Voetbal

Kaarten Jong Oranje in vrije verkoop

EMMEN - Kaarten voor Jong Oranje-Finland op 4 september in Emmen zijn nu in de vrije verkoop verkrijgbaar via Ticketbox, OnsOranje.nl en het Univ? stadion. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt ? 8,00. Een plaats op de hoofdtribune kost ? 10,00. GroepskortingVoor groepen geldt een speciaal actietarief. Wie met vijftien of meer personen de wedstrijd bezoekt, betaalt ? 5,00 voor een kaartje.
Reageer!

Weerdinge uitgeschakeld door SVBO 2

WEERDINGE - De beker is voor 4e klasse Weerdinge afgelopen. Na een hoopvolle start verleden week in deze toch al zware poule (0-0 tegen 3e klasse Twedo) en met verder Dalen (2e klasse) en SVBO 2 (reserve hoofdklasse). Kunnen de mannen van Erik Voskuil zich verder richten op de competitie. Waar de beker ook een soort voorbereiding moet zijn geld het dit seizoen niet voor Weerdinge. SVBO 2 met veelal jongere spelers van aardig niveau liet Weerdinge dan ook alle hoeken van het veld zien. 0-9 was dan ook de eindstand.
Reageer!

FC Emmen ontvangt koploper Go Ahead Eagles

EMMEN - Na de confrontatie met FC Den Bosch op vrijdag wacht FC Emmen maandagavond wederom een thuiswedstrijd. De toch wel verrassende koploper Go Ahead Eagles komt op bezoek.
Reageer!

C-jeugd wint bekerduel van taai SVBO

EMMEN - FC Emmen/SC Heerenveen C heeft het bekerduel tegen SVBO met 4-0 gewonnen. Op het sportpark aan de Parkstraat stond het na een helft spelen 1-0.
Reageer!

SVBO wint van Titan ondanks valse start

NIEUW WEERDINGE - SVBO won zondagmiddag na een 1-1 ruststand met 4-2 van Titan. De doelpunten kwamen op naam van Toin Loves, Nick Klingenberg, opnieuw Loves en Martin Bauerhuit. Voor de thuisploeg scoorde Edwin Drenth twee keer. SVBO begon de wedstrijd slap en stond na 5 minuten al op achterstand. Balverlies van Rene Wolbers op de 16 meter betekende een treffer voor Titan. Daarna was het nog niet best wat SVBO liet zien, maar werd na een kwartier wel wakker geschud. Het begon beter voetballen en was de rest van de wedstrijd beter. SVBO voetbalde aardig, en kreeg veel kansen.
Reageer!

Erica?86 wint van SVBO zat

ERICA - Op een zonovergoten sportpark de Veenschappen won Erica?86 ook zijn tweede bekerwedstrijd van het seizoen, van zesdeklasser SVBO met 4-2. Erica?86 begon slap aan de wedstrijd, dit resulteerde in de 4e minuut dan ook in een achterstand. Een steekpass werd gegeven op Frank Goeree, en hij kon zo doorlopen naar de keeper, hij omspeelde deze en schoof binnen 0-1.
Reageer!

SVBC niet verder dan 4-0 in Witteveen tegen de plaatselijke boys.

WITTEVEEN ? Vlak voor tijd liet Witteveense Boys tegen SVBC een goede kan liggen om de volle winst te pakken. Net zoals tegen Beilen was de wedstrijd tegen SVBC een kwartier te lang. In de eerste 75 minuten had SVBC het niet gemakkelijk tegen een goed spelend Witteveense Boys die via goed counter voetbal drie keer wist te scoren. Bob Seele mocht in de eerste helft aantekenen voor een echte hattrick. Een kwartier voor tijd sloeg het noodlot toe voor de Witteveners. Of het nu kwam door de hitte of door het feit dat er in de defensie een omzetting gedaan moest worden.
Reageer!

Zwartemeer te sterk voor Zwartemeerse Boys

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer moest weer met een uitgedunde selectie beginnen aan de bekerwedstrijd tegen Zwartemeerse Boys. Wegens langdurige blessures en nog openstaande schorsingen ontbraken nogal wat spelers. Met het oog op de derby tegen de Boys was men toch wat ongerust op een goede afloop. Hiervan bleek in de wedstrijd echter niets. De Boys speelden vrij mat en Zwartemeer kon in de eerste helft vrij gemakkelijk uitlopen naar een 4-0 voorsprong.
Reageer!

DVC'59 ruim langs TEVV

NIEUW DORDRECHT - In het begin leek het er nog niet op, dat TEVV zo'n ruime nederlaag zou lijden, want er waren nogal wat kansen over en weer. Maar waar de spitsen van TEVV faalden, wisten de spitsen van de Nieuw Dordtenaren wel hoe ze met de kansen om moesten gaan. Moet gezegd, dat ze ook wel wat medewerking van de verdediging van de Exlo?rmonders kregen. Rudie Meems maakte uit een goede voorzet de 1-0 en even later strafte dezelfde spits slecht wegwerken van Mark Baas goed af, 2-0. Zoals gezegd, de bezoekers kregen ook wel kansen, maar spits Jasper Wiering van TEVV wist die niet te benutten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda