Voetbal

Bargeres ook na duel tegen Damacota zonder puntverlies

EMMEN – Onder leiding van de nieuwe trainer Geert Aalderink kende Bargeres een voortvarende start. En dat met veel scorend vermogen en een hechte verdediging. Na de 5-1 winst op SETA werd nu Damacota het slachtoffer van de dadendrang van de mannen uit Bargeres. Op sportpark Brinkenhalte werden de mannen uit Nieuwe Pekela met een 6-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.
Reageer!

Nipte 1-0 overwinning van SC Erica op SVV 04

ERICA- In de zondag 3e klasse C eindigde de derby Sc Erica – SVV’04 in een nipte 1-0 overwinning voor de thuisploeg. Het was duidelijk dat de Schoonebekers op deze regenachtige middag niet voor een puntje naar Erica waren gekomen. Na een gelijk opgaande beginfase waarin vooral de snelle Kjeld Huls van Sc Erica op rechts vaak aan zijn bewakers ontsnapte en dat ook met een doelpunt bekroonde.
Reageer!

SVBC wint na grote achterstand alsnog van JVV

JIPSINGBOERTANGE – In de zondag 5e klasse D zorgde SVBC voor een huzarenstukje door een 4-1 achterstand op JVV om te zetten in een 6-4 overwinning. De wedstrijd in Jipsingboertange tegen JVV begon slecht. In de 4e minuut keken de mannen van trainer Geert Katoen al tegen een 1-0 achterstand aan.
Reageer!

Erica’86 afgeschoten door VV Oostwold

OOSTWOLD – De klap die VV Oostwold zaterdagmiddag uitdeelde aan Erica’86 zal deze week zeker nog wel even flink na dreunen. Na een 6-0 ruststand werden de mannen van trainer Puck Horstman met een 11-0 nederlaag naar Erica teruggestuurd. De wedstrijd was eigenlijk al halverwege de eerste helft gelopen door doelpunten van Rene Dijsterhuis (2x) en Jeroen Brul.
Reageer!

SVBO zat pakt ook tegen WVV de volle winst

BARGER OOSTERVELD - De zaterdag 4e klasser SVBO wist ook zijn tweede competitiewedstrijd in winst om te zetten. Op het sportpark van SVBO aan de Parkstraat in Barger Oosterveld wonnen de mannen van trainer Jan Moes na een 2-0 ruststand met 4-2.
Reageer!

Schoonebeek begint met driepunter

SCHOONEBEEK - Nadat Schoonebeek de eerste speelronde vrij was, is het afgelopen zondag de competitie begonnen met een driepunter. Balkbrug was op bezoek op sportpark “De Gruinte”, en in de stromende regen had het wel minimaal een puntje verdiend. Maar Schoonebeek sloeg aan het eind toe en hield de punten in Nieuw Schoonebeek.Ondanks de voortdurende regen was het veld goed bespeelbaar.
Reageer!

EHS’85 simpel langs KSC

SCHOONOORD - In de zondag 4e klasse D beleefd EHS’85 ook een mooie start van de competitie. Na de 5-2 overwinning op Gasselternijveen werd nu KSC uit Schoonoord aan de zegepaal gebonden. Na een 0-0 ruststand wonnen de mannen van trainer Henk van Klinken met 3-0. EHS’85 was vanaf het begin de bovenliggende partij, maar wist dat niet direct in doelpunten om te zetten in de eerste helft.
Reageer!

Prima start voor NWVV met 5-0 winst op Muntendam

NIEUW WEERDINGE – Nadat NWVV in de zaterdag 5e klasse F de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Harkstede wegens een sterfgeval werd uitgesteld, is het zaterdagmiddag, goed van start gegaan. Muntendam werd op Sportpark Nieuw-Weerdinge na een 2-0 ruststand simpel met 5-0 opzij gezet.
Reageer!

FC Klazienaveen kan niet tot winst komen

KOEKANGE - Het begin van de competitie begon voor FC Klazienaveen net hoopgevend met een 4-1 nederlaag thuis tegen Nieuwleusen. Afgelopen zaterdag ging het weer niet zoals de Klazienaveners graag wilden. In Koekange bleek Vitesse 63 na een 1-1 ruststand uiteindelijk met een 4-3 eindscore net even succesvoller.
Reageer!

SVBO pakt opnieuw de volle winst

BARGER OOSTERVELD - Zondag 1e klasser SVBO wist de goede lijn van de openingswedstrijd tegen FVC (4-0 winst) ook door te trekken naar het duel op het eigen sportpark aan de Parkstraat tegen Noordster. Na een 1-0 ruststand kende de formatie van trainer Marc Hegeman in de tweede helft weinig problemen en won uiteindelijk met 5-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00