Voetbal

Voetbalhelden van weleer in het voetlicht bij 100 jaar vv Zwartemeer

NIEUW DORDRECHT - Katrinus van der Werf en Tonny Roosken. Namen die de verstokte Drentse voetballiefhebber zich vast nog herinnert. Ooit waren zij spelers bij Voetbalvereniging Zwartemeer. Een voetbalclub met een lange historie vol hoogte- en dieptepunten.
Reageer!

FC Emmen ook in Utrecht goed voor drie punten

UTRECHT – Door een doelpunt van Miquel Araujo behaalde FC Emmen ook Jong Utrecht de volle winst binnen. De 1-0 winst in de Domstad betekende de vierde overwinning op rij voor de mannen van trainer Dick Lukkien.
Reageer!

FC Emmen door SocialBlox allereerste club met cryptogedreven social media platform als partner

EMMEN - Vanaf de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht op vrijdag 1 oktober zal het logo van SocialBlox als nieuwe shirtsponsor op de ruggen van de spelers prijken. FC Emmen is daarmee de allereerste club met een cryptogedreven social media platform als partner. SocialBlox zal de rest van het seizoen als shirtsponsor op de achterkant van zowel het thuis- als uitshirt staan.
Reageer!

Voetbalprogramma zaterdag 25 september 1e speeldag 2021-2022

EMMEN - Zaterdag 25 september gaat de competitie van het amateurvoetbal ook weer van start. Hopelijk dat het nu wel weer een gewone volledige volledige competitie gaat worden. Het programma voor zaterdag ziet er voor de clubs uit Zuid-Oost Drenthe als volgt ui:t
Reageer!

De nieuwe esporters van FC Emmen

EMMEN - Vandaag start het nieuwe seizoen van de Predator eLeague, waarin zestien clubs uit de Keuken Kampioen Divisie tegen elkaar strijden in het spel Rocket League. Het team dat FC Emmen gaat vertegenwoordigen bestaat uit: Joey de Vroet, Joran Wind, Erik Webers, Alejandro Geduld en Alex van Braam. Vanavond om 18.00 uur beginnen de mannen aan het nieuwe seizoen met een duel tegen FC Volendam. Deze wedstrijd is live te volgen via het Youtube-kanaal van de Keuken Kampioen Divisie, het Twitch-kanaal van Inside Esports en ESPN Extra.
Reageer!

Voorbeschouwing Zaterdagvoetbalcompetitie

EMMEN - Het aanstaande weekend begint ook de competitie van het amateurvoetbal in Drenthe weer. Als voorproefje op de nieuwe competitie hebben verschillende spelers van de 27 verenigingen in het verspreidingsgebied van week blad De Zuidenvelder hun licht laten gaan over de verwachtingen en doelstelling die de clubs hebben voor de komende competitie. In dit blok zijn de zaterdagclubs aan het woord:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00