Motorsport

Goede resultaten voor Maxime Desprey en Marcel Conijn in Frankrijk en Mill

MILL - Maxime Desprey en Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team hebben in hun nationale kampioenschappen podiumplaatsen binnen weten te halen. Op het harde circuit van Pernes les Fontaines kwam Despres geblesseerd aan de start maar wist er toch een derde plaats in de eindstand uit te halen.
Reageer!

Maxime Desprey verbijt de pijn en wordt derde in het Frans Kampioenschap

PERNES LES FOMTAINES - Dat Maxime Desprey überhaupt aan de start verscheen bij de laatste wedstrijd om het Frans Kampioenschap in Pernes les Fontaines was karakter want hij was eerder in de week tijdens een training zwaar ten val gekomen. Meerde hechtingen en kneuzingen weerhielden de Fransman echter niet van deelname.
Reageer!

Marcel Conijn tweede in het ONK MX2 in Mill

MILL - Marcel Conijn is in het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Mill op het podium geeindigd. Na een wat mindere eerste manche waarin hij zesde werd, kwam hij in de tweede manche sterk terug door als tweede over de finish te komen. Met deze resultaten eindigde hij ook in het dagklassement op een tweede plaats.
Reageer!

Goed debuut William Kruit op de 500cc speedwaymachine

VEENOORD - William Kruit uit Emmer Compascuum reed zaterdagavond zijn eerste speedway wedstrijd op een 500cc machine. Hij had ondanks wat mechanische probleempjes een topdag in Veenoord. In de eerste serie moest hij genoegen nemen met een 3de plek.