Voetbal

Didier la Torre tekent voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft Didier la Torre gecontracteerd. Hij tekent een contract tot de zomer van 2023, met een optie voor een extra seizoen. De achttienjarige aanvallende middenvelder stond tot 31 december 2020 onder contract bij Allianza Lima, de club waar ook Miguel Araujo en Sergio Peña een verleden hebben. Hij maakt derhalve transfervrij de overstap naar Drenthe.
Reageer!

Jari Vlak eerste aanwinst van 2021 voor FC Emmen

EMMEN - Met Jari Vlak is de eerste aanwinst van 2021 binnen voor FC Emmen. De 22-jarige middenvelder komt over van FC Volendam en tekent op De Oude Meerdijk een contract tot de zomer van 2023, met een optie op een extra jaar.
Reageer!

Vitesse ook een maatje te groot voor FC Emmen

EMMEN – Het is Emmen ook tegen Vitesse niet gelukt om de eerste overwinning in dit seizoen binnen te halen. Na een 0-3 ruststand verloren de Emmenaren uiteindelijk met 4-1. Voor FC Emmen scoorde Michael de Leeuw de enige treffer. Dick Lukkien begon deze wedstrijd met de volgende spelers: Dennis Telgenkamp, Keziah Veendorp, Nick Bakker, Simon Tibbling, Michael de Leeuw, Marko Kolar, Sergio Peña, Donis Avdjaj, Caner Cavlan, Lucas Bernadou en Ricardo van Rhijn. En juist de laatste zorgde met een vreselijke fout binnen twee minuten voor een 1-0 achterstand. Hij wilde even met zijn borst de bal terugkaatsen op doelman Telgenkamp, maar Thomas Buitink was net iets eerder bij de bal dan Telgenkamp.
Reageer!

FC Emmen ook kansloos tegen Heracles Almelo

ALMELO - De doordeweekse wedstrijd van FC Emmen tegen Heracles Almelo leverde niet het zo gewenste en gehoopte resultaat op. Na een 2-0 ruststand wonnen de Almeloers deze wedstrijd met 4-0. Trainer Dick Lukkien van FC Emmen gaf tegen Heracles Almelo de volgde basis het vertrouwen: Dennis Telgenkamp, Glenn Bijl, Miguel Araujo, Ricardo van Rhijn, Saner Cavlan, Lucas Bernadou, Keziah Veendorp, Sergio Pena, Ancon Jansen, Michael de Leeuw en Marko Kolar.
Reageer!

FC Emmen laat het vooral in de 2e helft afweten tegen PEC Zwolle

ZWOLLE - Vrijdagavond speelde FC Emmen de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en de wedstrijd eindigde zoals het begon met 0-0. FC Emmen trainer Dick Lukkien koos deze keer voor een andere opstelling waardoor de volgende elf basisspelers aan de wedstrijd mochten beginnen:
Reageer!

Drenthina en Peter Timmer verlengen contract.

EMMEN - Zaterdag tweedeklasser Drenthina uit Emmen heeft het contract met oefenmeester Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 4e seizoen in bij Drenthina. Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging.
Reageer!

FC Emmen knikkert FC Groningen uit de beker

EMMEN – FC Emmen heeft zich dinsdagavond verzekerd van een plaats bij de laatste zestien van de KNVB Beker. Op sportpark De Oude Meerdijk wonnen de Emmenaren na een 0-1 ruststand met 2-1 van de Groningers. Glen Bijl zorgde voor de 1-1 en Anco Jansen tekende voor de 2-1. Emmen begon zonder de niet fitte Michael de Leeuw goed aan de wedstrijd.
Reageer!

Voetbalvereniging SVV’04 en hoofdtrainer Philippe Karhof na dit seizoen uit elkaar

SCHOONEBEEK - Voetbalvereniging SVV’04 uit Schoonebeek en hoofdtrainer Philippe Karhof uit Beilen hebben in onderling overleg met elkaar besloten om aan het einde van het huidige seizoen de samenwerking niet te verlengen. Karhof is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij SVV’04 en is met 6 punten uit 3 wedstrijden goed aan de huidige competitie begonnen. Vanwege de Corona-maatregelen ligt de competitie momenteel helaas stil. Beide partijen hopen dat de competitie op (korte) termijn weer hervat kan worden, zodat dit seizoen alsnog een succesvol vervolg kan worden gegeven.
Reageer!

FC Emmen bekert vanavond tegen Eindhoven

EMMEN - Vanavond speelt FC Emmen tegen FC Eindhoven in de eerste ronde van het bekertoernooi en de wedstrijd begint vanavond om 19.30 uur in stadion De Oude Meerdijk. Dick Lukkien heeft de beschikking over een redelijk fitte selectie. Anco Jansen en Marko Kolar zullen de bekerwedstrijd nog wel aan zich voorbij laten gaan, zij gaan de focus leggen op hun herstel en hopen er komend weekend weer bij te zijn. Ricardo van Rhijn keert wel terug in de wedstrijdselectie, zijn rugklachten zijn verminderd en hij is inzetbaar.
Reageer!

Twee wedstrijden voor Nikolai Laursen

EMMEN - Nikolai Laursen is naar aanleiding van zijn directe rode kaart tegen SC Heerenveen voor drie duels geschorst, waarvan �©�©n voorwaardelijk. Dat betekent dat de Deense aanvaller de komende twee duels geschorst is, komende woensdag het bekerduel tegen Eindhoven en zondag de competitiewedstrijd tegen Feyenoord.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda