Handbal

Pals Groep/E&O speelt kraker tegen Bevo

EMMEN - De handballers van Pals Groep/E&O spelen komende zaterdag in Panningen tegen Eurotech Bevo. Gezien de stand op de ranglijst een regelrechte kraker. Beide ploegen staan op een gedeelde tweede plaats met acht punten. Bevo echter had hier echter een wedstrijd meer voor nodig dan E&O. De winnaar blijft in het spoor van koploper Volendam dat met 10 punten uit 5 wedstrijden nog zonder puntverlies is. De wedstrijd begint om 20.00 uur.
Reageer!

ZATERDAG KRAKER EUROTECH BEVO ? PALS GROEP E&O

EMMEN - Komende zaterdag 24 oktober reizen de heren af naar het Limburgse Panningen voor de ontmoeting met Eurotech Bevo. Gezien de stand op de ranglijst een regelrechte kraker. Beide ploegen staan op een gedeelde tweede plaats met 8 punten. Bevo echter had hier echter een wedstrijd meer voor nodig dan E&O. De vraag is dus wie er na de wedstrijd van komende zaterdag in het spoor blijft van koploper Volendam dat met 10 uit 5 nog zonder puntverlies is. De wedstrijd in de Bouwcoach Hallen begint om 20.00 uur.
Reageer!

Dames 2 Huyser E&O nog ongeslagen

EMMEN - Het tweede dames team van Pals groep E&O heeft ook haar tweede competitieduel in winst weten om te zetten. Thuis tegen De Lutte kwamen de twee punten op geen enkel moment in gevaar gezien de 31 ? 18 einduitslag. E&O is samen met Hurry Up en BWO koploper in de regioklasse met 4 punten uit 2 wedstrijden. Zondag speelt dames 2 om 13.45 uur de uitwedstrijd in Groningen tegen V en S. De heren van Pals groep E&O hadden afgelopen zaterdagavond in Eindhoven tegen PSV een regelrechte offday. In de lichtstad werd met 33 ? 23 verloren en zo blijven de heren op 4 punten staan na 6 gespeelde wedstrijden. Aanstaande zondag komt om 15.00 uur koploper Vos Investment Lions 2 op bezoek in Emmen.
Reageer!

Handbalsters DOS winnen uit bij HAVAS

EMMER COMPASCUUM - Zonder de geblesseerden Sandra Louissen en Jenny Leutscher moesten de handbaldames van DOS in Almere aantreden tegen HAVAS. Het werd een wedstrijd waarin DOS in de eerste helft flink aan de bak moest, maar daarna langzaam een voorsprong opbouwde.
Reageer!

DOS wint uit bij HAVAS

EMMER COMPASCUUM - Zonder de geblesseerden Sandra Louissen en Jenny Leutscher moesten de dames van DOS in Almere aantreden tegen HAVAS. Het werd een wedstrijd waarin DOS in de eerste helft flink aan de bak moest, maar daarna langzaam een voorsprong opbouwde. De ruststand 10-14 was dan ook verdiend. Na de rust kende DOS een sterke fase en liep vrij gemakkelijk uit naar 12-19. HAVAS kwam nog wel terug in de wedstrijd tot 15-19, maar DOS klaarde het karwei daana vrij simpel. Eindstand 19-26. Scores: Nicolai Bakker 5, Patricia Bos 2, Sharon Husers 2, Fragette Jagt 3, Gerike Mulder 3, Annelies Smeets 8, Alet van Veen 3.
Reageer!

Handbaluitslagen 17 en 18 oktober

Heren Eredivisie HA R&O - Mannak/Hurry Up 37 - 24 Loreal - vd Voort/Quintus 28 - 29 KRAS/Volendam - FIQAS/Aalsmeer 33 - 26 Pals Groep/E en O - Limburg Lions 29 - 27 Hellas - Eurotech/Bevo H.C. 24 - 25
Reageer!

Ook Vos Investment Lions temt Pals groep E&O niet

EMMEN - De heren van Pals groep E&O zijn ook nu hun vierde competitie duel nog steeds zonder puntverlies. Dit keer was de formatie uit Emmen in eigen huis te sterk voor Vos Investment Lions. Na een 14 ? 14 ruststand eindigde het duel in een 29 ? 27 voor Pals groep E&O. Coach Peter Portengen moest het zondagmiddag doen met een smalle selectie. Dit vanwege blessures van Remco Hagen, Niek Bezoen, Elgar Feddema en keeper Marco Woltersom. De start van E&O was goed. Door treffers van Jan Gerald Mulder en Joeri Verjans kwamen de Emmenaren op een 2 ? 0 voorsprong.
Reageer!

Pals groep E&O ? Vos Investment Lions

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen zondagmiddag thuis. Tegenstander in de eigen Ben Kwijt Arena is het Topteam Limburg dat speelt onder de naam Vos Investment Lions. De Lions hebben zich voor dit seizoen, door o.a. de komst van Dino Thiam ROC Flemalle (B), Juri Curvers, Tim Mullens Sporting Neerpelt (B) en Christian Wirtz BTB Aachen (D), goed versterkt.
Reageer!

Programma AFAB Ere divisie Heren

EMMEN - Het programma van de AFAB Eredivisie Handbal heren ziet er voor het komende weekend als volgt uit:
Reageer!

Merijn de Vos maakt rentree

EMMEN - Merijn de Vos heeft zijn rentree gemaakt op de handbalvelden en maakte daarbij meteen ook zijn debuut in een offici?le wedstrijd voor Pals groep E&O waar hij sinds 2008 onder contract staat. De oud-speler van het Zeeuwse Delta Sport en het Brabantse Internos kwam in het Kroatische Siscia bij de Europacupwedstrijd tegen het Ierse Dublin International voor het eerst weer in actie. In 2008 maakte Merijn de Vos de overstap van Internos naar E&O verhuisde maar raakte in augustus van dat jaar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ernstig geblesseerd aan zijn schouder waarna een operatie volgde. Na bijna veertien maanden blessureleed en revalidatie kwam hij dan afgelopen weekend weer voor het eerst in actie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda