Pals Groep E&O Zondag halve-finale thuis

Aanstaande zondag 3 mei spelen de heren van Pals groep E&O de eerste halve finale wedstrijd om het landskampioenschap. In de eigen Ben Kwijt Arena is Fiqas Aalsmeer de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Een week later op zondag 10 mei staat de return in Aalsmeer op het programma. De andere halve finale gaat tussen Kras Volendam en Eurotech Bevo. De winnaars van de halve finale spelen in een 'Best of Three' om het landskampioenschap.

Met het bereiken van de halve finales is Pals groep E&O voor het komende seizoen verzekerd van Europees handbal en de BeNeLiga (competitie tussen de top 4 van Nederland en Belgie).

Met Fiqas Aalsmeer ontmoet Pals groep E&O de winnaar van play-off groep 2. Een zeer sterke tegenstander die Pals groep E&O het traditiegetrouw vaak moeilijk maakt. Maar de mannen van Peter Portengen hebben in de play-offs, met drie thuiswedstrijden en drie keer winst, bewezen in huis sterk voor de dag te kunnen komen.

Voor een goede uitgangspositie is winst zondag een verreiste. Met de steun van een volle Ben Kwijt Arena moet dat mogelijk zijn. Hierbij dan ook de oproep aan iedereen in Emmen en Omstreken om zondag onze mannen te ondersteunen. Het kledingadvies voor zondag is GROEN!

Met de teamspirit zit het wel goed

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda