SC Angelslo laat punten liggen in Winschoten

WINSCHOTEN - Nadat de wedstrijd drie kwartier later begon doordat de scheidsrechter niet was komen op dagen liep Sc Angelslo tegen een 3-1 nederlaag op. Het begon door het wegblijven van de scheidsrechter allemaal zeer rommelig, zegt Sc Angelslo trainer Hans Kamphuis.

,,Zij hadden wel een clubscheidsrechter, maar de ervaring leerde dat dit bij WVV niet echt verstandig is. Toen sommige spelers al onder de douche stonden kwam er toch een KNVB scheidsrechter opdagen en moesten wij wel spelen. Uiteindelijk begonnen wij wel redelijk aan de wedstrijd, maar de kansen werden door het maken van verkeerde keuzes niet beloond”. Aan de andere kant maakte WVV wel goed gebruik van de kleine kansen die het kreeg en kwam op een 2-0 voorsprong via doelpunten van Ron Prijt en Marc Drenth.

In de 29e minuut leek Sc Angelslo weer terug in de wedstrijd door een treffer van Yoran Reinderink toen hij de aansluitingstreffer scoorde. 2-1. Dit werd ook de ruststand en in de tweede helft kon Sc Angelslo moeilijk omgaan met het hoge tempo van WVV. Rond de 70e minuut leek Sc Angelslo op weg naar de gelijkmaker maar in een 3 tegen 2 situatie met Ali Arslan en Erdinc Akis opnieuw een verkeerde keus gemaakt. Uiteindelijk werd het vijf minuut voor tijd door Tom van Aalst ook nog 3-1.

Hans Kamphuis: ,,Wij hebben met 3-1 verloren, maar als je ziet wat voor reddingen onze doelman Jordy Tent heeft gedaan is gewoon geweldig. Met fabelachtige reddingen won hij zeker vier, vijf keer in één op één situaties en afstandsschoten. Een groot compliment voor Jordy Tent”.