SVBO(zat) geeft voorsprong uit handen

BARGER OOSTERVELD â?? In de zaterdag 4e klasse D leek SVBO zat de wedstrijd tegen SJS in handen te hebben, maar na een 2-1 voorsprong bij rust verloor het uiteindelijk met 3-2. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin SVBO in de eerste 20 minuten iets beter was.

Toch stonden de geelzwarten in de 20e minuut wel op een 1-0 op achterstand. SJS nam daarna ook een beetje de regie van de wedstrijd over. Pas na de gelijkmaker van Larry Umuna in de 25e minuut kreeg SVBO weer het overwicht terug. Helemaal nadat Marciano Bos de Barger Oostervelders op voorsprong wist te zetten. 2-1 en dat werd ook de ruststand.

Na de thee waren het toch weer de gasten uit Stadskanaal die een overwicht in de wedstrijd kreeg en dat ook in doelpunten wist om te zetten. In de 65e minuut werd het 2-2 en in de 70e kwam het via een strafschop wegens handsbal zelfs op een 3-2 voorsprong. SVBO trainer Jan Moes moest toegeven dat SJS vooral na de 2-2 de betere ploeg werd en dat ook wist uit te drukken in de naar later bleek winnende treffer.

Jammer was het wel dat Wesley Aalderink vlak voor tijd de kans om 3-3 te maken, onbenut liet. Alleen voor de keeper legde hij in plaats van zelf te schieten de bal breed op twee vrijstaande spelers, maar die kwamen net een teenlengte te kort om de bal tegen het net te drukken. Het is een keus die je snel moet maken, maar het is wel jammer dat wij net geen puntje in huis hebben kunnen hebben.”