Voetbal

Willem Bos en Johanna van Mill al 65 jaar een paar

EMMEN - Het was op de Boslaan in Emmen waar Johanna van Mill en Willem Bos uit Emmen elkaar hebben ontmoet. Wat in Klazienaveen van Brug tot Brug was, gold ook een beetje voor het eerste gedeelte van de Boslaan in Emmen. Ik vond dat nooit echt leuk in Klazienaveen, zegt Johanna en vervolgt: ,,Wij gingen daarom naar Emmen en dat bleek toch een schot in de roos. Terwijl de jongens langs de weg liepen, fietsen vaak de meisjes heen en weer en toen ontstond er een klik”,
Reageer!

300ste wedstrijd voor Niek Haan in Drenthina 1

EMMEN - Niek Haan speelde afgelopen zaterdag zijn 300e wedstrijd i het eerste elftal van zaterdag 2e klasser Drenthina. De 29e jarige Niek Haan scoorde in die periode zeven competitiedoelpunten voor de groenhemden. Een felicitatie waard en bestuurslid Technische Zaken Jelle Dokter overhandigde Niek Haan, voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen LTC, een cadeaubon en een bos bloemen. Helaas konden zijn ploeggenoten voor een mooi jubileumwedstrijd zorgden, want het duel tegen LTC ging met 3-1 verloren.
Reageer!

SVBO bedankt Lennon Ebeltjes

BARGER OOSTERVELD -Voorafgaande aan de derby tussen SVBO en Germanicus werd officieel afscheid genomen van doelman Lennon Ebeltjes bij SVBO. Lennon heeft na zijn overstap van FC Emmen naar de buurman in Barger Oosterveld in de periode 2008 tot 2021 maar liefst 13 seizoenen het doel van het eerste elftal van SVBO verdedigd. Daarnaast was hij ook zeer actief binnen de jeugdopleiding. Hij was en is een inspiratiebron voor de jeugd bij SVBO. Lennon gaat verder met zijn sportieve loopbaan bij FC Klazienaveen.
Reageer!

Jeroen Veldmate matchwinner in Oss

OSS - Het vak met de 200 meegereisde FC Emmen-supporters ontplofte in de 93e minuut bijna toen aanvoerder Jeroen Veldmate in de extra tijd de winnende treffer van de Drentse club binnen kopte. Na een 0-0 ruststand in Oss won de formatie van trainer Dick Lukkien uiteindelijk met 2-1. De Emmenaren moesten lang wachten, want het kreeg een aantal kansen die niet werden beunt. De kans die Emmen kreeg via Jeredy Hilterman na voorbereidend werk van Peter van Ooijen en Azzeddine Toufiqui had voor heel veel rust kunnen zorgen.
Reageer!

FC Klazienaveen pakt eerste overwinning

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 3e klasse D behaalde een zeer gehavend FC Klazienaveen zaterdagmiddag haar eerste overwinning van het seizoen na twee nederlagen op rij. Ook Fit Boys dat enkele basisspelers moest midden, wist onder leiding van trainer Otto Halmingh nog geen punt binnen te halen. Voor beide ploegen dus maar 1 opdracht en dat was punten halen. Vanaf het begin was FC Klazienaveen de betere ploeg was probeerde Fit Boys verdedigend goed staan en gokken op een snelle uitval.
Reageer!

Schoonebeek en Sleen gelijk op

SLEEN - Na de overwinning tegen Balkbrug in de eerste wedstrijd, moest Schoonebeek op bezoek bij Sleen. Sleen had de eerste twee wedstrijden gewonnen dus vooraf werd veel spektakel verwacht. Na een leuke en spannende wedstrijd, die vooral in de tweede helft op en neer golfde, werden uiteindelijk de punten gedeeld, 1-1.
Reageer!

Nipte overwinning van SVBO (zat)

NIEUW BALINGE – In de zaterdag 4e klasse D was Nieuw Balinge een zeer lastige tegenstander voor SVBO (zat), volgens trainer Jan Moes. In en tegen Nieuw Balinge eindigde de wedstrijd na een 0-0 ruststand in een nipte 1-0 overwinning voor de Bargeroostervelders. Over en weer werden wel een paar kansen uitgespeeld, maar SVBO kwam op een bepaald moment wel goed weg toen een inzet van Nieuw Balinge buiten bereik van de keeper op de paal uiteen spatte.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00