Handbal

Dames Huyser E&O stijgen naar tweede plaats

COTHEN - Door in Cothen met 23 ? 24 te winnen van GOconnectIT Fortissimo stijgen de dames van Huyser E&O naar de tweede plaats op de ranglijst. De start van de wedstrijd was met een 3, 6 en 4 ? 8 voorsprong nog veelbelovend. Maar het vervolg deed soms pijn aan de ogen. Sterk keeperswerk aan de kant van de thuisploeg en veel technische fouten van E&O deed de wedstrijd keren. Fortissimo ging erop en erover. Het werd 8 ? 8 en bij rust stond er voor de gasten uit Emmen een 16 ? 13 achterstand op het scorebord.
Reageer!

Eindelijk zege voor Mannak/Hurry Up

ZWARTEMEER - De handbalheren van Mannak/Hurry Up uit Zwartemeer hebben zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen het Hellas met 31-26 gewonnen. Bij rust was het 16-13 voor de tot dan nog puntloze handballers.
Reageer!

Weer winst voor dames Mannak/Hurry Up

ZWARTEMEER - De handbaldames van Mannak/Hurry Up hebben ook hun derde wedstrijd gewonnen. In Deurningen werd ruim met 19-29 van BWO. Daarmee is de formatie uit Zwartemeer nog zonder puntverlies. Net als Hurry Up had ook BWO de eerste twee duels winnend afgesloten, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Hurry-Up startte wat nerveus aan de wedstrijd, met als gevolg dat BWO een voorsprong nam. Na 10 minuten stond het 5-3 voor de Twentse ploeg.
Reageer!

Pals Groep/E&O speelt kraker tegen Bevo

EMMEN - De handballers van Pals Groep/E&O spelen komende zaterdag in Panningen tegen Eurotech Bevo. Gezien de stand op de ranglijst een regelrechte kraker. Beide ploegen staan op een gedeelde tweede plaats met acht punten. Bevo echter had hier echter een wedstrijd meer voor nodig dan E&O. De winnaar blijft in het spoor van koploper Volendam dat met 10 punten uit 5 wedstrijden nog zonder puntverlies is. De wedstrijd begint om 20.00 uur.
Reageer!

ZATERDAG KRAKER EUROTECH BEVO ? PALS GROEP E&O

EMMEN - Komende zaterdag 24 oktober reizen de heren af naar het Limburgse Panningen voor de ontmoeting met Eurotech Bevo. Gezien de stand op de ranglijst een regelrechte kraker. Beide ploegen staan op een gedeelde tweede plaats met 8 punten. Bevo echter had hier echter een wedstrijd meer voor nodig dan E&O. De vraag is dus wie er na de wedstrijd van komende zaterdag in het spoor blijft van koploper Volendam dat met 10 uit 5 nog zonder puntverlies is. De wedstrijd in de Bouwcoach Hallen begint om 20.00 uur.