Handbal

Nieuwe versterkingen dames Huyser E&O

EMMEN - Huyser E&O heeft zich voor het komende seizoen verzekerd van de diensten van Charlotte ?Charly? Schumacher. De 22 jarige keepster komt over van de Duitse Oberliga club SFN Vechta. Een ander nieuw gezicht binnen de selectie is die van Leonie Oldenburger. De 23 jarige linker- en middenopbouwster maakt de overstap van het naar de hoofdklasse gepromoveerde DOS uit Emmer Compascuum.
Reageer!

Beachhandbaltoernooi op Landgoed Zwartemeer groot succes

ZWARTEMEER ? In de afgelopen jaren wist een team van Hurry Up zeven keer Nederlands kampioen beachhandbal te worden. Met het prachtige strand op landgoed Zwartemeer is het niet zo moeilijk te bedenken dat er een beachhandbaltoernooi moest komen. Het werd een driedaags evenement met een combinatie van sport en entertainment voor de deelnemers uit alle delen van het land van Naaldwijk tot Arnhem en natuurlijk ook Zwartemeer en omstreken.
Reageer!

Wie van de drie voor heren Pals Groep/E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O starten de competitie op zaterdag 5 september met een thuiswedstrijd. Tegenstander wordt het team dat de strijd om promotie/degradatie weet te winnen. Het gaat hierbij om HA R&O, Venus Nieuwegein en Loreal.
Reageer!

Geen bikini, factor 24, cocktail en strandstoel

EMMEN - De competitie is afgelopen en de doelstelling ?handhaving in de Ere divisie? is bereikt. Maar voor de dames van Huyser E&O is het nog geen bikini, factor 24, cocktail en strandstoel tijd. Trainer/coach Joop Fiege is nu al bezig met de voorbereiding op het komende seizoen en daarom wordt er tot en met 30 juni een pittig trainngs- en wedstrijdprogramma afgewerkt.
Reageer!

Nederlands Handbal Verbond schrapt strijd om plaats drie en vier

EMMEN - Dinsdagmorgen werd het bestuur van E&O onaangenaam verrast met de mededeling van het Nederlands Handbalverbond dat is besloten de strijd om plaats drie en vier tussen Pals groep E&O en Kras Volendam niet plaats te laten plaatsvinden. E&O is op zijn zachtst gezegd ontstemd over deze beslissing. Mede ook omdat er vanuit het NHV geen initiatief tot overleg is geweest en E&O dus niet de kans niet heeft gekregen om te ageren tegen dit besluit.
Reageer!

Mascha Gudde blijft bij DOS

EMMEN - Handbalster Mascha Gudde gaat niet naar Huyser E&O. Ze blijft bij DOS. Bronnen melden dat ze tot een mondeling akkoord was gekomen met E&O, maar uiteindelijk heeft de keepster toch besloten langer in Emmer Compascuum te blijven.
Reageer!

Ton van Linder: nieuwe Technisch Directeur NHV

OOSTERBEEK ? Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) heeft in Ton van Linder een fulltime opvolger gevonden voor Sjors R?ttger die per 1 juli het NHV als Technisch Directeur gaat verlaten. Ton van Linder kan bogen op een indrukwekkende carri?re binnen het nationale en internationale handbal, zowel als clubtrainer maar ook als bondscoach.
Reageer!

Super Handbal Sunday in Emmen

EMMEN - Aanstaande zondag is het 'Super Sunday' voor E&O. Om 14.00 uur serveren wij het hoofdgerecht, de halve finale om de landstitel tussen Pals groep E&O en Fiqas Aalsmeer. Het voorgerecht is om 11.15 uur in Sporthal de Zon in Klazienaveen waar het derde damesteam van E&O de beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de 2e klasse speelt tegen DOS 2.
Reageer!

Dames Huyser E&O willen seizoen in stijl afsluiten

EMMEN - De dames van Huyser E&O willen het seizoen in stijl afsluiten. Dat moet dan zaterdag, in de laatste wedstrijd van het seizoen, gebeuren in eigen huis tegen Wings uit Den Haag. Beide ploegen kunnen vrijuit spelen want er staan geen belangen, behalve het sportieve, meer op het spel. De degradatie voor Wings is een feit en de dames van Huyser E&O spelen hebben zich door het gelijke spel van afgelopen zaterdag thuis tegen Kwiek ook het komende seizoen in de Ere divisie. De wedstrijd in de Ben Kwijt Arena begint om 14.00 uur en de toegang is GRATIS!
Reageer!

Pals Groep E&O Zondag halve-finale thuis

Aanstaande zondag 3 mei spelen de heren van Pals groep E&O de eerste halve finale wedstrijd om het landskampioenschap. In de eigen Ben Kwijt Arena is Fiqas Aalsmeer de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Een week later op zondag 10 mei staat de return in Aalsmeer op het programma. De andere halve finale gaat tussen Kras Volendam en Eurotech Bevo. De winnaars van de halve finale spelen in een 'Best of Three' om het landskampioenschap.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda