Drenthina te zwak voor LTC

EMMEN – Drenthina heeft zaterdagmiddag geen gevolg kunnen geven aan de in Coevorden met 3-1 gewonnen tegen CSVC. Op sportpark ”de Oude Ros” aan de Oude Roswinkelerweg liep de formatie van trainer Peter Timmer tegen haar derde nederlaag in vier wedstrijden op. Nu was LTC na een 0-1 ruststand na 90 minuten met 4-1 te sterk voor de groenhemden. Na een eerste helft zonder doelpunten was het LTC dat vrij snel na de hervatting de score wist te openen.

Stefan Kuntz en Imre de Jonge zorgden binnen het uur voor een 0-2 stand. Drenthina wist daarna nog wel de aansluitingstreffer te scoren via Vince Jager (1-2), maar Roman Djababoe bracht even later weer het verschil op twee treffers. 1-3. Drenthina gaf daarmee eigenlijk de wedstrijd uit handen en moest ook nog toezien dat Richard Mulder tien minuten voor het einde voor een 1-4 eindstand zorgde.

Een bittere pil voor Drenthina dat ongetwijfeld een betere beginfase van de competitie voor ogen had. Misschien kan het komende zaterdag toch weer iets positief neerzetten als het op bezoek moet bij de NEC-Delfzijl (Neptunia, Eems Boys Combinatie).