Handbal

Knappe prestatie Huyser E&O tegen SEW

WOGNUM/EMMEN - Door in het Noord-Hollandse Wognum de uitwedstrijd tegen Kiddyworld S.E.W. met 28 ? 30 te winnen zijn de dames van Huyser E&O weer koploper in de ere divisie met daarbij wel de vermelding dat wanneer VOC en Dalfsen hun inhaalwedstrijden in winst weten om te zetten zij E&O op de ranglijst passeren.
Reageer!

Handbalnieuws E&O

EMMEN - Hier volgt het laatste handbalnieuws van handbalvereniging E&O uit Emmen.
Reageer!

Handbaluitslagen zaterdag en zondag

ROLDE - Hurry Up deed in Den Haag goede zaken en de dames van DOS en HUrry Up wonnen ook hun wedstrijden: De uitslagen van de landelijke en noordelijke klassen handbal zien er na dit weekend als volgt uit;
Reageer!

Belangrijke zege Hurry Up

DEN HAAG - Hurry Up heeft zaterdag in Den Haag uitstekende zaken gedaan door met 22-26 te winnen van Hellas. Bij rust was het nog 13-12 voor de Hagenezen. Het was de eerste wedstrijd in de nacompetitie van de degradatiepoule. Aanvoerder Ronald Suelmann was met zeven treffers topscorer bij de Zwartemeerders. In deze degradatiepoule won het Rotterdamse HAR&O met 29 - 21 van Loreal uit Venlo. Door deze uitslagen en de meegenomen bonuspunten uit de competitie gaat Hurry Up aan kop met vijf punten. Loreal heeft er vier, HAR&O drie en Hellas sluit de rij met twee punten.
Reageer!

DOS dames naar 2e plaats

EMMER COMASCUUM- De dames van DOS behaalden thuis een overwinning tegen middenmoter Westsite uit Amsterdam. DOS komt, met uitzondering van aanvoerster Patricia Bos, langzamerhand aan het einde van een piek in blessures maar moest alle zeilen bijzetten om de wedstrijdpunten in Emmer-Compascuum te houden. Na een goede opening (2-0) bleef DOS tot de 13e minuut aan de goede kant van de score. Het fenomeen Hanneke van Eyl zorgde echter voor de omslag en na 6-6 liep Westsite zelfs uit naar 6-10 en had bij rust een voorsprong van 11-14.
Reageer!

Dames DOS verliezen van koploper

AMSTERDAM - Het damesteam van DOS speelde dinsdagavond de inhaalwedstrijd in de hoofdklasse A tegen koploper VOC2. In Amsterdam trad DOS aan zonder Gerike Mulder, Sandra Louissen en Annelies Smeets en had een niet fitte Patrica Bos op de bank. De kansen dat DOS met een overwinning de spanning in de competitie terug kon brengen werden vooraf dus niet hoog ingeschat. Dat beeld werd bevestigd na de eerste tien minuten van de wedstrijd waarin DOS tegen een achterstand van 0-6 aankeek. Vanaf dat moment geloofden de dames wel weer in eigen kunnen en onder aanvoering van een uitstekend keepende Mascha Gudde werd de inhaalrace ingezet die beide partijen weer op gelijke hoogte bracht (7-7).
Reageer!

Dames Huyser E&O bereiken kwartfinale beker

EMMEN - De dames van Huyser E&O hebben dinsdagavond de kwartfinale van de bekercompetitie bereikt. De ploeg van Joop Fiege, de nummer vier van de eredivisie, moest het opnemen tegen VOC 2 de koploper in de hoofd klasse A. E&O begonnen goed aan de wedstrijd en nam een 1-6 voorsprong. Daarna zakte het wat in en kon VOC weer wat terug komen. Beide ploegen gingen vervolgens met een 12-16 stand de rust in.
Reageer!

Bekerloting dames SEW 2 - Huyser E&O

EMMEN - Voor de achtste finale van het landelijke bekertoernooi hebben de dames van Huyser E&O een uitwedstrijd geloot tegen de koploper uit de hoofdklasse, het tweede team van VOC Amsterdam. De wedstrijd wordt op dinsdag 9 februari om 20.00 uur gespeeld in de Sporthal Elzenhagen in Amsterdam.
Reageer!

Fokko Bos nieuwe trainer Dames SVBO

BARGER OOSTERVELD ? De handbaldames van SVBO hebben sinds enkele weken een nieuwe trainer in de persoon van Fokko Bos. De 51-jarige trainer coach is woonachtig in Havelte en zat zondagmiddag voor het eerst als trainer/coach op de bank bij de dames van SVBO uitkomend in de Regioklasse. Na een helft tegen het veel hogergeplaatste E&O 2 hoorde je al op de tribune dat de hand van de nieuwe trainer nu al zichtbaar was. Natuurlijk was het een flinke opsteker om deze wedstrijd te winnen want de ploeg staat laag op de ranglijst en zal de punten hard nodig hebben om zich te handhaven. Voor Fokko Bos is er dan ook nog veel werk te verzetten op vooral tactisch en technisch gebied, maar de wil is er bij de groep om er iets van te maken. En daar gaan wij dan ook voor, zegt Fokko Bos die natuurlijk even met zijn dames op de foto wilde.
Reageer!

Lachende gezichten bij dames SVBO na winst op reserves Huyser E&O

BARGER OOSTERVELD - Na een zeer spannende wedstrijd hebben de dames van SVBO via een 8-10 ruststand met 22-19 van tegen E&O 2 gewonnen. In deze eerste wedstrijd onder leiding van Fokko Bos, de nieuwe trainer hebben de dames van SVBO laten zien dat ze weer plezier krijgen in het handbalspel. Hoewel er nog een langer weg te gaan is was er zondagmiddag alle reden tot een brede glimlach. Winnen van de nummer 2 van de ranglijst is op dit moment, niet zo maar vanzelfsprekend voor de SVBO dames. In de eerste 6 a 7 minuten ging het spel nog wel gelijk op, maar halverwege de 1e helft ( 3?9) leek het er echter niet op dat de dames enige kans hadden tegen het snelle aanvalsspel (break) van E&O 2.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda