Schaatsen / Skeeleren / Skien

Schaatsplezier op de ijsbaan van de IJsverenging Hou Vol

BARGER OOSTERVELD – Een aantal dagen is er door een grote groep vrijwilligers van de IJsvereniging Hou Vol in Barger Oosterveld keihard gewerkt om de ijsbaan aan de Sint Gerardusstraat sneeuwvrij te krijgen. Kruiwagens vol sneeuw werden er afgevoerd met bals resultaat een mooie sneeuwvrije ijsvlakte. Helaas was het ijs door de sneeuw nog te ruw om er ook een beetje op te kunnen schaatsen.
Reageer!

Carmelcollege organiseert een schaatschallenge

EMMEN - Vrijdag 12 februari klinkt op Carmelcollege Emmen het officiële startsein voor de ‘Carmel Challenge Elfsteden’. Leerlingen hebben het begin van de ochtend gewoon (online) les en om 10.45 uur maken de boeken en de laptop plaats voor de (lage of hoge) Noren of de Friese doorlopers. Er moet namelijk geschaatst worden, en veel ook: 200 kilometer in totaal! Alle leerlingen en medewerkers van de school worden uitgedaagd om in de komende dagen de afstand van de echte Elfstedentocht bij elkaar te schaatsen.
Reageer!

IJsbaan Barger Oosterveld open voor de jeugd

Barger Oosterveld - De IJsvereniging Hou Vol in Bargeroosterveld heeft met man en macht de hele morgen gewerkt om de ijsbaan aan de Sint Gerardusstraat sneeuwvrij te krijgen.
Reageer!

Update schaatsbaan De Viersprong

EMMER COMAPSCUUM - Iedere dag word er naar de ijsbaan aan het Westerdiep gekeken en zodra het veilig genoeg is word de baan vrijgegeven om te mogen schaatsen, Het zijn spannende dagen voor u en voor ons. Mail en telefoons staan roodgloeiend met allemaal dezelfde vraag!! De grote ijsbaan van de Viersprong word vanmiddag gekeken of deze veilig genoeg is om er op te kunnen schaatsen.
Reageer!

Finale plaats in Volker Wessels Curling Cup Bokaal beloning voor super stijger

EMMEN - Debutant Manter zorgde woensdagavond voor de absolute sensatie in Poule C. Als nummer 18 de 2e voorronde in gaan om zich uiteindelijk als nummer 3 te plaatsen voor de finale. Rabobank 2 won net als Manter alle 4 de wedstrijden. Echter door het resultaat in voorronde 1, slechts 1 punt na 4 wedstrijden, kwam het team minimaal 3 punten te kort voor een plaats in de finale.
Reageer!

Debutant met topscore naar finale curling cup

EMMEN - Met een fraai puntentotaal van 21 heeft event specialist HB Systems/Nou& zich met vlag en wimpel geplaatst voor de finale van de VolkerWessels Curling Cup. Grootste stijger in Poule A was Greving & Greving.
Reageer!

1e ronde Volker Wessel Curling Cup zit er op

EMMEN - Ook de eerste voorronde in Poule C zit erop. Net als in poule A en B weet ook in poule C een debutant te verrassen. TMG staat alleen aan de leiding met 10 punten. Ook eerste keer deelnemers Wildlands en Team Witrugspecht staan na voorronde 1 op een finale plaats.
Reageer!

Eerste Emmen on Ice Pub quiz

EMMEN - Op zaterdag 29 december organiseert No Limit Events de eerste Emmen on Ice Pub quiz. Plaats van handeling is de ijsbaan op het Raadhuisplein in het centrum van Emmen. Teams van maximaal 4 personen (inleg â?¬ 10,- per team) kunnen zich aanmelden via info@emmenonice.nl De quiz start om 20.00 uur. Stel je ideale team samen en meld je aan!
Reageer!

Kjeld Nuis wint wereldbeker 1000 meter

MINSK - Kjeld Nuis, de 28-jarige schaatser uit Emmen, schreef de afsluitende 1000 meter op zijn naam. Dat deed de tweevoudig olympisch kampioen (1000 en 1500 meter) met een baanrecord: 1.09,23. Dankzij zijn derde wereldbekerzege op rij op deze afstand belandde Nuis tevens op de eerste plaats in de eindstand. Daarmee verdiende hij een geldbedrag van ruim 12.000 euro.
Reageer!

Spannende tijden voor IJsvereniging Volharding op Erica

ERICA - Het is maandagavond 26 februari 2018 om 19:00 uur als het bestuur van de onze IJsvereniging Volharding bestaande uit - van links naar rechts - Jan Boerma, Richard Menzen, Marga de Wijs, Harry Beukers en Jos Beukers (Marjan Schutrups is helaas verhinderd) in beraad gaan over de vraag: Kan a
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda