Voetbal

Zevenklapper velt Erica’86

ERICA – In de zaterdag 5e klasse F verloor Erica’86 op eigen terrein ook haar derde competitiewedstrijd. Tegenstander SETA was met een zevenklapper te sterk voor de mannen op Erica. Deze eindstand stond overigens al bij rust op het scorebord. Daarmee boekten de mannen van trainer Puck Horstman toch wel vooruitgang want een week eerder werd het nog met 11-0 van de groene mat gespeeld. Na de deze sombere tegenstander zou je het ergste vrezen, maar het ging plotseling toch wel iets beter.
Reageer!

NWVV te sterk voor Veendam 1894

VEENDAM – In de zaterdag 5e klasse F wist NWVV uit Nieuw Weerdinge ook haar tweede wedstrijd van dit seizoen in winst om te zetten. Veendam 1894 was kansloos tegen de mannen van trainer Johan Hollen. Aan de Langeleegte werd de thuisclub na een wedstrijd met vijf gele kaarten en vier rode kaarten en een 1-3 ruststand uiteindelijk met 1-7 opzij gezet. Veendam 1894 stond overigens wel na 10 seconden op een 1-0 voorsprong, maar daarmee was ook gelijk de koek op.
Reageer!

Weer een driepunter voor Bargeres

MEEDEN - In de zaterdag 5e klasse F is Bargeres ook in haar derde wedstrijd van deze nog jonge competitie ongeschonden door gekomen. In en tegen Meeden werd het na een 1-2 ruststand uiteindelijk 1-4. Volgens Geert Aalderink, trainer van Bargeres een mooie en zeker niet verdiende overwinning volgens trainer Bert Doldersum. ,,Wij begonnen wel met een tegenvaller, want in de warming-up raakte onze centrale middenvelder Koen Tent geblesseerd. Gelukkig werd zijn vervanger Jelmer ten Cate verving hem prima”.
Reageer!

Stefan Knuppe wijst Zandpol de weg voor eerste overwinning

ZANDPOL - In de zondag 5e klasse F wist Zandpol na twee nederlagen op rij, eindelijk de volle winst te pakken. Op eigen veld werd GKC na een 2-1 ruststand met een 3-1 nederlaag weer naar Gasselte teruggestuurd. De mannen van Ep de Hoop hadden in de eerste 10 minuten misschien wel al drie, vier doelrijpe kansen gehad, na een kwartiertje kwam het op voorsprong via Stefan Knuppe die een mooie aanval ook doeltreffend wist af te ronden. 1-0.
Reageer!

Weiteveense Boys pakt volle winst op Valther Boys

WEITEVEEN – Met een 2-1 winst op Valther Boys wist Weiteveense Boys de eerste drie punten binnen te halen. Na een 0-0 ruststand waarin Valther Boys de beste kansen kreeg via Joram Muntinga die op de paal kopte uit een voorzet van Robin Eggens, terwijl de Weiteveners iets meer balbezit hadden, maar door goed keeperswerk . Na de thee was het Valther Boys dat de wedstrijd naar zich toe trok en na een uur spelen ook verdiend op 0-1 wist te komen. Basilius Dellas zocht op rechts den aanval, passeerde twee verdedigers en zijn voorzet werd door Joël Eggens met ene doelpunt bekroond. 0-1.
Reageer!

Sp. Roswinkel in slotfase naar overwinning

EXlOERMOND – Sc Roswinkel gaat in de zondag 5e klasse D voortvarend van start. Zondagmiddag werd ook het tweede duel in deze competitie in winst omgezet. Tegenstander De Treffers’16 werd op eigen veld na een 1-2 ruststand met 3-2 aan de kant gezet. Gemakkelijk ging dat niet, want de groen-witte formatie uit Roswinkel stond na 10 minuten wel met 1-0 achter door een eigen doelpunt van Jorn Helder na een verkeerde terugspeelbal.
Reageer!

DZOH ook na drie duels nog zonder puntverlies

ZWARTSLUIS – In de zaterdag 2e klasse J wist DZOH ook haar derde competitiewedstrijd in winst om te zetten. In Zwartsluis werd DESZ na een 1-0 ruststand met 1-3 aan de kant gezet. De ploeg van trainer Bert Doldersum had het in de eerste helft even moeilijk. De Emmenaren moesten als voetballende ploeg opboksen tegen een stug verdedigend en op de counter spelend DESZ. De thuisclub kreeg uit één van die counters een echte kans en dat werd in de 33e minuut ook direct goed verzilverd door Thomas Witte. 1-0 en dat werd tevens de ruststand.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00