Handbal

Pals groep E&O ? Eurotech Bevo

EMMEN - Donderdag staat in de eigen Ben Kwijt Arena het inhaalduel tegen Eurotech Bevo op het programma. De wedstrijd kon afgelopen zaterdag niet doorgaan vanwege de selectie van Erik Huizing voor het Nederlands team. Eerder dit seizoen won E&O in een absolute thriller uit in Panningen met 28 ? 29. Saillant detail is dat de E&O spelers Iso Sluijters en Joeri Verjans eind december gastspeler waren bij Bevo tijdens de Limburgse Handbaldagen.
Reageer!

Voorverkoop Mannak Hurry-Up - Pals groep E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen Zaterdag 30 januari tegen Mannak Hurry Up. Gezien de belangstelling bij de wedstrijd in Emmen, eerder dit seizoen, is de kans groot dat het duel in Zwartemeer wordt gespeeld in een uitverkochte Sporthal De Eendracht. Door een regeling tussen beide club beschikt E&O over kaarten in de voorverkoop.
Reageer!

Wedstrijd Kiddyworld S.E.W. - Huyser E&O wordt verplaatst

EMMEN - Vanwege Europacup verplichtingen van S.E.W. wordt het duel dat voor zaterdag 6 februari op de wedstrijdkalender stond verplaatst. Een nieuwe speeldatum is nog niet bekend. Ook voor het, vanwege de weersomstandigheden, afgelaste thuisduel tegen T+A VOC Amsterdam is nog geen nieuwe datum gevonden.
Reageer!

Veelbelovende start dames E&O

EMMEN - De dames van Huyser E&O zijn een outsider voor de landstitel. De cliches zijn echter bekend. Het seizoen is nog lang en er kan nog van alles gebeuren oftewel drentse bescheidenheid. Maar een realistische blik op de ranglijst laat zien dat E&O na 15 gespeelde wedstrijden met de beste ploegen mee kan.
Reageer!

Gelijkspel dames DOS tegen VZV

EMMER COMPASCUUM - De dames van DOS speelden zaterdagavond de uitwedstrijd tegen VZV in het Noordhollandse ?t Veld met 29-29 gelijk. Nog steeds zonder Sandra Louissen en Nicolai Bakker en zonder de zieke Patricia Bos speelde DOS een wedstrijd die te vergelijken is met de huidige weersomstandigheden. Het kan vriezen en het kan dooien. Zowel in de eerste als tweede helft van de wedstrijd werd een ruime voorsprong uit handen gegeven. De ruststand van 13-14 en een goede start in de tweede helft brachten DOS op een schijnbaar comfortabele voorsprong van 15-19 en 19-24.
Reageer!

Volle winst voor Hurry Up in Den Haag

ZWARTEMEER - De handbalheren van Mannak/Hurry Up uit Zwartemeer hebben zaterdagavond in de eredivisie zaalhandbal goede zaken gedaan. Hurry Up won in Den Haag met 30-31 van Hellas, een directe concurrent in de strijd om degradatie. Door de vierde overwinning van het seizoen staat Hurry Up nu zevende. Halverwege de wedstrijd stond het nog 18-15 maar halverwege de tweede helft kwam Hurry Up op gelijke hoogte. Met nog een minuut te spelen stonden de Zwartemeerders met 30-29 voor, maar Hellas kwam toch nog weer op gelijke hoogte.
Reageer!

Mannak/Hurry Up wint in Den Haag

DEN HAAG/ZWARTEMEER - De heren van Mannak/Hurry Up uit Zwartemeer hebben zaterdagavond in de eredivisie zaalhandbal goede zaken gedaan. Hurry Up won in Den Haag met 30-31 van Hellas, een directe concurent in de strijd om degradatie. Door de vierde overwinning van het seizoen staat Hurry Up nu zevende.
Reageer!

Huyser E&O wint eenvoudig bij Kwiek

RAALTE/EMMEN - De dames van Huyser E&O hebben uit tegen Gibo groep Kwiek een gemakkelijke 21 ? 33 overwinning behaald. Vooraf was zeker niet gerekend op dergelijke ruime overwinning tegen de huidige nummer acht van de ranglijst. E&O heeft het traditioneel lastig in Raalte. De laatste uitoverwinning dateerde alweer van januari 2007 toen er met 27 ? 28 werd gewonnen. Daarna waren er, tot zaterdagavond dus, alleen maar verliespartijen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda