VHK maatje te groot voor SVBO zat

ST JANSKLOOSTER - In de zaterdag 4e klasse D heeft SVBO(zat) geen goed gevolg kunnen geven aan de ruime 5-1 overwinning op Mussel. In St Jansklooster moesten de mannen van trainer Jan Moes genoegen nemen met een 3-0 nederlaag tegen VHK. De thuisclub kam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong via Roy Rook. SVBO wist nog wel een paar kansen te creëren, maar misten de goede richting.

Aan de andere kant had 1-0 voorsprong bij rust ook wel groter kunnen zijn, maar SVBO doelman Jarno Brands was bij een aantal goede mogelijkheden de rots in de branding. Ook in de tweede helft bleef VHK de bovenliggende partij, maar Stan Wolbers kreeg de eerste mogelijkheid om de stand gelijk te trekken, maar wist deze niet te verzilveren.

VHK wist een kwartier voor tijd wel de goede richting te vinden via Christof Knobbe. 2-0. SVBO bleef ook daarna doorgaan voor een beter resultaat en was Larry Umuna ook nog dicht bij een aansluitingstreffer, maar het was uiteindelijk opnieuw Christoffer Knobbe die de eindstand op 3-0 bepaalde.

SVBO trainer Jan Moes was na afloop heel duidelijk in zijn resume: ,,Wij hebben er alles aan gedaan om een goed resultaat te behalen, maar VHK is een goed voetballende ploeg en was in ieder geval deze middag een maatje te groot voor ons. Komende zaterdag krijgen wij SJS op bezoek en kunnen wij deze nederlaag hopelijk snel weer doen vergeten”.