Handbal

Pals groep E&O ? Eurotech Bevo

EMMEN - Donderdag staat in de eigen Ben Kwijt Arena het inhaalduel tegen Eurotech Bevo op het programma. De wedstrijd kon afgelopen zaterdag niet doorgaan vanwege de selectie van Erik Huizing voor het Nederlands team. Eerder dit seizoen won E&O in een absolute thriller uit in Panningen met 28 ? 29. Saillant detail is dat de E&O spelers Iso Sluijters en Joeri Verjans eind december gastspeler waren bij Bevo tijdens de Limburgse Handbaldagen.

Voorverkoop Mannak Hurry-Up - Pals groep E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen Zaterdag 30 januari tegen Mannak Hurry Up. Gezien de belangstelling bij de wedstrijd in Emmen, eerder dit seizoen, is de kans groot dat het duel in Zwartemeer wordt gespeeld in een uitverkochte Sporthal De Eendracht. Door een regeling tussen beide club beschikt E&O over kaarten in de voorverkoop.

Wedstrijd Kiddyworld S.E.W. - Huyser E&O wordt verplaatst

EMMEN - Vanwege Europacup verplichtingen van S.E.W. wordt het duel dat voor zaterdag 6 februari op de wedstrijdkalender stond verplaatst. Een nieuwe speeldatum is nog niet bekend. Ook voor het, vanwege de weersomstandigheden, afgelaste thuisduel tegen T+A VOC Amsterdam is nog geen nieuwe datum gevonden.

Veelbelovende start dames E&O

EMMEN - De dames van Huyser E&O zijn een outsider voor de landstitel. De cliches zijn echter bekend. Het seizoen is nog lang en er kan nog van alles gebeuren oftewel drentse bescheidenheid. Maar een realistische blik op de ranglijst laat zien dat E&O na 15 gespeelde wedstrijden met de beste ploegen mee kan.