Handbal

Pals groep E&O worstelt en komt boven

EMMEN - Lang, heel lang moesten de supporters van Pals groep E&O wachten voordat definitief de handen de lucht in konden voor alweer de zevende overwinning op rij dit seizoen. E&O is nog steeds zonder puntverlies en als je zelfs slechte wedstrijden in winst weet om te zetten ziet de toekomst er mooi uit.
Reageer!

Pals groep E&O heer en meester over landskampioen

AALSMEER - Een gemakkelijke overwinning zoals de heren van Pals groep E&O die donderdagavond tegen de huidige landskampioen Fiqas Aalsmeer hebben behaald is in de historie tussen beide teams nog niet vaak voorgekomen. Dat de Emmenaren in goede vorm verkeren, mag met een start van 10 uit 5 duidelijk zijn. Aalsmeer heeft het dit jaar moeilijk. Het vertrek van de bepalende opbouwers Mark Roest en Wai Wong is de formatie van de nieuwe trainer Bjorn Buddingh niet in de koude kleren gaan zitten. D
Reageer!

Voorverkoop Pals groep E&O ? Hurry Up

EMMEN - Voor zaterdag 14 november staat de handbalkraker van het noorden op de agenda. Dan spelen de mannen van Pals groep E&O in de eigen Ben Kwijt Arena tegen Mannak Hurry Up. De belangstelling voor de derby is groot. Wie zeker wil zijn van een plaats doet er verstandig aan om een kaart in de voorverkoop aan te schaffen. Dat kan bij: * COACH, Hoofdstraat 55, Emmen * Feestartikelen Schuur, Wilheminastraat 107, Emmen * Bouds-Inn, Oosterdiep w.z. 5, Emmer-Compascuum * Zantingh Tweewielers, Vaart nz 7, Nieuw Amsterdam De prijs voor volwassenen bedraagt ? 7, -. Jeugd en 65+ betalen ? 4, -. Voor zaterdag 14 november geldt het principe 2 wedstrijden voor de prijs van 1. Om 19.00 uur spelen de dames van Huyser E&O tegen Loreal uit Venlo. De kraker tussen Pals groep E&O en Mannak Hurry Up begint om 21.00 uur.
Reageer!

Heren Pals groep/E&O spelen kraker tegen Aalsmeer

EMMEN - De heren van Pals groep/E&O spelen deze week een dubbel programma. Voor donderdag staat de kraker in en tegen Aalsmeer op het programma. De wedstrijd in sporthal De Bloemhof, die om 20.00 uur begint, is voor trainer/coach Peter Portengen wederom een mooie test om te zien hoe zijn ploeg er voorstaat. De laatste overwinning van E&O in Aalsmeer was in 2005. Vervolgens spelen de Emmenaren zaterdag thuis tegen Hellas. Mede door het vertrek van een aantal geroutineerde spelers is Hellas in de onderste regionen te vinden. Ondanks de vele blessures bij E&O moet de ploeg in staat worden geacht de punten in eigen huis te houden. Het duel in de Ben Kwijt Arena begint om 20.30 uur.
Reageer!

DOS Dames winnen ook in Nieuw Heeten

NIEUW HEETEN - In een matige wedstrijd waarin DOS volgens trainer John Ettekoven eigenlijk maar een kwartier goed spel vertoonde is het de ploeg uit Emmer-Compascuum toch gelukt de volle buit mee naar huis te nemen. Tegen het sterke Nieuw-Heeten knokte DOS zich na een slecht begin van een 5-1 achterstand voor rust terug tot 9-9. Na de pauze leek DOS het karwei simpel af te maken en liep uit naar 11-16, maar liet daarna Nieuw-Heeten volledig onnodig weer gevaarlijk dichtbij komen. Het was vooral aan de uitstekende keepende Mascha Gudde te danken dat DOS uiteindelijk toch de volle winst pakte en de wedstrijd met 15-17 won. Scores: Annelies Smeets 5, Patricia Bos 3, Sharon Husers 3, Gerike Mulder 3, Alet van Veen 2, Fragette Jagt 1
Reageer!

Programma Heren Pals groep E&O

Donderdag 5 november, Fiqas Aalsmeer - Pals groep E&O Sporthal De Bloemhof Aalsmeer, Aanvang: 20.00 uur Zaterdag 7 november, Pals groep E&O - Hellas Ben Kwijt Arena Emmen, Aanvang: 20.30 uur Zaterdag 14 november, Pals groep E&O - Mannak Hurry Up Ben Kwijt Arena Emmen, Aanvang: 21.00 uur
Reageer!

Eerste winst voor Heren Hurry Up

ZWARTEMEER - Na vijf nederlagen op rij lukte het de heren van Hurry Up in Zwartemeer om de eerste twee punten binnen te halen. In sporthal De Eendracht werd het na een 16-13 ruststand uiteindelijk 31-26 voor de mannen van trainer/coach Christian Eppensteiner. Hurry Up moest het ook in deze wedstrijd doen zonder de geblesseerden Ronald Suelmann en Robin Vendelo. Aan de andere kant was de aanwezigheid van Germ Germs na een maandenlange blessure weer een pluspuntje. In de helft bleven beide ploegen redelijk bij elkaar in de beurt, maar in de tweede helft nam Hurry Up plotseling afstand.
Reageer!

DOS dames op winst

EMMER COMPASCUUM - In een matige wedstrijd waarin Hv DOS volgens trainer John Ettekoven eigenlijk maar een kwartier goed spel vertoonde, is het de ploeg uit Emmer-Compascuum toch gelukt de volle buit mee naar huis te nemen (15-17). Tegen het sterke Nieuw-Heeten knokte DOS zich na een slecht begin van een 5-1 achterstand voor rust terug tot 9-9.
Reageer!

Pals groep E&O onverwoestbaar?

PANNINGEN - Is Pals groep E&O daadwerkelijk onverwoestbaar? Het lijkt erop want ook competitiewedstrijd nummer vijf werd in winst omgezet. In Panningen won Pals groep E&O met 28 - 29 van Eurotech Bevo. Een opstelling maken was niet moeilijk voor Peter Portengen. De trainer/coach van Pals groep E&O had bijna meer spelers op de tribune dan op het wedstrijdformulier. Keeper Marco Woltersom en de spelers Niek Bezoen, Remco Hagen, Jan Gerald Mulder en Sonni de Jonge waren vanwege blessures niet inzetbaar. Daarnaast waren Elgar Feddema en Iso Sluijters, met lichamelijk leed, de hele week niet inzetbaar waren op de training. Redder in nood was zaterdagavond de voor E&O 4 uitkomende Frank van der Zanden. De routinier was bereid om met al zijn ervaring zaterdagmiddag in de bus te stappen voor een retourtje Emmen - Panningen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda