Drenthina met 2-0 te sterk voor Elim

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J was Drenthina op sportpark + de Oude Ros” te sterk voor Elim. De mannen van trainer Peter Timmer maakte al voor de thee het verschil. In de 35e minuut wist Maikel Arling op sublieme wijze Thom Alders diep door het centrum te sturen en dat betekende een 1-0 voorsprong.


Nog voor de thee werd deze stand opgewaardeerd naar 2-0. Een vrije bal vanaf de zijkant ter hoogte van de middenlijn was het nu Thom Alders die met een strakke voorzet spits Roland Koops bediende en die boven alles en iedereen de lucht in ging en de bal evenzo strak tegen het net kopte. 2-0 en met deze stand kon Drenthina rustig aan de thee.

Drenthina trainer Peter Timmer: ,,In de tweede helft werd het spel allemaal wat rommeliger en verzuimden wij eigenlijk om die 2-0 voorsprong nog verder uit te bouwen. Terwijl het achterin vanmiddag allemaal wel goed stond, kregen wij voorin ook nog wel mogelijkheden maar die werden niet benut. De drie punten zijn binnen en staan nu vierde. In deze fase van de competitie kunne het uiteindelijk nog wel heel belangrijke punten zijn”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda