Valther Boys kan in en tegen Veelerveen niet winnen

VEELERVEEN - In de zondag 5e klasse D verloor Valther Boys afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Veelerveen met 2-0 door twee doelpunten van de pas 17-jarige Tim Kampshoff. In de eerste helft gingen beide ploegen gelijk op met enkele kansen voor de beide doelen. Namens Veelerveen wisten enkele spelers de goede richting niet te vinden of Valther Boys doelman Martijn Mestemaker stond steeds op de goede plek.

Bij Valther Boys zag Joel Eggens Veelerveen doelman Tom Vierhouten twee keer een poging teniet doen. Veelerveen had scheidsrechter Jan Kuipers niet tegen toen het een overtreding binnen de zestien van Bergman op Dionysios Dellas niet met een strafschop bestrafte. Ruststand derhalve 0-0. In de tweede helft gebeurde er ook niet veel. Nadat Kampshoff voor Veelerveen een mooie kans onbenut liet kwam Veelerveen toch op voorsprong. Centrumspits Jelle Oost trapte over de bal waarna de goed oplettende Kampshoff de bal kon binnen tikken. 1-0.

Veelerveen werd daarna wat dreigende met aanvallen en dat had succes, want Kampshoff mocht zijn tweede van de middag scoren nadat een buitenspelsignaal niet werd overgenomen door scheidsrechter Kuipers. Een matig spelend Valther Boys kreeg daarna nog wel nog een mogelijkheid via een goed genomen vrij bal van Robin Eggens, maar Veelerveen doelman Vierhouten wist met een knappe reddingen een tegentreffer te voorkomen. Eindstand 2-0.