Handbal

Dames Mannak Hurry-Up winnen ook lastige uitwedstrijd tegen WHC

HENGEVELDE - Hurry-Up moest op sinterklaasavond de ongeslagen status zien vast te houden . Hiervoor moest Hurry-Up de lastige uitwedstrijd tegen WHC uit Hengevelde spelen. De dames waren zich van tevoren bewust dat het een lastige avond zou worden. Hurry-Up had immers vorig jaar pas in de laatste minuut de zege veilig gesteld. WHC begon aanvallend goed aan de wedstrijd , en nam meteen brutaal een 3-1 voorsprong. Hurry-Up stelde daarna in de dekking orde op zaken , en boog de 3-1 achterstand om in een 3-6 voorsprong.
Reageer!

MANNAK/Hurry Up komt tekort in uitwedstrijd

SITTARD - Zondagmiddag stond het duel tussen MANNAK/Hurry Up en Vos Investment/Lions in Sittard op het programma. Op voorhand een tegenstander waar van gewonnen kan worden. Het zouden de eerste punten in een uitwedstrijd moeten worden, maar dit pakte anders uit. De ploeg uit Zwartemeer begon geconcentreeerd aan de wedstrijd, maar na een aantal slordigheden, keken de mannen tegen een kleine achterstand aan halverwege de eerste helft. Dit bleek de eerste helft niet goed te maken, waardoor de oranjehemden in de rust aankeken tegen een 19-10 achterstand.
Reageer!

Cruciaal duel Huyser E&O 2

ZWARTEMEER - Zondag staat in sporthal de Eendracht in Zwartemeer de topper in de regioklasse op het programma tussen de dames van Mannak Hurry Up en Huyser E&O 2. Aanvang, 14.15 uur.
Reageer!

Uitslagen Handbal Dames & Heren E&O

EMMEN - Hier volgt een overzicht van de uitslagen van Hanbalverniging E&O uit Emmen voor zaterdag 5 en zondah 6 december.
Reageer!

Handbaluitslagen 5/6 december

ROLDE - De uitslagen van de handbalcompetitie landelijk en district noord ziet er als volgt uit:
Reageer!

DOS wint ook slechte wedstrijd

EMMER COMPASCUUM - Een slechte wedstrijd winnend afsluiten is ook een kunst en die kunst beheerste DOS in de thuiswedstrijd tegen Kwiek 2 uit Raalte. Voor rust was het nog een gelijkopgaande strijd getuige de ruststand van 10-11 in het voordeel van de gasten. Na de rust was het spelbeeld weinig beter maar zorgde vooral Gerike Mulder met haar goals (11 in totaal) ervoor dat DOS het jonge tweede team van Kwiek op afstand wist te houden. Eindstand 26-24. De doelpunten voor DOS werden gescoord door Fragette Jagt 4x, Jenny Leutscher 3x, Alet van Veen 3x, Sharon Husers 3x en Patricia Bos 2 keer.
Reageer!

Programma Handbalvereniging E&O

EMMEN - Hier volgt een overzicht van het programma van Handbalvereniging E&O in de Ben Kwijthal in Angelslo(Vervolg).
Reageer!

Pals groep E&O zet HARO simpel op zij

EMMEN - Tot de zesde minuut van de wedstrijd, bij een 2 ? 2 stand, mocht HARO in Emmen tegen Pals groep E&O hopen op een goed resultaat. Vervolgens wat het over en uit voor de Rotterdamers. De Emmenaren liepen in de eigen Ben Kwijt Arena vervolgens uit naar een 9 ? 2 voorsprong. Tot aan de rust speelde E&O haar spelletje en HARO was niet bij machte om daar ook maar iets tegen te doen. De rust werd bereikt met een 15 ? 9 voorsprong voor Pals groep E&O.
Reageer!

Heren Pals Groep E&O thuis tegen HARO

EMMEN - Na de confrontatie op donderdag wacht op zaterdag 5 december het thuisduel tegen HARO Rotterdam. In de havenstad wonnen de heren eerder dit seizoen in een lastige partij ternauwernood met 27 ? 30.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda