Voetbal

Auto Mekkes Toernooi

ZWEELO - Het Auto Mekkes Toernooi gaat donderdag 6 augustus weer van start. Op sportpark 't Alterberg van ZBC in Zweelo trappen Achilles 1894 en Annen om 18.30 uur af. Diezelfde avond wordt om 20.15 uur de wedstrijd ZBC tegen Dalen gespeeld. Zaterdag 8 augustus staan de wedstrijden Dalen - Achilles 1894 om 18.30 uur en ZBC - Annen om 20.15 uur op het programma.
Reageer!

FC Emmen legt Tamas German vast

EMMEN - FC Emmen heeft de Hongaarse spits Tamas German(22) (rechts op de foto) voor het komende seizoen vastgelegd. Hij is afkomstig van de tweede divisieclub Lombard Papa FC en komt op huurbasis naar FC Emmen. Tamas German speelde een helft mee in het oefenduel tegen FC Twente en scoorde de derde goal. Met Daniel Asztalos komt vanaf woensdag een andere Hongaar op proef. Hij is een 19-jarige aanvaller van FC Tatabanya.
Reageer!

FC Emmen brengt bezoek aan verpleeghuis De Horst

EMMEN - De selectie en technische staf van FC Emmen heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan verpleeghuis De Horst. Traditiegetrouw de dinsdag voor de eerste competitiewedstrijd werd de selectie ontvangen door directie en bewoners van De Horst en kregen daar de lunch aangeboden. Uiteraard was er ook weer tijd voor het uitdelen van posters en handtekeningen. Natuurlijk werden er ook weer veel foto's met bewoners en spelers. Op de speciale eftalposter werden handtekeningen verzameld en werden de seizoenkaarten aan de vaste supporters uitgereikt. De ontvangst was perfect geregeld met een geweldige lunch en barbeque. Spelers en bewoners werden daarnaast onderhouden met zang door Laura Dik en Ren? Wanders en enkele spelers werden nog onderworpen aan een technisch voetbalspel.
Reageer!

Programma Open Dag FC Emmen

EMMEN - Op zondag 2 augustus organiseert FC Emmen haar Open Dag met tal van leuke en sportieve activiteiten op het Stadionplein en in het stadion. Radio Emmen Sport zal tussen 2 en 5 een sfeerimpressie geven met diverse interviews met spelers, begeleiding en supporters. Het volledige programma ziet er als volgt;
Reageer!

FC Emmen contracteert Erik van der Ven

EMMEN - FC Emmen heeft Erik van der Ven voor twee seizoenen vastgelegd. De 25-jarige linkermiddenvelder, geboren op 15 februari 1984 in Schaijk, stond de afgelopen twee seizoenen bij TOP Oss onder contract.
Reageer!

Open Dag FC Emmen goed bezocht

EMMEN - De traditionele Open Dag van FC Emmen heeft weer veel kijkers getrokken. Zij konden van diverse attracties genieten en zoals gebruikelijk de spelers van na bij meemaken. Directeur Henk Eising toonde zich tevreden: ,,Ik schat dat er over de hele middag zo'n 3500 kijkers zijn geweest en dat is aanzienlijk meer dan vorig jaar.'' Het hoogtepunt was weer het invliegen van de nieuwe spelers met de door Ruma Rubber beschikbaar gestelde helikopter. Er waren deze keer drie vluchten nodig.
Reageer!

FC Emmen scoort zeven maal tegen Regioteam

EMMEN - FC Emmen heeft de Open Dag afgesloten met een 7-0 overwinning op het Regioteam. Door dit resultaat werd een bedrag van 420 euro, 60 per doelpunt, vergaard dat ten goede komt van het Unicef kinderfonds.
Reageer!

Jong Heerenveen/FC Emmen verslaat Sneek

EMMEN - Een mix van Jong Heerenveen/Emmen en 1e selectiespelers van Sc -Heerenveen behaalde gistermiddag uit tegen Sneek Wit Zwart een plichtmatige 5-1 overwinning. In een van Jong Heerenveen/Emmenzijde matige en slordige wedstrijd vielen de doelpunten als volgt: 18e: 0-1 Paulo Henrique; 16e en 35e: 0-2 en 0-3 Paval Wojciechowski; 42e: 1-3 Age Boersma; 67e 1-4 Richard Stolte en 90e: 1-5 Klaas Schotanus (e.d.).
Reageer!

HZVV start voorbereiding nieuw voetbalseizoen

HOOGEVEEN ? De eerste selectie van HZVV is maandag 27 juli begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De club is de voorbereiding begonnen met een sterk gewijzigde spelersgroep en ook in de technische staf hebben de nodige wijzigingen plaatsgevonden. Donderdag 6 augustus speelt HZVV haar eerste oefenwedstrijd in Assen tegen zondag eersteklasser GVAV Rapiditas uit Groningen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda