Voetbal

Vv Emmen pakt ‘slechts’ puntje in Den Haag

DEN HAAG - In de landelijke hoofdklasse A kwam vv Emmen zondagmiddag in Den Haag tegen TAC 90 na een doelpuntrijke wedstrijd niet verder dan een 3-3 gelijkspel. De Emmenaren moesten daarvoor wel drie keer een achterstand wegwerken. Ondanks het puntje staat Emmen nu onderaan in de hoofdklasse A. De wedstrijd was redelijk in evenwicht en de TAC 90 kwam als eerst op voorsprong met een treffer vóór rust.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Ricardo van Rhijn

EMMEN - Ricardo van Rhijn speelt dit seizoen voor FC Emmen. De verdediger, die zowel rechts als centraal uit de voeten kan, is een bekende naam in de voetbalwereld en brengt de nodige ervaring met zich mee. Hij tekent in Drenthe een contract voor 1 seizoen.
Reageer!

Doelman Felix Wiedwald tekent bij FC Emmen

EMMEN - In de zoektocht naar een doelman is FC Emmen uitgekomen bij Felix Wiedwald. De dertigjarige doelman komt over van Eintracht Frankfurt en tekent in Emmen een contract voor 1 seizoen met een optie op een tweede seizoen.
Reageer!

Sc Erica de sterkste in derby tegen SVV 04

SCHOONEBEEK – De Schoonebeek – Erica confrontatie in de zondag 3e klasse C tussen SVV 04 en Sc Erica eindigde na een 0-1 ruststand in een 3-0 overwinning voor Sc Erica. In een gelijk opgaande eerste helft was het Sc Erica die na ongeveer twintig minuten op een 1-0 voorsprong kwamen door een doelpunt van Roy Lit.
Reageer!

HOC niet verder dan 1-1 tegen Westerwolde

ODOORN – In de zondag 3e klasse C kwam HOC zondagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Westerwolde. De Hunso-Oring Combinatie was de bovenliggende partij maar tot echt gevaarlijke situaties leidde dit niet. In de 15e minuut weigerde arbiter Dorgelo een strafschop aan Westerwolde toe te kennen, nadat René v.d. Laan binnen de zestienmeter onderuit was getikt.
Reageer!

Weiteveense Boys kan voorsprong niet vasthouden

WEITEVEEN - In de zondag 5e klasse D moest Weiteveense Boys afgelopen zondag genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen Alteveer. De mannen van trainer Harm Kiers stonden halverwege de wedstrijd nog op een 1-0 voorsprong door een treffer van Stijn Scherpen in 8e minuut.
Reageer!

Sp Roswinkel walst over JVV heen

ROSWINKEL - Voor Sp Roswinkel kon de start van de competitie niet beter verlopen. Door de 6-0 overwinning op JVV uit Jipsingboertange staat de ploeg nu met 9 uit 3 samen met GKC, dat een iets beter doelsaldo heeft, op een gedeelde eerste plaats.
Reageer!

Titan pakt moeizame, maar verdiende overwinning

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4e klasse D behaalde Titan zondagmiddag een verdiende 3-1 overwinning op DSC'65. De roodwitten, met Raymond Duytser op de bank als vervanger van de wegens ziekte afwezige Martin Koppenol, begonnen niet sterk aan de wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda