Handbal

Handbaluitslagen 6 en 7 februari

ROLDE - De uitslagen van de landelijke en noordelijke klassen van de handbalcompetitie zien er voor dit weekend als volgt uit:
Reageer!

Dames DOS morsen punt

HOOGKARSPEL - De damesteam van DOS speelde een zwakke wedstrijd in het Noord-Hollandse Hoogkarspel tegen DTS 48. In de sfeerloze sporthal De Sluis liep DOS in de eerste helft telkens achter de feiten aan. Na een 6-2 achterstand hielden de teams elkaar scorend in evenwicht (6-6, 8-8) en werd de rust bereikt bij 9-8. DTS hield tot ver in de tweede helft telkens een voorsprong maar bij de stand 17-14 leek dan eindelijk de kentering te komen. Na 18-18 nam DOS een voorsprong naar 20-18 maar gaf de voorsprong vervolgens even snel weer uit handen (21-20).
Reageer!

Fokke Bos nieuwe trainer dames SVBO

BARGER OOSTERVELD ? De hand van de nieuwe trainer is nu al zichtbaar, was een reactie uit het publiek halverwege de wedstrijd van de dames van SVBO tegen Huyser E&O 2. En die complimenten waren bestemd voor Fokke Bos(51) uit Havelte die sinds enkele weken de dames uit Barger Oosterveld onder zijn hoede heeft. Zondagmiddag zat hij voor het eerst op de bank en de meiden zorgden voor een surprise door met 22-19 te winnen van het hooggeplaatste E&O 2. Toch zal er nog veel werk verzet moeten worden om klassebehoud te bewerkstelligen, weet ook Bos die erkend dat er vooral technisch en tactisch nog veel verbeterd kan worden. ?Wij gaan van twee naar drie trainingen per week en dan komt het zeker goed?, aldus Fokke Bos links op de foto met zijn meiden.
Reageer!

Dames DOS winnen van ZAP

EMMER COMPASCUUM - De handbalsters van DOS speelden gisteravond in Emmer-Compascuum de inhaalwedstrijd in de Hoofdklasse tegen ZAP uit het Noord-Hollandse Breezand. Zonder Annelies Smeets (schouderblessure) was DOS in de eerste tien minuten niet bij de les. Na een achterstand van 0-4 kwam DOS echter op voorsprong bij 5-4. Na het uitvallen van Patricia Bos kon ZAP wederom een voorsprong nemen tot 7-10 maar DOS wist wederom de schade te herstellen met dank aan een uitstekend keepende Rianne Leffers. Ruststand 14-12.
Reageer!

Ook BWO kan dames van mannak Hurry-Up niet stuiten.

ZWARTEMEER - De dames van mannak Hurry-Up moesten op zondag 31-01-2010 aantreden tegen het op de 7e plaats staande BWO uit Deurningen. Het was er de gasten alles aan gelegen om tegen de trotse koploper uit Zwartemeer een goed resultaat neer te zetten , om zodoende wat afstand te nemen van de degradatieplaatsen. BWO nam dan ook brutaal de leiding , de dames uit Zwartemeer hadden met name geen vat op de opbouwrij van BWO. Tevens werd er wat slordig omgegaan met de open kansen die Hurry-Up kreeg. Om en om scorend stond er na een kwartier een 7-7 tussenstand op het scorebord
Reageer!

Handbalnieuws E&O

EMMEN - Zaterdag staat Pals groep E&O - Kras Volendam op het programma. De kraker tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst. Een wedstrijd die beslist wie winnaar wordt van de reguliere competitie met daar als prijs aan verbonden het maximale aantal van zes bonuspunten in de kampioensgroep. Maar er speelt meer want gaan de heren geschiedenis schrijven door in de reguliere competitie ongeslagen te blijven? Gemakkelijk wordt het zeker niet. Daarom is de steun van de achtste man (het publiek) belangrijk. Wanneer de supporters met hetzelfde enthousiasme achter de ploeg staan als afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Hurry Up dan is er in Emmen echt meer mogelijk! De wedstrijd in de Ben Kwijt Arena begint om 20.00 uur.
Reageer!

Dames DOS laat op winst

EMMER COMPASCUUM - Op papier leek het voor de dames van DOS een makkelijke wedstrijd te worden tegen het in degradatienood verkerende Nieuw Heeten. Het werd echter een middag 'werkhandbal'. Veel onbenutte kansen in de aanval en verdedigend wilde het niet lukken. Daar kwam nog bij dat Annelies Smeets na tien minuten uitviel. Gelukkig kon de schouder zonder verdere beschadigingen weer in de kom worden gezet.
Reageer!

Pals groep E&O sterkste in derby tegen Hurry Up

ZWARTEMEER - De heren van Pals groep E&O zijn na 17 competitiewedstrijden nog steeds ongeslagen. Ook streekgenoot Hurry Up was in eigen huis niet opgewassen tegen de dadendrang van de Emmenaren. In een met 800 toeschouwers uitverkochte Sporthal De Eendracht werd het 28 ? 34 voor de ploeg van trainer/coach Peter Portengen. E&O kon vanwege een waslijst aan blessures niet in de sterkste opstelling aantreden. Sonni de Jonge, Remco Hagen, Iso Sluijters, Joeri Verjans en Karim Tamim moesten vanaf de kant toekijken.
Reageer!

MANNAK HURRY UP - PALS GROEP E&O

ZWARTEMEER - Er zijn nog enkele toegangskaarten verkrijgbaar voor de derby van morgenavond tussen Mannak Hurry Up en Pals groep E&O. Wil je naar de wedstrijd toe? Neem dan contact op met Harwin de Jonge (06-21812553). Prijs is ? 5,- per kaart en de wedstrijd begint om 20.30 uur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda