Zandpol kan niet zonder Stefan Knuppe

ZANDPOL – Afgelopen zondag kwam heel pijnlijk naar boven dat Zandpol een wereld van verschil is met of zonder Stefan Knuppe. Als de topscoorder speelt wint Zandpol meestal wel, maar als hij zich ziek moet afmelden gaan de mannen van trainer Cor Huls de bietenbult op. SVBC dat zondag in Zandpol op bezoek kwam, spinde daar wel garen bij, want na een 0-3 ruststand vertrokken de mannen uit Barger Compascuum met een 5-0 overwinning en drie punten in de tas.

In de 5e minuut van de eerste helft opende Davey Geerts de score en na een half uur later keek Zandpol al tegen een 3-0 achterstand aan nadat Robbin Harms de bal voor de tweede maal in het Zandpol doel plaatste en Kevin Geerts tekende voor de 0-3. Met deze stand gingen de spelers na drie kwartier aan de thee.

In de tweede helft trok SVBC de goede lijn van de eerste helft door en in de 55e minuut schoot Kevin Geerts SVBC naar 0-4. Zandpol kreeg nog wel enkele kansen via Patrick Fietje en Boyd de Hoop, maar Stan Bijl bepaalde uiteindelijk de eindstand op 0-5. Volgens Erica trainer Cor Huls had het ook wel 0-7, 0-8 kunnen zijn, want doelman Joey Ottens wist nog menig kans van SVBC te verhinderen”.