Handbal

Dames Huyser E&O stijgen naar tweede plaats

COTHEN - Door in Cothen met 23 ? 24 te winnen van GOconnectIT Fortissimo stijgen de dames van Huyser E&O naar de tweede plaats op de ranglijst. De start van de wedstrijd was met een 3, 6 en 4 ? 8 voorsprong nog veelbelovend. Maar het vervolg deed soms pijn aan de ogen. Sterk keeperswerk aan de kant van de thuisploeg en veel technische fouten van E&O deed de wedstrijd keren. Fortissimo ging erop en erover. Het werd 8 ? 8 en bij rust stond er voor de gasten uit Emmen een 16 ? 13 achterstand op het scorebord.
Reageer!

Eindelijk zege voor Mannak/Hurry Up

ZWARTEMEER - De handbalheren van Mannak/Hurry Up uit Zwartemeer hebben zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen het Hellas met 31-26 gewonnen. Bij rust was het 16-13 voor de tot dan nog puntloze handballers.
Reageer!

Weer winst voor dames Mannak/Hurry Up

ZWARTEMEER - De handbaldames van Mannak/Hurry Up hebben ook hun derde wedstrijd gewonnen. In Deurningen werd ruim met 19-29 van BWO. Daarmee is de formatie uit Zwartemeer nog zonder puntverlies. Net als Hurry Up had ook BWO de eerste twee duels winnend afgesloten, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Hurry-Up startte wat nerveus aan de wedstrijd, met als gevolg dat BWO een voorsprong nam. Na 10 minuten stond het 5-3 voor de Twentse ploeg.
Reageer!

Pals Groep/E&O speelt kraker tegen Bevo

EMMEN - De handballers van Pals Groep/E&O spelen komende zaterdag in Panningen tegen Eurotech Bevo. Gezien de stand op de ranglijst een regelrechte kraker. Beide ploegen staan op een gedeelde tweede plaats met acht punten. Bevo echter had hier echter een wedstrijd meer voor nodig dan E&O. De winnaar blijft in het spoor van koploper Volendam dat met 10 punten uit 5 wedstrijden nog zonder puntverlies is. De wedstrijd begint om 20.00 uur.
Reageer!

ZATERDAG KRAKER EUROTECH BEVO ? PALS GROEP E&O

EMMEN - Komende zaterdag 24 oktober reizen de heren af naar het Limburgse Panningen voor de ontmoeting met Eurotech Bevo. Gezien de stand op de ranglijst een regelrechte kraker. Beide ploegen staan op een gedeelde tweede plaats met 8 punten. Bevo echter had hier echter een wedstrijd meer voor nodig dan E&O. De vraag is dus wie er na de wedstrijd van komende zaterdag in het spoor blijft van koploper Volendam dat met 10 uit 5 nog zonder puntverlies is. De wedstrijd in de Bouwcoach Hallen begint om 20.00 uur.
Reageer!

Dames 2 Huyser E&O nog ongeslagen

EMMEN - Het tweede dames team van Pals groep E&O heeft ook haar tweede competitieduel in winst weten om te zetten. Thuis tegen De Lutte kwamen de twee punten op geen enkel moment in gevaar gezien de 31 ? 18 einduitslag. E&O is samen met Hurry Up en BWO koploper in de regioklasse met 4 punten uit 2 wedstrijden. Zondag speelt dames 2 om 13.45 uur de uitwedstrijd in Groningen tegen V en S. De heren van Pals groep E&O hadden afgelopen zaterdagavond in Eindhoven tegen PSV een regelrechte offday. In de lichtstad werd met 33 ? 23 verloren en zo blijven de heren op 4 punten staan na 6 gespeelde wedstrijden. Aanstaande zondag komt om 15.00 uur koploper Vos Investment Lions 2 op bezoek in Emmen.
Reageer!

Handbalsters DOS winnen uit bij HAVAS

EMMER COMPASCUUM - Zonder de geblesseerden Sandra Louissen en Jenny Leutscher moesten de handbaldames van DOS in Almere aantreden tegen HAVAS. Het werd een wedstrijd waarin DOS in de eerste helft flink aan de bak moest, maar daarna langzaam een voorsprong opbouwde.
Reageer!

DOS wint uit bij HAVAS

EMMER COMPASCUUM - Zonder de geblesseerden Sandra Louissen en Jenny Leutscher moesten de dames van DOS in Almere aantreden tegen HAVAS. Het werd een wedstrijd waarin DOS in de eerste helft flink aan de bak moest, maar daarna langzaam een voorsprong opbouwde. De ruststand 10-14 was dan ook verdiend. Na de rust kende DOS een sterke fase en liep vrij gemakkelijk uit naar 12-19. HAVAS kwam nog wel terug in de wedstrijd tot 15-19, maar DOS klaarde het karwei daana vrij simpel. Eindstand 19-26. Scores: Nicolai Bakker 5, Patricia Bos 2, Sharon Husers 2, Fragette Jagt 3, Gerike Mulder 3, Annelies Smeets 8, Alet van Veen 3.
Reageer!

Handbaluitslagen 17 en 18 oktober

Heren Eredivisie HA R&O - Mannak/Hurry Up 37 - 24 Loreal - vd Voort/Quintus 28 - 29 KRAS/Volendam - FIQAS/Aalsmeer 33 - 26 Pals Groep/E en O - Limburg Lions 29 - 27 Hellas - Eurotech/Bevo H.C. 24 - 25
Reageer!

Ook Vos Investment Lions temt Pals groep E&O niet

EMMEN - De heren van Pals groep E&O zijn ook nu hun vierde competitie duel nog steeds zonder puntverlies. Dit keer was de formatie uit Emmen in eigen huis te sterk voor Vos Investment Lions. Na een 14 ? 14 ruststand eindigde het duel in een 29 ? 27 voor Pals groep E&O. Coach Peter Portengen moest het zondagmiddag doen met een smalle selectie. Dit vanwege blessures van Remco Hagen, Niek Bezoen, Elgar Feddema en keeper Marco Woltersom. De start van E&O was goed. Door treffers van Jan Gerald Mulder en Joeri Verjans kwamen de Emmenaren op een 2 ? 0 voorsprong.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda