Tophandbal net over de grens

Tegenslag, daarna weer 2 winst partijen

In mijn vorige verslag leek het of het lek boven was bij de HSG. Helaas. De thuiswedstrijd tegen Coburg ging volledig de mist in. Jammer voor de vele toeschouwers in de Emsland Arena. Met 27-36 kregen de roodwitten op de broek. De 2e helft was zo slecht dat trainer Kubes hiervoor na afloop zijn excuses aan het publiek aanbood. Nog niet vaak vertoond. Daarna volgden gelukkig weer 2 winst partijen. En dat ook nog beiden uit. Met 30-31 werd er in Ludwigshafen van de Eulen gewonnen en een paar dagen later werd Dormagen in eigen hal met 25-33 aan de zegekar gebonden.

Opvallende zaken: keeper Budalic begint op stoom te komen. 30% stops, een doelpunt en een 7.-m. stop op een belangrijk moment, nl. kort voor het einde in de wedstrijd tegen de Eulen. In Dormagen had hij zelfs een stop percentage van 39%. De top schutters blijven nagenoeg dezelfde. Wasilievski, Marschall en Kalafut. Waarbij de laatste een persoonlijk record bij de HSG vestigde. Hij trof nl. 9x. De HSG Nordhorn-Lingen staat nu 5e met 12 pt.

De volgende thuiswedstrijd is al weer a.s. zondag in het Euregium in Nordhorn. Dan speelt de HSG tegen VFL Lübeck-Schwartau. Aanvang is om 17.00 uur. Bij de VFL spelen 2 Nederlanders, Niko Blaauw en Kaj Geenen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda