Voetbal

Eden Hotel C-hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - Eden Hotel Emmen is met ingang van het nieuwe seizoen co-hoofdsponsor van FC Emmen. Eden City Hotels met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Caf? Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen.
Reageer!

Robert Fik redt eer voor WKE

EMMEN - Voor 4000 toeschouwers won Ajax dinsdagavond in Emmen de oefenwedstrijd tegen WKE met 1-7. Bij rust stond het al 0-5 door treffers van Kennedy Bakircioglu en vier maal Dario Cvitanich. WKE had voor rust niets in te brengen tegen een fris spelend Ajax. Na de thee namen de gasten uit Amsterdam gas terug. Wel werd het na een kwartier spelen 0-6 door Jan-Arie van der Heijden. In de slotfase maakte Robert Fik uit een vrije trap de 1-6, waarna Ajax speler Darko Bodul de eindstand bepaalde op 1-7.
Reageer!

Martin Koppenol assistent-trainer bij WKE

EMMEN - Martin Koppenol (40) uit Emmen wordt de rechterhand van John de Wolf bij WKE. De nieuwe assistent-trainer woont in Emmen en speelde ooit twee seizoenen in de hoofdmacht van WKE en bij de Emmen amateurs.
Reageer!

Team Sinkgraven de sterkste bij het boerengolf

HOLSLOOT - Het begint al een aardige traditie te worden, een partijtje boerengolf. Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft de selectie van FC Emmen zich onderworpen aan deze unieke vrijetijdsbesteding. Plaats van handeling was wederom de golfbaan Het Landschap van de familie Brinks in Holsloot. Het team van trainer Harry Sinkgraven toonde zich uiteindelijk de sterkste op een door regen en wind geteisterde baan.
Reageer!

Oefenwedstrijd Zwartemeer - FC Emmen uitgesteld

EMMEN - De wedstrijd Zwartemeer-FC Emmen, die voor donderdag op het programma stond, gaat niet door. Oorzaak is een veelheid aan kleine blessures, naar een nieuwe datum wordt gezocht. Wel door gaat de wedstrijd tegen de Turkse middenmoter Istanbul B?y?k?ehir Belediyespor. Dit duel wordt vrijdagavond op het sportpark van SVBO gespeeld en begint om half acht. Op zondag 2 augustus wordt de OPEN DAG gehouden.
Reageer!

FC Emmen doet het met begroting van 2.6 miljoen

EMMEN - FC Emmen werkt het komende seizoen met een aanmerkelijk lagere begroting, er valt zo'n half miljoen euro minder te besteden, maar dat hoeft niet ten koste van de kwaliteit te gaan. Dat werd duidelijk op de vandaag in het vakantieresort Hof van Saksen gehouden persdag. De reden daarvoor is uiteraard de omstandigheid dat uit het grote arsenaal van kwaliteitsspelers van SC Heerenveen kan worden geput.
Reageer!

WKE-Ajax volledig uitverkocht

EMMEN - De oefenwedstrijd die Ajax aanstaande dinsdag op het sportpark Grote Geert tegen WKE speelt is volledig uitverkocht. Het belooft weer net zo'n gezellige avond te worden als tegen Rijnsburgse Boys. Een door veel publiek omzoomde arena met om 17.30 uur een wedstrijdje met de WKE-jeugd. Om 18.15 uur een optreden van Bouke en als klap op de vuurpijl om 18.30 uur tot 19.00 een optreden van Jannes. Daarna de warming-up van spelers en een huldiging door het gemeentebestuur van de landskampioen WKE. De wedstrijd begint om 19.30 uur.
Reageer!

Selectie FC Emmen ontspant zich op Sportlandgoed Zwartemeer

EMMEN - De selectie van FC Emmen met vrouwen, vriendinnen en kinderen heeft zich zaterdagmiddag voorafgaande aan het eerste oefenduel tegen Bargeres heerlijk kunnen verpozen op het Sportlandgoed Zwartemeer. De bijeenkomst was uiteraard bedoeld om de teambuilding in de vernieuwde selectie te bevorderen en gelet op de uitslag van de oefenpartij (12-0) is dat prima gelukt.
Reageer!

Trainingsgroep uitgebreid met zes beloften

EMMEN - De trainingsgroep van FC Emmen en sc Heerenveen wordt maandag uitgebreid met een zestal beloften van de Friese eredivisieclub. Deze groep genoot in verband met een lang naseizoen van een week extra vakantie.
Reageer!

FC Emmen maakt tegen Bargeres dozijn vol

EMMEN - FC Emmen is de oefencampagne gestart met een 12-0 zege op plaatsgenoot Bargeres. Roy Stroeve en Pedro Beda waren met drie treffers de topscorers. FC Emmen heeft de selectie nog niet compleet maar wat er zaterdagavond tegen de kersverse vierdeklasser Bargeres in het veld stond kon het publiek best bekoren. Er werd af en toe aardig gecombineerd waarbij van de spelers die via de sc Heerenveen connectie waren gekomen Michel Poldervaart, hij scoorde via een fraaie vrije trap, Xander Houtkoop en Pedro Beda de meeste indruk maakten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30