Bekerduel Titan – Sleen spannend tot het eind

NIEUW WEERDINGE - In poule 9 van de districtsbeker wist Titan de thuiswedstrijd tegen Sleen met 4-3 over de streep te trekken. Het begon voor Titan een beetje moeizaam omdat Sleen vanaf het begin veel druk zette. Dat leverde in de eerste twintig minuten ook twee doelpunten op. In de 20e minuut was het Ranil Briek die Sleen op voorsprong wist te zetten en enkele minuten later stond het zelf tot ontzetting van Titan 0-2 door een treffer van Jasper Ruinemans.

Maar dan heeft Titan met Roy Super toch een speler die van niets heel veel kan maken. In de 35e minuut zorgde hij voor de aansluiting door een voorzet binnen te tikken. 1-2. Maar ook routinier Harm Jan Moesker kende zijn verantwoording en wist met drie assist op rij de wedstrijd een andere wending te geven. Vlak voor rust bracht hij Patrick Luiten in stelling om te scoren (2-2) en vlak na de thee stelde hij Roy Super in staat om Titan op een 3-2 voorsprong te zetten.

Na bijna een uur spelen zorgde een leep balletje van Harm Jan Moesker er voor dat Roy Super met zijn derde treffer Titan naar een 4-2 voorsprong kon loodsen. Wie dacht dat het daarmee was gelopen had het mis, want Sleen vocht zich weer terug in de wedstrijd met een treffer van Hayri Heling in de 83e minuut. In de resterende tijd wist Titan de voorsprong vast te houden en kan komende zondag opnieuw de borst nat maken in en tegen Weerdinge dat met 5-0 van Sweel wist te winnen.