CEC pas in 2e helft op toeren

EMMER COMPASCUU- In de zondag 3e klasse C wist CEC met 7-1 van SPW uit Stadskanaal te winnen. Daar leek het na de eerste helft gezien de stand nog niet zo op want halverwege stond het nog maar 1-0 door een treffer van Twan Schlepers. Na de thee lukte dat allemaal wel want binnen 10 minuten stond CEC op een 4-0 voorsprong. Tom Rengers mocht vanaf de stip de 2-0 scoren en vlak daarop waren het Michel Kingma (3-0) en Tom Rengers via een strafschop die voor een 4-0 stand zorgden.

Een kwartier later scoorde Coen Dokter bijna het mooiste doelpunt van de middag toen een als voorzet bedoelde bal pardoes over de SPW doelman in het net viel. 5-0. Coen Dokter mocht even later ook Michel Kingma in stelling brengen om de 6-0 te scoren. Daarna kwam toch nog de eretreffer van SPW op het scorebord na een mooie aanval en Lars Timmer de bal binnen kon schieten. 6-1. Het slotakkoord kwam uit eindelijk van Matthijs Kok die voor de 7-1 eindstand mocht zorgen.

CEC trainer Henri Goeree: ,, Een simpele overwinning die eigenlijk al bij rust op slot moeten zitten, want wij lieten in de eerste helft na om zeker vier, vijf goede mogelijkheden met een doelpunt te bekronen. Wij staan nu 8e met 4 uit 2 en komende zondag moeten wij uit naar Musselkanaal dat met 3 uit 3 net onder ons staat. Dat zal waarschijnlijk toch een hele ander wedstrijd worden”.