Handbal

Dames-B HVC vertegenwoordigen Noord Nederland in Scheveningen

BARGER COMPASCUUM - Twee weekenden geleden plaatsten de Dames-B van de Bargercompascumer handbalclub HVC zich voor de Nederlandse kampioenschappen Beach handbal. In de voorronden was de club de Noord-Nederlandse concurrentie in de Dames-B categorie te sterk af. De A?s eindigden helaas op een 2-de plaats. Afgelopen weekend moest de ploeg aantreden op het strand te Scheveningen. De concurrentie was zeer pittig. Van Quintus uit Kwintsheul werd gewonnen maar Loreal uit Venlo en Borhave uit Borne waren te sterk. De ploeg uit Bargercompascuum eindigde op een zesde plaats.
Reageer!

NK handbal voor scholen in Emmen

EMMEN - Bij de meisjes is de St. Gerardusschool uit Barger-Oosterveld Drents kampioen geworden en hebben zich geplaatst voor dit toernooi. Er wordt gespeeld in 4 sport hallen in de gemeente Emmen. De meisjes van de St.Gerardusschool spelen in sporthal de Meerdijk vanaf 9.30 uur. De finale's worden 's middags in sporthal Angelslo gespeeld.
Reageer!

Pals groep E&O blij met komst Leon van Schie

EMMEN - Na het onverwachte vertrek van de Deen Mads Rolander terug naar Denemarken is er nu goed nieuws te melden rondom de heren selectie van Pals groep E&O want het is de club gelukt om voor het komende seizoen de selectie te versterken met Leon van Schie.
Reageer!

Drie whoZnext-teams in de gemeente Emmen van start

EMMEN - Op woensdag 17 juni 2009 vindt de starttraining plaats van drie nieuwe whoZnext-teams. Jongeren van team Emmermeer, team Nw.Amsterdam/Veenoord en van team handbalver. Pals Groep E&O gaan met whoZnext aan de slag. De gemeente Emmen is verheugd dat er drie nieuwe en enthousiaste teams van start gaan. De whoZnext teamtraining start om 17.00 uur en de slotpresentatie van de op stapel staande activiteiten is om 20.00 uur. De pers en andere belangstellenden zijn woensdag 17 juni om 20.00 uur van harte welkom bij de slotpresentatie in de kantine van OBS Angelslo, Smedingeslag 1, 7824 HK Emmen.
Reageer!

Jenny Leutscher naar DOS

EMMER COMPASCUUM - Handbalster Jenny Leutscher komt komend seizoen uit voor het in de hoofdklasse debuterende DOS. De 25-jarige speelster van Borger werd al geruime tijd door de club uit Emmer-Compascuum gevolgd. Volgens DOS-trainer John Ettekoven is Leutscher een fysiek sterke speelsters met een prima wedstrijdmentaliteit, aanvallend moeilijk af te stoppen en op meerdere posities inzetbaar
Reageer!

Mads Rolander vertrekt bij Pals groep E&O

EMMEN - Mads Rolander vertrekt per direct bij Pals groep E&O. De Deense middenopbouwer die in zijn eerste seizoen in Emmen veel indruk maakte doet dit vanwege priv?-omstandigheden. Rolander kwam vorig zomer over van Aarhus. Een maand geleden kwamen de club uit Emmen en Rolander een nieuw contract overeen, waardoor de Deen fullprof zou worden. Dit gaat nu niet meer door. Rolander keert terug naar zijn vaderland.
Reageer!

Nieuwe versterkingen dames Huyser E&O

EMMEN - Huyser E&O heeft zich voor het komende seizoen verzekerd van de diensten van Charlotte ?Charly? Schumacher. De 22 jarige keepster komt over van de Duitse Oberliga club SFN Vechta. Een ander nieuw gezicht binnen de selectie is die van Leonie Oldenburger. De 23 jarige linker- en middenopbouwster maakt de overstap van het naar de hoofdklasse gepromoveerde DOS uit Emmer Compascuum.
Reageer!

Beachhandbaltoernooi op Landgoed Zwartemeer groot succes

ZWARTEMEER ? In de afgelopen jaren wist een team van Hurry Up zeven keer Nederlands kampioen beachhandbal te worden. Met het prachtige strand op landgoed Zwartemeer is het niet zo moeilijk te bedenken dat er een beachhandbaltoernooi moest komen. Het werd een driedaags evenement met een combinatie van sport en entertainment voor de deelnemers uit alle delen van het land van Naaldwijk tot Arnhem en natuurlijk ook Zwartemeer en omstreken.
Reageer!

Wie van de drie voor heren Pals Groep/E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O starten de competitie op zaterdag 5 september met een thuiswedstrijd. Tegenstander wordt het team dat de strijd om promotie/degradatie weet te winnen. Het gaat hierbij om HA R&O, Venus Nieuwegein en Loreal.
Reageer!

Geen bikini, factor 24, cocktail en strandstoel

EMMEN - De competitie is afgelopen en de doelstelling ?handhaving in de Ere divisie? is bereikt. Maar voor de dames van Huyser E&O is het nog geen bikini, factor 24, cocktail en strandstoel tijd. Trainer/coach Joop Fiege is nu al bezig met de voorbereiding op het komende seizoen en daarom wordt er tot en met 30 juni een pittig trainngs- en wedstrijdprogramma afgewerkt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda