Voetbal

DZOH ook na vier wedstrijden zonder puntverlies

EMMEN - Afgelopen zaterdag wist DZOH haar 1e plaats op de ranglijst van de zaterdag 2e klasse J met glans te handhaven. Na een 2-0 ruststand wonnen de Rietlandenbewoners ook hun vierde wedstrijd van het seizoen tegen SV Oosterwolde met 5-0. DZOH was na een voorzichtig begin in de 20e minuut succesvol. Youri Keen werd in de 20e minuut op rechts werd weggestuurd en hij de bal na een al dan niet voorzet pardoes over de mis graaiende Oosterwolde doelman bij de twee paal zag binnenvallen. 1-0.
Reageer!

Derde nederlaag op rij voor DVC ’59

NIEUW DORDRECHT- In de zondag 4e klasse D moest DVC’59 opnieuw een nederlaag incasseren. Op het eigen sportpark Bloemendaal gingen de withemden na een 1-2 ruststand met 1-3 onderuit tegen Gasselternijveen. De thuisclub had waarschijnlijk nog niet door dat de wedstrijd al was begonnen, want binnen een minuut stonden de gasten uit Gasselternijveen al op een 1-0 voorsprong via Wessel Koopmans.
Reageer!

SC Angelslo op eigen veld onderuit tegen SCN

EMMEN – In de zaterdag 4e klasse D moest SC Angelslo toezien hoe SCN uiteindelijk na een 2-4 eindstand er met de punten van door ging. De sportpark Noord bewoners kwam stonden na een minuut of wel op een 1-0 voorsprong, maar wisten dat slechts een kwartiertje vast te houden. Stefan Bruinsma tilde zijn ploeg weer op gelijke hoogte (1-1) met SC Angelslo, maar in de 30e minuut wist Sc Angelslo opnieuw een voorsprong te nemen. 2-1.
Reageer!

Schoonebeek rekent af met angstgegner DSC

NIEUW SCHHOONEBEEK - Na het pittige gelijkspel vorige week tegen Sleen, kreeg Schoonebeek deze zondag angstgegner DSC 65 op bezoek op sportpark De Gruinte. Schoonebeek heeft het traditioneel altijd lastig tegen DSC, maar deze middag ging de overwinning redelijk eenvoudig met slechts 2-0 naar Schoonebeek.
Reageer!

Sp. Roswinkel in slotfase niet bij de les

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse D liet Sp. Roswinkel op eigen veld een zeker overwinning in de laatste fase nog uit handen glippen. Na een 1-1 ruststand verloor de formatie van trainer Cor Lubach met 5-4 van Buinerveen. In het eerste kwartier werd er goed gevoetbald door twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. In de 17e minuut was het Roy van der Sluis die Sp. Roswinkel op een 1-0 voorsprong wist te zetten.
Reageer!

NWVV wint doelpuntrijke wedstrijd

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F heeft NWVV zaterdagmiddag in een waar doelpuntenspektakel de thuiswedstrijd tegen BATO uit Winschoten met 6-5 gewonnen. De ploeg van trainer Johan Hollen begon de wedstrijd uitstekend, want door twee treffers van Roy Super in de 5e en 8e minuut stond het heel snel 2-0. BATO liet zich er echter niet van door de wijs brengen. Via een hattrick van Roy Zweep in de 14e, 22e en 39e minuut nam het zelfs een 2-3 voorsprong.
Reageer!

Vierde nederlaag op rij voor Erica’86

SCHEEMDA - Het wordt allemaal een beetje eentonig, maar Erica 6 wist ook in de vierde competitie wedstrijd geen punten te pakken. SC Scheemda was na een 2-0 ruststand uiteindelijk met 4-0 te sterk voor de mannen van trainer Puck Horstman. Na een redelijk goede eerste helft moest Erica 86 pas in de slotfase van de eerste helft doelpunten van Sven Bootsman en Bob Kellendonk incasseren. Ruststand 2-0.
Reageer!

FC Klazienaveen kan weer niet winnen

HOLLANDSCHEVELD – In de zaterdag 3e klasse D gaat het FC Klazienaveen nog niet echt voor de wind. Zaterdagmiddag werd het in en door Hollandscheveld door doelpunten van Robin Bijl en Matthijs Snippe met 2-0 aan de kant gezet. De mannen van trainer Patrick Beek keken al bij rust tegen deze achterstand aan en wisten dat, ondanks alle goede bedoelingen niet weer een andere richting te geven.
Reageer!

SVBO zat ook na vier wedstrijden nog zonder puntverlies

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D wist de zaterdagploeg van SVBO de goed lijn vanaf het begin door te trekken, ook al was het geen beste wedstrijd. Na een 2-0 ruststand won het uiteindelijk moeizaam met 3-2 en dat betekende de vierde overwinning op rij voor de mannen van trainer Jan Moes.
Reageer!

Drenthina te zwak voor LTC

EMMEN – Drenthina heeft zaterdagmiddag geen gevolg kunnen geven aan de in Coevorden met 3-1 gewonnen tegen CSVC. Op sportpark ”de Oude Ros” aan de Oude Roswinkelerweg liep de formatie van trainer Peter Timmer tegen haar derde nederlaag in vier wedstrijden op. Nu was LTC na een 0-1 ruststand na 90 minuten met 4-1 te sterk voor de groenhemden. Na een eerste helft zonder doelpunten was het LTC dat vrij snel na de hervatting de score wist te openen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00