Voetbal

FC Emmen ook in Sittard spekkoper met weer drie punten

SITTARD - FC Emmen trainer Dick Lukkien kon zaterdagavond niet beschikken over Lucas Bernadou en aanvoerder Michael de Leeuw waardoor de volgende elf spelers aan de zware opdracht tegen Fortuna Sittard mochten beginnen: Michael Verrip, Glennn Bijl, Miguel Araujo, Nick Bakker, Caner Cavlan, Kerim Frei, Jari Vlak, Sergio Peña, Hilal Ben Moussa, Luka Adzic en Paul Gladon. FC Emmen begon redelijk en kreeg al binnen enkele minuten de eerste hoekschop die overigens niets opleverde.
Reageer!

Vrienden- en vriendinnendag bij vv SVBO

BARGER OOSTERVELD - Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd (t/m JO11) en hun vrienden/vriendinnetjes organiseert SVBO op 17 april een vrienden- en vriendinnendag. Iedereen in deze leeftijdsklassen is dus welkom. De jeugdspelers mogen hun vrienden en vriendinnetjes meenemen, maar niet-leden die eens een kijkje willen komen nemen bij SVBO, zijn ook van harte welkom. Er wordt een prachtig spellencircuit met onder andere een stormbaan opgezet! Deelname is gratis! Ook niet leden zijn dus van harte welkom. Voor meer informatie: www.vvsvbo.nl.
Reageer!

Publiek bij FC Emmen - Sc Heracles

EMMEN - Bij de eredivisiewedstrijd FC Emmen - Heracles Almelo op 25 april zijn1200 toeschouwers welkom op De Oude Meerdijk. Het kabinet maakte vandaag bekend dat het nog deze maand start met proeven met toegangstesten, zodat plekken zoals musea, dierentuinen en sportgelegenheden weer bezocht kunnen worden. Daar valt het thuisduel van FC Emmen dus ook onder.
Reageer!

MICHAEL DE LEEUW VERTREKT VOLGEND SEIZOEN NAAR GRONINGEN

EMMEN - Michael de Leeuw heeft gekozen voor een overstap naar FC Groningen. Aan het einde van dit seizoen zal de 34-jarige aanvoerder van FC Emmen de club na drie seizoenen trouwe dienst verlaten. Na drie jaar voetbal in Amerika kwam Michael in januari 2019 naar Emmen. De spits kwam snel op dreef in Drenthe en liet gedurende seizoen 2018/2019 meteen zien dat hij kan scoren.
Reageer!

Scherpen vermoedelijk onder de lat bij Jong Oranje

EMMEN - De doelman zelf houdt zijn kaken stevig op elkaar, maar de voortekenen en berichten die uit het Jong Oranje-kamp doorsijpelen lijken in het voordeel uit te vallen van Kjell Scherpen. De 21-jarige Emmenaar lijkt het Europees Kampioenschap, dat morgen begint, namelijk te starten als eerste doelman. Het rugnummer (1) dat Scherpen kreeg toegewezen lijkt een voorschot op een basisplaats te zijn.
Reageer!

Kevin Waalderbos nieuwe trainer vv Emmen.

EMMEN - De 41-jarige Kevin Waalderbos is volgend seizoen hoofdtrainer van zondaghoofdklasser Emmen. Waalderbos, dit jaar een sabbatical, tekende voor één seizoen. Hij begon zijn trainersloopbaan bij Leek-Rodenburg (jeugd-en hoofdtrainer) en verkaste daarna naar Be Quick 1887. Eerst als assistent-trainer in de Topklasse en Hoofdklasse en daarna als hoofdtrainer in de Derde Divisie. Voor zijn sabbatical was Waalderbos twee seizoenen hoofdtrainer bij zaterdaghoofdklasser Flevo Boys.
Reageer!

FC Emmen pakt verdiend punt in Rotterdam

ROTTERDAM – Voor FC Emmen stond er zaterdagavond de moeilijke uitwedstrijd tegen Feijenoord, dus opnieuw een finale in de strijd om de degradatie te ontlopen. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk 1-1 door een benutte strafschop van Michael de Leeuw. FC Emmen trainer Dick Lukkien kon voor deze wedstrijd ook weer beschikken over Caner Cavlan waardoor Kezia Veendorp weer op de bank plaats moeten nemen ondank de goede wedstrijd die hij speelde tegen FC Groningen.
Reageer!

FC Emmen kan karwei in Groningen niet afmaken

GRONINGEN - Zaterdagavond stond voor FC Emmen de uitwedstrijd tegen FC Groningen op de rol en dat was gezien de stand weer een belangrijke wedstrijd voor de Emmenaren. Na een ruststand van 0-1 eindigde deze noordelijke in een 1-1 eindstand. Met in de gedachten dat WIllem II drie belangrijke punten pakte tegen Sc Heerenveen, stuurde Emmen trainer Dick Lukkien bijna dezelfde formatie het veld in als een week geleden tegen Sparta Rotterdam.
Reageer!

FRANK MAATJE BENOEMD TOT FINANCIEEL DIRECTEUR

EMMEN - Frank Maatje wordt per direct Financieel Directeur bij FC Emmen. De in Emmen geboren en getogen 35-jarige Drent bekleedde vanaf 2012 de functie van Manager Financiele zaken. Maatje maakte in de jaren 90 kennis met de enige profclub uit Drenthe als supporter, toen hij samen met zijn vader regelmatig wedstrijden bezocht. In seizoen 2009/2010 liep hij in het kader van zijn studie Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen stage bij FC Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00