of zij de kinderen op de scholen enthousiast willen maken voor de loopsport.

De wedstrijdloop voor volwassenen begint om 17.30 uur en is verdeeld over vier rondes. Voor volwassenen zijn prijzen te winnen van € 25,- tot € 75,-. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl, door te klikken op ‘Gouden Pijl Run, Emmen’ op 11 augustus. Men kan zich op de dag zelf ook nog inschrijven tussen 16.00 en 17:00 uur in de Brandweerkazerne aan de Van Schaikweg 1.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda