Voetbal

Erica’86 weet zich weer niet te belonen

ERICA – In de zaterdag 5e klasse F verzuimde Erica’86 gezien de kansen die het kreeg de volle winst te pakken. Na een 2-1 ruststand werd het 2-2 na een wedstrijd waarin Erica’86 een groot gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij was.
Reageer!

NWVV ook na derde wedstrijd nog zonder punten

NIEUW WEERDINGERS - De verwachtingen vooraf aan deze competitie zagen er bij NWVV heel anders uit dan starten met drie nederlagen op rij. Na de 2-1 verlies tegen Steenwijker Boys en 3-2 nederlaag tegen Alcides kreeg NWVV afgelopen zaterdag een flinke 6-0 nederlaag te verwerken in Meppel tegen de plaatselijke voetbaltrots MSC.
Reageer!

SVBO(zat) geeft voorsprong uit handen

BARGER OOSTERVELD â?? In de zaterdag 4e klasse D leek SVBO zat de wedstrijd tegen SJS in handen te hebben, maar na een 2-1 voorsprong bij rust verloor het uiteindelijk met 3-2. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin SVBO in de eerste 20 minuten iets beter was.
Reageer!

DZOH pakt de eerste drie punten

GRONINGEN - In de zaterdag 2e klasse J wist DZOH de teleurstelling van twee zware nederlagen tegen LTC(1-5) en Oosterwolde(2-5) weg te poetsen. De Emmenaren wonnen na een 0-0 ruststand met 2-1 van The Knickerbockers dankzij twee doelpunten van Tom Hiemstra. In de eerste helft was DZOH al de bovenliggende partij, maar wist dat niet in doelpunten uit te drukken.
Reageer!

vv Emmen op eigen veld onderuit tegen Hoogeveen

EMMEN – In de zondag hoofdklasse werd zondagmiddag op sportpark Meerdijk de Drentse derby tussen vv Emmen en Hoogeveen gespeeld. Hoogeveen was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en won verdiend met 2-0. In de eerste helft probeerde vv Emmen achterin de zaak dicht te houden en weinig ruimte weg te geven.
Reageer!

Bargeres keihard onderuit op eigen veld

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F kreeg Bargeres gistermiddag koploper Udiros uit Nieuwehorne op bezoek. De mannen van trainer Aryan Doldersum verloren na een 2-2 ruststand met 5-2 van de koploper in deze 5e klasse F. Udiros kwam al na vijf minuten op voorsprong, maar Marciano Hummel wist na een kwartier spelen de stand weer gelijk te trekken. 1-1.
Reageer!

Hitachi Capital Mobility hoofdsponsor G-voetbalteam

EMMEN - Hitachi Capital Mobility blijft verbonden als hoofdsponsor aan FC Emmen. Maar het nieuwe hoofdsponsorschap heeft een maatschappelijke tint. Hitachi Capital Mobility blijft namelijk aan als hoofdsponsor van het FC Emmen G-voetbal. De samenwerking tussen beide partijen begon in 2015, toen leasemaatschappij Noordlease op de rug van het FC Emmen-shirt kwam te staan. Even later werd Noordlease hoofdsponsor en promoveerde zij samen met FC Emmen naar de eredivisie in 2018.
Reageer!

DZOH geeft in slotfase de wedstrijd alsnog uit handen

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J verloor DZOH de thuiswedstrijd tegen SV Oosterwolde na een 0-2 ruststand met 3-5. Het was een wedstrijd waarin DZOH wel veel in balbezit was, maar de bezoekers uit Oosterwolde maakten effectief gebruik van de mogelijkheden die het kreeg. De meeste tegentreffers werden overigens gescoord door persoonlijke fouten bij DZOH. Na een hal uur opende Kristian Boeree de score (0-1) en vlak voor de thee moesten de mannen van trainer Bert Doldersum ook nog een treffer van Jean Pierre N’Gouan incasseren.
Reageer!

FC Klazienaveen verzuimd kansen te benutten

KLAZIENAVEEN – Op sportpark De Planeet liep FC Klazienaveen zaterdagmiddag tegen een beter spelend Hoogeveen een 2-1 nederlaag geleden. De Hoogeveners domineerden de wedstrijd in de zaterdag 3e klasse D en wonnen met 1-2. Klazienaveen moest toezien hoe Hoogeveen vanaf het begin gretiger en feller aan het duel begon. Enrico Schonewille bracht Hoogeveen na een klein kwartiertje op voorsprong door de bal van buiten de zestien doeltreffend langs Klazienaveen doelman Justin Verschoor te plaatsen. 0-1.
Reageer!

VHK maatje te groot voor SVBO zat

ST JANSKLOOSTER - In de zaterdag 4e klasse D heeft SVBO(zat) geen goed gevolg kunnen geven aan de ruime 5-1 overwinning op Mussel. In St Jansklooster moesten de mannen van trainer Jan Moes genoegen nemen met een 3-0 nederlaag tegen VHK. De thuisclub kam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong via Roy Rook. SVBO wist nog wel een paar kansen te creëren, maar misten de goede richting.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda