Voetbal

FC Emmen doet het met begroting van 2.6 miljoen

EMMEN - FC Emmen werkt het komende seizoen met een aanmerkelijk lagere begroting, er valt zo'n half miljoen euro minder te besteden, maar dat hoeft niet ten koste van de kwaliteit te gaan. Dat werd duidelijk op de vandaag in het vakantieresort Hof van Saksen gehouden persdag. De reden daarvoor is uiteraard de omstandigheid dat uit het grote arsenaal van kwaliteitsspelers van SC Heerenveen kan worden geput.
Reageer!

WKE-Ajax volledig uitverkocht

EMMEN - De oefenwedstrijd die Ajax aanstaande dinsdag op het sportpark Grote Geert tegen WKE speelt is volledig uitverkocht. Het belooft weer net zo'n gezellige avond te worden als tegen Rijnsburgse Boys. Een door veel publiek omzoomde arena met om 17.30 uur een wedstrijdje met de WKE-jeugd. Om 18.15 uur een optreden van Bouke en als klap op de vuurpijl om 18.30 uur tot 19.00 een optreden van Jannes. Daarna de warming-up van spelers en een huldiging door het gemeentebestuur van de landskampioen WKE. De wedstrijd begint om 19.30 uur.
Reageer!

Selectie FC Emmen ontspant zich op Sportlandgoed Zwartemeer

EMMEN - De selectie van FC Emmen met vrouwen, vriendinnen en kinderen heeft zich zaterdagmiddag voorafgaande aan het eerste oefenduel tegen Bargeres heerlijk kunnen verpozen op het Sportlandgoed Zwartemeer. De bijeenkomst was uiteraard bedoeld om de teambuilding in de vernieuwde selectie te bevorderen en gelet op de uitslag van de oefenpartij (12-0) is dat prima gelukt.
Reageer!

Trainingsgroep uitgebreid met zes beloften

EMMEN - De trainingsgroep van FC Emmen en sc Heerenveen wordt maandag uitgebreid met een zestal beloften van de Friese eredivisieclub. Deze groep genoot in verband met een lang naseizoen van een week extra vakantie.
Reageer!

FC Emmen maakt tegen Bargeres dozijn vol

EMMEN - FC Emmen is de oefencampagne gestart met een 12-0 zege op plaatsgenoot Bargeres. Roy Stroeve en Pedro Beda waren met drie treffers de topscorers. FC Emmen heeft de selectie nog niet compleet maar wat er zaterdagavond tegen de kersverse vierdeklasser Bargeres in het veld stond kon het publiek best bekoren. Er werd af en toe aardig gecombineerd waarbij van de spelers die via de sc Heerenveen connectie waren gekomen Michel Poldervaart, hij scoorde via een fraaie vrije trap, Xander Houtkoop en Pedro Beda de meeste indruk maakten.
Reageer!

Zevenklapper bij SVBO - NEC

BARGER OOSTERVELD - De oefenwedstrijd tussen Zondag 1e klasser SVBO en NEC uit Nijmegen eindigde in een 7-0 overwinning voor de eredivisionist. NEC met daarin de van FC Emmen afkomstige Rick ten Voorde. NEC schakelde vooral in de tweede helft een tandje hoger en zorgde voor een 7-0 eindstand. Bas Sibum kwam wegens een heupblessure niet in aktie voor de Nijmegenaren. De trainers Dwight Lodeweges(NEC) en Zephnad Wattimuti gunden alle selcetiespelers speelminuten. Ruim 500 toeschouwers omzoomden het veld van SVBO.
Reageer!

Zaterdag: Bargeres-FC Emmen

EMMEN - Als de wedstrijd Bargeres - FC Emmen op het programma staat betekent het dat de aanloop naar een nieuw seizoen betaald voetbal is begonnen. Het begint dus weer te kriebelen, zeker nu FC Emmen een nieuwe weg is ingeslagen door de hechte samenwerking met SC Heerenveen.
Reageer!

FC Emmen en Drenthe College starten opleiding Beveiliger

EMMEN - Bij elke voetbalwedstrijd in het betaalde voetbal, worden professionele beveiligers ingezet. FC Emmen is op zoek naar nieuwe beveiligers. Nog voor de start van het nieuwe seizoen, start de club samen met Drenthe College de ??njarige opleiding Beveiliger.
Reageer!

Mannen KNVB beker Amateur poule

HEERENVEEN - Aan de hand van de indeling met nummering en het speelschema kan eenvoudig het bekerprogramma worden samengesteld. De competitieleiders behouden zich het recht voor om af te wijken van het speelschema. Groep 1: zaterdagvoetbal Groep 2: zondagvoetbal Groep 3: hoofd- en 1e klasse zaterdag en zondag Groep 1 en 2 speelschema Wedstrijddag 1 15/16 augustus 1-4 2-3 Wedstrijddag 2 22/23 augustus 3-1 4-2 Wedstrijddag 3 29/30 augustus 1-2 3-4 Groep 3 speelschema Wedstrijddag 1 22/23 augustus 1-4 2-3 Wedstrijddag 2 25/26 augustus 3-1 4-2 Wedstrijddag 3 29/30 augustus 1-2 3-4 Teams in groep 3, die ook uitkomen in de KNVB beker betaald voetbal, spelen op een andere datum.
Reageer!

Afrikaanse toeter ?Vuvuzela? op de tribune bij Ajax - Feyenoord?

ROTTERDAM - Het kan zomaar want de Afrikaanse toeter, die zoveel stof deed op waaien tijdens de Confederations Cup in Zuid Afrika wordt in Nederland inmiddels veelvuldig aangeboden op internet. Zo staan op de zakelijke handels website Stock4you.nl inmiddels verschillende aanbiedingen van leveranciers. Op Marktplaats.nl en Speurders.nl wordt de Vuvuzela al veelvuldig aangeboden voor particulieren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda