Update schaatsbaan De Viersprong

EMMER COMAPSCUUM - Iedere dag word er naar de ijsbaan aan het Westerdiep gekeken en zodra het veilig genoeg is word de baan vrijgegeven om te mogen schaatsen, Het zijn spannende dagen voor u en voor ons. Mail en telefoons staan roodgloeiend met allemaal dezelfde vraag!! De grote ijsbaan van de Viersprong word vanmiddag gekeken of deze veilig genoeg is om er op te kunnen schaatsen.


Vandaag hebben de kinderen van Obs de Bente de primeur om er op te mogen schaatsen. Vanmiddag kan hier dus ook (op eigen risico) op geschaatst worden. Vanavond zal ook de kantine gereed worden gemaakt zodat er morgen weer van alles warm en te koop is!!!!IJsmeesters houden de aangroei van het ijs nauwlettend in de gaten. Assistentie hebben ze daar beslist niet bij nodig. Gooi dus geen stenen of takken op het ijs, om te kijken of het al houdt. Ook zien we dat er met vreemde voorwerpen het ijs betreden word zoals karren traktors etc.

Helaas gaat dit ten koste van het ijs!!! Iedereen heeft profijt van een gladde en onbeschadigde baan zodat we met elkaar straks met volle teugen ervan kunnen genieten.Wij hopen dat de vorst goed door zet en dat we er weer een mooi schaats seizoen van kunnen maken! Uiteraard houden wij u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen! www.facebook.com/BvDeViersprong/

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda