Handbal

Twee punten voor Pals groep E&O in het kerstpakket

EMMEN - De heren van Pals groep E&O gaan de feestdagen met een goed gevoel in. Het laatste competitieduel, zaterdag in eigen huis tegen Fiqas Aalsmeer, werd met een 30?26 overwinning afgesloten. De editie van zaterdag tussen de beide kemphanen zal niet de geschiedenisboeken in gaan als het meest spectaculaire duel ooit. Maar wel is zichtbaar dat E&O, sinds de komst van trainer Peter Portengen anderhalf jaar geleden, grote stappen heeft gemaakt.
Reageer!

Pals groep E&O sluit 2009 in stijl af

EMMEN - Door zondag thuis voor de Beneliga met 27 ? 25 te winnen van Achilles Bocholt sluiten de heren van Pals groep E&O 2009 in stijl af. Aan het spel van E&O was niet te zien dat het de avond er nog in eigen huis competitie was gespeeld tegen Aalsmeer. Wat heet, E&O was scherp tegen de lijstaanvoerder van Belgi?. Ondanks dat vanwege de barre weersomstandigheden alleen de echte handballiefhebbers de weg naar de sporthal hadden gevonden was er duidelijk meer sfeer als tegen Aalsmeer.
Reageer!

Handbaluitslagen 12 en 13 december

Dames eredivisie Huyser/E en O - Academisch team 31 - 32 Hellas - Kiddy World/SEW 31 - 30 ko GIBO Groep/Kwiek - GoconnecIT/Fortissimo 28 - 21 Dalfsen - V.O.C. 25 - 25 AAC 1899 - vd Voort/Quintus 37 - 35
Reageer!

Pals groep E&O ook in ?Hel van de Heul? de sterkste

KWINTSHEUL - De heren van Pals groep E&O hebben ook de lastige uitwedstrijd tegen vd. Voort Quintus in winst weten om te zetten. In de ?Hel van de Heul? wonnen de mannen van Peter Portengen met 27 ? 31 na een 14 ? 18 ruststand. Gemakkelijk was het niet in Kwintsheul voor de emmenaren. Als zag het daar in de eerste helft zeker niet naar uit. E&O begon stroef en de meeste schoten op doel waren een gemakkelijke prooi voor Quintus doelman Sven Hemmes. Ook zijn collega aan de andere kant, Marco Woltersom, stond vaak op de goede plaats.
Reageer!

Pals groep E&O wacht lastige uitwedstrijd

KWINTSHEUL - De heren van Pals groep E&O wacht komende zaterdag met de uitwedstrijd tegen vd. Voort Quintus een lastig karwei. Het thuisduel in Emmen werd door E&O ! met 32 ? 25 vrij gemakkelijk gewonnen. Maar zo eenvoudig wordt het zaterdag in de ?Hel van de Heul? in Kwintsheul zeker niet.
Reageer!

Slechte eerste helft breekt Huyser E&O op

EMMEN - De dames van Huyser E&O hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door in eigen huis met 31 ? 32 te verliezen van de Handbalacademie. Vorige week eindigde de confrontatie tussen beide ploegen in exact dezelfde stand, alleen toen in het voordeel van E&O. Het duel in de Ben Kwijt Arena in Emmen was er ??n met twee gezichten.
Reageer!

Huyser E&O donderdag op jacht naar koppositie

EMMEN - Huyser E&O gaat donderdag in de eigen Ben Kwijt Arena op jacht naar de koppositie in de ere divisie. Slachtoffer van de dadendrang van de dames moet het team van de handbalacademie worden. Pikant detail is dat vorige week (2 december) beide ploegen, in Almere, ook al tegenover elkaar stonden. Toen trok E&O nipt aan het langste eind, 31?32. Mooie ingredienten voor een thriller in de Ben Kwijt Arena die donderdag om 20.00 uur begint.
Reageer!

Dames Mannak Hurry-Up winnen ook lastige uitwedstrijd tegen WHC

HENGEVELDE - Hurry-Up moest op sinterklaasavond de ongeslagen status zien vast te houden . Hiervoor moest Hurry-Up de lastige uitwedstrijd tegen WHC uit Hengevelde spelen. De dames waren zich van tevoren bewust dat het een lastige avond zou worden. Hurry-Up had immers vorig jaar pas in de laatste minuut de zege veilig gesteld. WHC begon aanvallend goed aan de wedstrijd , en nam meteen brutaal een 3-1 voorsprong. Hurry-Up stelde daarna in de dekking orde op zaken , en boog de 3-1 achterstand om in een 3-6 voorsprong.
Reageer!

MANNAK/Hurry Up komt tekort in uitwedstrijd

SITTARD - Zondagmiddag stond het duel tussen MANNAK/Hurry Up en Vos Investment/Lions in Sittard op het programma. Op voorhand een tegenstander waar van gewonnen kan worden. Het zouden de eerste punten in een uitwedstrijd moeten worden, maar dit pakte anders uit. De ploeg uit Zwartemeer begon geconcentreeerd aan de wedstrijd, maar na een aantal slordigheden, keken de mannen tegen een kleine achterstand aan halverwege de eerste helft. Dit bleek de eerste helft niet goed te maken, waardoor de oranjehemden in de rust aankeken tegen een 19-10 achterstand.
Reageer!

Cruciaal duel Huyser E&O 2

ZWARTEMEER - Zondag staat in sporthal de Eendracht in Zwartemeer de topper in de regioklasse op het programma tussen de dames van Mannak Hurry Up en Huyser E&O 2. Aanvang, 14.15 uur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda