Bargeres kende weinig moeite met Sc Angelslo

EMMEN - De eerste Emmer derby in de noordelijke districtsbeker tussen Sc Angelslo en Bargeres eindigde in een 4-1 overwinning voor Bargeres. De thuisclub keek op sportpark Noord al binnen een half uur tegen een 2-0 achterstand op, maar Sc Angelslo wist nog voor rust de aansluiting te krijgen. 1-2 stond het na een vrij gelijk opgaande eerste helft, maar Bargeres was af en toe vrij gevaarlijk in de omschakeling.

In de tweede helft kreeg Bargeres steeds meer de overhand terwijl bij Sc Angelslo vooral het middenveld en verdediging behoorlijk verzaakten. Bargeres maakte daar goed gebruik van en scoorde nog twee keer. Met een 4-1 eindstand en drie punten in de tas kunnen de mannen uit Bargeres zich gaan opmaken voor de volgende wedstrijd en dat is CSVC dat met 3-1 won. NKVV is de volgende tegenstander van Sc Angelslo.