Voetbal

Pijnlijke nederlaag voor FC Emmen

EMMEN - Een pijnlijke avond voor FC Emmen. Na het gelijkspel van vorige week in Velsen-Zuid bij Telstar verloor de Drentse club vrijdagavond voor eigen publiek van FC Eindhoven. Na een doelpuntloze ruststand werd het in De Oude Meerdijk, waarvan de tribunes met ruim 5556 toeschouwers gevuld waren, met 0-1. De eerste kan kreeg Eindhoven al binnen enkele minuten doordat doelman Michael Brouwer de bal zo maar in de voeten van een volledig vrijstaande speler van Eindhoven plaatste, maar maakte zijn fout met een goede redding direct weer goed omdat ook de tweede bal ver over werd geschoten.
Reageer!

Komend weekend weer in teken van ORGON Voetbaltoernooi

BARGER OOSTERVELD - Ook dit jaar organiseert vv SVBO in samenwerking met Orgon Administratie B.V. weer het spectaculaire Orgon Voetbaltoernooi. Het toernooi zal vanavond beginnen met de eerste poulewedstrijden en zondag zullen dan de finales worden afgewerkt. Dit alles binnen de geldende regels van het RIVM. Het speelschema is als bijlage opgenomen en zoals u kunt lezen is de organisatie er weer in geslaagd mooie regionale verenigingen naar Barger-Oosterveld te halen, die zullen strijden om de felbegeerde wisselbokaal. De informatie over het toernooi kunt u vinden op www.vvsvbo.nl.
Reageer!

Glenn Bijl vertrekt na vier seizoenen

EMMEN - Na vier jaar trouwe dienst zal Glenn Bijl FC Emmen verlaten. FC Emmen heeft een akkoord bereikt over de rechtsback annex middenvelder met een club die zich nog niet bekend wil maken totdat de laatste details tussen Bijl en zijn nieuwe club zijn afgerond. De inmiddels 26-jarige Bijl kwam via SC Stadskanaal en FC Groningen in 2017 bij FC Emmen. Daar werd hij al snel een vaste kracht in de ploeg van Dick Lukkien.
Reageer!

OPROEP VAN SUPPORTERS FC EMMEN

EMMEN - DE AFGELOPEN JAREN WISTEN WIJ NIET WAT WE MEEMAAKTEN, WAT WAS HET GEWELDIG OM NAAR DE OUDE MEERDIJK TE GAAN. 8000 UITZINNIGE FC EMMEN-SUPPORTERS DIE DE CLUB DOOR DIK EN DUN STEUNEN. OOK NU IN DE KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE ZIT HET STADION VOL.
Reageer!

FC Emmen laat twee punten liggen in Velzen-Zuid

VELZEN ZUID – Voor FC Emmen begon de nieuwe competitie in de Keuken Divisie vrijdagavond met een uitwedstrijd tegen Telstar. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 1-1, een eindstand die in de rust al op het scorebord stond. De wedstrijd in het Buko Stadion begon overigens met een 1 minuut stilte naar aanleiding van het plotseling overlijden van oud-Telstar speler Jergé Hoefdraad.
Reageer!

Telstar – FC Emmen vrijdag live op ESPN

EMMEN - Vrijdagavond om 20.00 uur beginnen we aan het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen Telstar. De tickets voor deze wedstrijd zijn al uitverkocht, maar je kunt de wedstrijd nog wel live kijken op televisie! De wedstrijd wordt in zijn geheel uitgezonden op ESPN2.
Reageer!

FC Emmen wint ook oefenduel tegen Heracles Almelo

EMMEN – FC Emmen heeft na de overwinningen op Jong Ajax (1-4) en Rot Weis Essen (0-3) zondagmiddag ook Heracles Almelo aan de zegekar gebonden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Keuken Divisie. Op stadion De Oude Meerdijk wonnen de mannen van trainer Dick Lukkien na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 4-1.
Reageer!

Jari Vlak tekent nieuw contract

EMMEN - Jari Vlak heeft zich langer aan FC Emmen verbonden. De 22-jarige middenvelder had een contract tot de zomer van 2023 met een optie voor 2024. Het nieuwe contract loopt nog steeds tot 2023, maar met een tweejarige optie tot de zomer van 2025.
Reageer!

Proefspelers Luzayadio en Toufiqui verdienen contract

EMMEN - Na ruim twee weken proeftijd heeft FC Emmen heeft zich versterkt met Arnaud Luzayadio en Azzeddine Toufiqui. Beide Fransmannen tekenen een contract voor één seizoen met een optie voor een tweede seizoen.
Reageer!

FC Emmen haalt Indy Groothuizen terug naar Nederland

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Indy Groothuizen. De 24-jarige doelman komt over van het Deense Velje Boldklub en tekent een contract voor één seizoen met een optie voor een tweede seizoen op De Oude Meerdijk. In 2008 verliet Groothuizen AFC â??34 voor de jeugdopleiding van Ajax. Daar speelde hij twee seizoenen lang zijn wedstrijden bij Jong Ajax in de eerste divisie, waarna hij op huurbasis vertrok naar FC Nordsjælland in Denemarken. Vervolgens speelde hij twee seizoenen voor ADO Den Haag en sinds 2019 droeg hij het shirt van Velje Boldklub.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00