Handbal

Donderdag: Kras Volendam ? Pals groep E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O maken zich op voor de kraker in en tegen Volendam. De topper tussen de twee nog ongeslagen ploegen in de ere divisie staat voor aanstaande donderdag op de agenda. Plaats van handeling is de Sporthal Opperdam in Volendam.
Reageer!

NIEK BEZOEN LANGER UIT DE RUNNING

EMMEN - Het zit Niek Bezoen niet mee. De linkerhoekspeler is al enige tijd uit de roulatie met een hardnekkige voetblessure. Een bezoek onlangs aan orthopedisch chirurg GekieMeins in het Twenteborg ziekenhuis in Almelo bracht geen goed nieuws. De rustperiode gaat nog twee a drie maanden langer duren.
Reageer!

Dames Huyser uit naar Handbal Academie

ALMERE - Net als de heren staat er ook voor de dames een doordeweekse wedstrijd op het programma. Woensdag is in Almere de Handbalacademie tegenstander van onze dames. Het is alweer de derde wedstrijd in zeven dagen. Afgelopen donderdag werd in een slechte wedstrijd hekkensluiter AAC 1899 aan de kant gezet. Zaterdagavond tegen Hellas stond er een ander E&O op de wedstrijdvloer met als gevolg dat het sterke Hellas met groot machtsvertoon aan de kant gezet, 29 ? 22. Wanneer de ploeg van trainer Joop Fiege het niveau als tegen Hellas kan vasthouden breken er mooie tijden aan voor de dames.
Reageer!

HEIDI RENTING IS TERUG

EMMEN - Afgelopen donderdag tegen AAC 18! 99 maakte Heidi Renting haar eerste speelminuten in het seizoen 2009-2010. Lang was de cirkelspeelster uit de omloop vanwege een knieblessure. Naast de eerste speelminuten waren daar ook direct weer de eerste treffers, twee om precies te zijn.
Reageer!

WINST VOOR HEREN 2, DAMES 2 LOOPT SCHADE OP

EMMEN - Het tweede herenteam heeft een benauwde maar wel belangrijke overwinning behaald. In eigen huis werd de nummer laatst DSS met 36 ? 34 verslagen. Door dit resultaat behouden de heren de aansluiting met de middenmoot. Het team van coach Edwin Boxem staat met 10 punten uit 11 duels op een achtste plaats. Komend weekend staat in Panningen het treffen met de nummer 9 van de ranglijst Eurotech Bevo 2 op het programma. Dames 2 heeft in de strijd om de titel schade opgelopen. De tot nu toe nog zonder puntverlies zijnde brigade van coach Diana Woudstra ging bij Stevo met 20 ? 18 onderuit. Titelkandidaat Hurry Up maakte geen fout en won thuis van DVSD 2. Over twee weken staat in Zwartemeer het cruciale duel tegen Hurry Up op het programma.
Reageer!

Pals groep E&O, niet goed wel winst

VENLO - Het hield allemaal niet over wat de heren van Pals groep E&O zaterdagavond lieten zien in het sportcentrum Craneveld in Venlo. Ruim vijftig minuten lang had de ploeg van trainer/coach Peter Portengen het erg lastig tegen gastheer Loreal. Pas in de laatste tien minuten kon E&O de overwinning veilig stellen. Net als in de laatste twee wedstrijden tegen Hellas en Hurry Up begon E&O weer niet scherp aan de wedstrijd. Pas bij een 4 ? 2 achterstand gingen de ogen bij de Emmenaren open. Toen had opbouwer Marco Vernooy van Loreal al drie keer in het net achter doelman Johan Bos gedeponeerd. E&O kwam op gelijke hoogte (4 ? 4) door treffers van Joeri Verjans en Erik Huizing.
Reageer!

UITSLAGEN EN PROGRAMMA Handbal Zaterdag 28 november

Dames Senioren, Huyser/E&O - Hellas 29 * 22 Heren Senioren,Pals Groep! /E&O 3 - D.O.S. 30 * 20 Dames Senioren,Stevo- E&O 2 20 * 18 Heren Senioren,Loreal - Pals Groep/E&O 25 * 30 Dames Senioren,FHC 1 ? E&O 3 21 * 12
Reageer!

Huyser E&O na winst weer alleen koploper

EMMEN - De dames van Huyser E&O zijn na de 33 ? 26 overwinning tegen AAC 1899 weer alleen koploper in de ere divisie. In de eigen Ben Kwijt Arena in Emmen speelden de dames volgens trainer/coach Joop Fiege de slechtste eerste helft van het seizoen. Het nog puntloze AAC 1899 kon door de vele technische fouten van de thuisploeg in de eerste helft bij blijven, 11 ? 11. Na rust herstelde E&O zich enigszins en won uiteindelijk verdiend met 33 ? 26.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda